Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 86 210
  • 975
  •   1
Отговори
# 150
А коя форма на витамин б6 препоръчва д-р Сигридов? Всъщност сега видях, че б6 и б12 са несъвместими и в бкомплекса, може и да не се усвояват добре макар и метилирани.

# 151
  • София
А коя форма на витамин б6 препоръчва д-р Сигридов? Всъщност сега видях, че б6 и б12 са несъвместими и в бкомплекса, може и да не се усвояват добре макар и метилирани.

Аз пия на Naturai Factors в лилавата опаковка (Метилирани),знам че и той ги препоръчва и ми покачват и Б12 и Фолата,но Б6 не съм тествала скоро.

# 152
Б6 препоръчваше течния от Здравис - BioCare. Пила съм го и вдигна бързо витамина. Имах някъде схема как се пие в зависимост от това какъв е резултатът преди започването. Ако е нужно, ще я потърся някъде из архивите си Simple Smile

# 153
Б6 къде го изследвате? Цената на изследването е доста и четох, че ги изпращат в Германия, което сигурно означава че и резултатът се бави? Другото е че четох в темата, че се препоръчват нива, които са по-големи от горната граница. Реално погледнато не смятам, че мога да го превиша никакъв шанс, затова докато излезе резултата мисля да си пия бкомплекса на natural factors и аз имам него пък после ще видим и моята АГ какво ще каже, но тя май не е мн наясно.

# 154
  • Пловдив
Б6 къде го изследвате? Цената на изследването е доста и четох, че ги изпращат в Германия, което сигурно означава че и резултатът се бави? Другото е че четох в темата, че се препоръчват нива, които са по-големи от горната граница. Реално погледнато не смятам, че мога да го превиша никакъв шанс, затова докато излезе резултата мисля да си пия бкомплекса на natural factors и аз имам него пък после ще видим и моята АГ какво ще каже, но тя май не е мн наясно.
Аз изследвах Б6 в Бодимед и да резултата излиза бавно,защото го изпращат в Германия.

# 155
Аз го пия от март месец. Питах доктора дали да продължа всичко и той ми каза да продължа,не съм пускала витамини да видя как са стойностите,но мисля да ги пусна,понеже супер много ми се гади само като ги гледам

# 156
  • Тук и сега
И аз се интересувам как приемате В6?

# 157
Преди 2 седмици си изследвах Б6 в Бодимед, обясмиха ми, че вече го изследват в София, но въпреки това, пак са нужни няколко дни докато излезе.

# 158
А какви са изискванията при обременяване с глюкоза на д-р Сигридов? Някъде четох, че май не са съвсем точно лабораторните граници? Също така той изследва ли и инсулина?

# 159
# 160
Не вярвам да има голям процент жени, които да са си записали час при него без да са проверили в Гугъл преди това. Отчитайки, че това е статия, която излиза на първа страница, макар да е на 5 години, едва ли е новост за много хора тук Simple Smile
И си направи профил специално, за да пуснеш коментар?

# 161
Здравейте, момичета. Извинявам се ако не е за тук, но ми трябва спешно турски прогестерон-течен. Ако някоя от вас има и не го ползва, моля да се свърже с мен! Благодаря

# 162
Дами,

Колко време след хистероскопията забременяхте? Имаше ли желан резултат,тоест бременост?

Благодаря ви

# 163
Не вярвам да има голям процент жени, които да са си записали час при него без да са проверили в Гугъл преди това. Отчитайки, че това е статия, която излиза на първа страница, макар да е на 5 години, едва ли е новост за много хора тук Simple Smile
И си направи профил специално, за да пуснеш коментар?

Абсолютно. Тази информация е стара и е известна.  Също така е известно, че на абсолютно всеки един човек може да се случи да му изгърмят бушоните, особено в най-стресовата професия - медицинската. Не дай си Боже трябва да викаме и това е. Не че извинявам шофиране под влияние на опиати или алкохол, много ясно, че това е осъдително, но в крайна сметка най-важното за пациентките на доктора и екипа му са техните професионални качества и умения.

# 164
Здравейте, момичета. И аз като много от вас с нетърпение и желание съм ходила на прегледи в центъра и като много от вас имам офис-хистерескопия. Днес, след преглед при доктор Станулов, разбрах че това изследване си крие рискове, най-честия е изтъняване на лигавицата. Всички подписваме информирано съгласие преди процедурата, но все пак не сме медицински лица. Реших да пиша тук понеже  бях останала с впечатление, че е доста рутинно изследване, а то всъщност си крие немалки рискове и е добре да сме запознати. Успех на всички и до щастлив финал!

Общи условия

Активация на акаунт