Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 956
  • 975
  •   1
Отговори
# 555
Колко време отнема за резултати от БХС в 12 г.с?Бях в понеделник в клиниката и ми казаха, че на следващия ден ще получа имейл, но и днес нямам нищо..
Здравейте, изпратиха ми ги след около седмица.

# 556
БХС в майчин дом е безплатна (доколкото знам всички изпращат кръвта там - в генетичната лаборатория) и стават за 2/3 дни, при мен за един. В моята клиника ми взеха кръв, попълниха листа след феталната и ги занесох в Маичин дом. Безплатно

# 557
Леле, ужас…. Какви изказвания какво чудо….
При мен също имаше объркване на часа, поради тяхна грешка, и ме направиха на нищо. Както Сигридов, така и супер яката дама на регистратурата- мисля, че Жени се казваше…. Каза ми, повече ако съм проявила своеволия нямало да ми запишат час.. и това пред 10 жени, които чакаха след мен. Повече не стъпих там.
Много добър доктор е, на много хора е помогнал, но има и пропуски, не е Бог.
А аз не съм за подигравка. Ужасно е отношението и на докторите и на жените на регистратура.

Аз също бях много доволна от д-р Сигридов, до последната ни среща. Няколко седмици преди феталната морфология в 28 седмица, се разболях от ковид. Както знаят всички, с него връзка няма. Няколко пъти преди това акушерката ми е казвала, че определени резултати са спешни, да не ги качвам в платформата, а да ги изпратя на имейл, но се е налагало да звъня по няколко пъти на регистратура, за да получа отговор и не срещнах особено любезно отношение. В случая се наложи да се лекувам в града където живея. Не мога да опиша това, което се случи, след като Сигридов разбра за назначената ми терапия. От първия ден ми направи лошо впечатление, че професионалист като него си позволява да говори зле за колегите си, но този път беше като обезумял. Каза на акушерката да ми предпише да не се виждам повече с майка ми и с мъжа ми, попита ме кой от тях двамата не е добре и ме третира като дойна крава, която, ако не роди ще бъде определяна като ялова. Каза ми, че съм същата като лекарите, които са ме лекували. Как, ако му били студенти щял да ги скъса, а мен да разхожда като панаирджийска мечка, за да ме показва... Толкова потресена останах, че не можах да реагирам в момента. Назначи ми един куп изследвания, тъй като според него от терапията растежа на бебето е забавен и като попитах как да процедирам после и трябва ли да дойда отново ми заяви, че няма какво да се мъкна до там, пак щял да ми каже същото...
Няма да коментирам и служителките на регистратура, които си позволяват да правят коментари за жените, осмелили се да попитат дали ще се наложи да чакат още дълго. Веднъж ми бяха объркали часа и след като пътувах от другия край на България, за да отида, се оказа, че го имам записан само на картончето от тях, не и в системата. Предложиха ми да ме прегледа акушерката, за което платих 90 лв... Тъй като тогава трябваше да се следи шийката на матката, се наложи да я мери на два пъти, да изпраща снимките във вайбър на д-р Ковачев и на д-р Сигридов, първоначално не бяха ок и се наложи да повторим. Беше пълно безумие. Когато д-р Сигридов разбра на следващия преглед, каза да не заплащам такса за компенсация и се обади на по-възрастната жена на регистратура, за да и обясня ситуацията и да предприеме мерки, тъй като каза, че тя отговаря за това. Останах крайно озадачена от нейната реакция, започна тя да ми обяснява, че съм имала час при д-р Ковачев (когото никоха не съм виждала) и, че не е възможно името ми да не е било в системата. Накрая просто се отказах да си губя времето с нея и си тръгнах. Бях решила, че заради износването на здраво бебче ще преглътна отношението на Сигридов, тъй като знаех, че има особен характер и доста мои близки са излизали разплакани от кабинета му, но явно не бях напълно подготвена за това, което ми се случи. Отношението на работещите там далеч не подхождат на претенциите за нивото на клиниката.

