Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 85 183
  • 975
  •   1
Отговори
# 165
Дами,

Колко време след хистероскопията забременяхте? Имаше ли желан резултат,тоест бременост?

Благодаря ви

Не! Минаха и месеци отново с неуспешни опити! Дано имат успех другите, при мен нещата са без промяна! 😇

# 166
Момичета, при дефицит на желязо доктор Сигридов само сорбифер ли препоръчва?
На мен ми изписаха Смарт хит желязо, но в него има витамин Б6, а желязото трябва да се пие далеч от група Б.
Виждам , че има и спрей на Better you-желязо.
Вие какво ползвате?

# 167
Защо само сорбифер да препоръчва? Зависи колко тежък е дефицитът на желязо. На мен ми изписа Тотема ампули и фрешове от цвекло. Каза, че ако не почне да се вдига, ще е нужно преливане. Няма универсална терапия за всеки пациент. Всичко зависи от вашето си състояние

# 168
Защо само сорбифер да препоръчва? Зависи колко тежък е дефицитът на желязо. На мен ми изписа Тотема ампули и фрешове от цвекло. Каза, че ако не почне да се вдига, ще е нужно преливане. Няма универсална терапия за всеки пациент. Всичко зависи от вашето си състояние
[/quote
От коя г.с. започнахте прием на тотема?

# 169
22 г.с като преди това желязото беше ок и не пих нищо. Сякаш много рязко го дръпна бебето. Поне не се наложи преливане, тотемата проработи, но май пих по две в началото, не помня точно какво беше предписанието, само че беше отвратително

# 170
На мен ми препоръча билкова кръв, малтофер и фрешове от цвекло.

# 171
А билковата кръв и малтофер/сорбифер на разстояние ли се пият едно от друго?

# 172
Защо бихте пили и двете е въпросът?

# 173
Аз пиех и малтофер и билковата кръв заедно. Отделно и вливах желязо всяка седмица.

А билковата кръв и малтофер/сорбифер на разстояние ли се пият едно от друго?

# 174
Къде трябва да ми излезнат коментарите на изследванията?

# 175
В секция " Лаб. изследвания" излиза като отделен таб от дясно - Коментар и съответната дата.

# 176
В секция " Лаб. изследвания" излиза като отделен таб от дясно - Коментар и съответната дата.
Т.е.за сега виждам само моите качени изследвания, да чакам появяване отделен таб от дясно - Коментар и съответната дата, така ли?

# 177
Т.е.за сега виждам само моите качени изследвания, да чакам появяване отделен таб от дясно - Коментар и съответната дата, така ли?

Да, качват ги обикновено в последния момент, така че не се притеснявайте, просто се моткат.

# 178
Пиех и двете защото се абсорбират различно от организма и бях с близнаци и аз самата съм слаба и едвам смогнах да приемам това което им е необходимо. Бях на специална диета и ако няколко дни забавях темпото, те буквално ме изяждаха и ставах кожа и кости и изследванията бяха с по-ниски резултати.
Сигридов ми направи диета за да смогна,  но в по-късните месеци като дърпаха повече и веднага се разбираше като трябва да добавим още.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 21:03 от Jessito 🍀🍀

# 179
Момичета, излезнаха ми резултатите. Коментарът е, че имам активна вирусна инфекция и да приемам валтрекс и изопринозин. Сега, някой може ли да ми каже кой ми е активния вирус, защото аз гледам,гледам и активен вирус не виждам.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 20:08 от mileneira

Общи условия

Активация на акаунт