# 558
Не всички на регистратура са такива, да Жени е доста грубичка, но веднъж докато чаках дойде жена при др Ковачев, беше се объркала и дошла ден по-рано, но жената на регистратура и съдейства да я вземе доктора в същия ден за да не се рязкарва пак (с дългата черна коса Албена ) тя винаги е много мила и съдейства, но за другите не мога да кажа същото...

Да допълня, че също съм била свидетел и как акушерката се жалва, че чака коментар от докторите за онлайн разчитането на резултатите от изследвания и обясняваше, че може поне за стандартните неща да се опишат и тя поне тях да попълва без да ги чака тях (това защото назад се коментира кой разчита резултатите).

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 09:35 от LunaeLumen

# 559
Аз никога не съм имала проблеми със Сигридов, но слушах много подобни разкази от други момичета. Започвам да си мисля, че има някакво личностно разстройство и на моменти просто прещраква. Съчетано и с голямо его, защото при него си е ясно изразено:), нещата не отиват на добре. А е жалко- страхотен специалист е.

# 560
Аз никога не съм имала проблеми със Сигридов, но слушах много подобни разкази от други момичета. Започвам да си мисля, че има някакво личностно разстройство и на моменти просто прещраква. Съчетано и с голямо его, защото при него си е ясно изразено:), нещата не отиват на добре. А е жалко- страхотен специалист е.
Може цялото поведение да зависи от това дали е надрусан или не.

# 561
Най- вероятно!

# 562
  • София
Жени да не е с червена коса, висока, слаба и възрастна?

Аз не бих разказвала на д-р Сигридов, какви терапии съм предприемала, ако той не ги е назначил.

В случая за ковид е възможно лекарите да са изписали куп тежки лекарства, които не стават за бременни и затова да е реагирал така. Лекарите е презастраховат излишно, като чуят ковид.

# 563

Момичета, много се притесних- какво означава повишен резултат за мед? Някоя от вас да е имала и какво е посъветвана да прави?

# 564
Жени да не е с червена коса, висока, слаба и възрастна?

Аз не бих разказвала на д-р Сигридов, какви терапии съм предприемала, ако той не ги е назначил.

В случая за ковид е възможно лекарите да са изписали куп тежки лекарства, които не стават за бременни и затова да е реагирал така. Лекарите е презастраховат излишно, като чуят ковид.
[/qu

Изопринозин и валтрекс дето ти изписва на всяка бременна, не са ли тежки лекарства за бременни?

# 565
Не мисля, че се друса. Струва ми се доста отговорен, за да си позволи да ходи на работа под влиянието на наркотици.

# 566
Той изглежда достатъчно отговорен и да не шофира след употреба на кокаин, ама… Историята помни друго.

# 567
Той изглежда достатъчно отговорен и да не шофира след употреба на кокаин, ама… Историята помни друго.
Предвид другия участник в катастрофата, не знам до колко е достоверна тази информация. Искрено се надявам да не употребява кокаин.

# 568
И аз не вярвах на приказките за него и ужасното му отношение, все си мислех, че е поне малко предизвикано. Но и на мен се развика без причина на втория ми преглед. Има някакъв психически проблем със сигурност, малко се изживява като Бог и никой няма право да му противоречи по какъвто и да е начин.
Та аз лично съжалявам, че изобщо го посетих. Само ми вкара ненужно притеснение и излишен стрес.

# 569

Аз също до този момент бях с доста добро впечатление, въпреки, че мои близки ме бяха постреснали с някои от случките си с него. Очевидно терапията изписана от друг го влуди, но считам, че би следвало да мога да споделя с него, за да е наясно със ситуацията, още повече, че нямаше възможност той да назначи такава. При мен заболяването не премина особено леко и не можах да се справя само с противовирусни и добавки. В последствие се насложи и бактериална инфекция, за която той заяви, че е единствено вътрешноболнична, което абсолютно не е верно. Освен огромното си его, явно на моменти изпада в състояние на ярост, защото жестокостта, с която ми говореше беше необяснима за мен.
Надявам се да успее да се пребори с проблемите си, тъй като знам, че е помогнал на много хора да се сдобият с дечица, но не е безгрешен и не е Господ, както сам обича да се самоопределя.
Относно регистратура, да дамата с дълга, тъмна коса е много мила, за разлика от останалите.

Общи условия

Активация на акаунт