Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 839
  • 975
  •   1
Отговори
# 705
А Мариела и тя ли е напуснала (мисля се водеше акушерка)? Гледам, че е админ на Ковачев във фейсбук..

Не е напуснала, доколкото знам и тя е уволнена… Нали е жена на д-р Ковачев, то беше ясно, че ще махнат и нея….

# 706
А Мариела и тя ли е напуснала (мисля се водеше акушерка)? Гледам, че е админ на Ковачев във фейсбук..

Не е напуснала, доколкото знам и тя е уволнена… Нали е жена на д-р Ковачев, то беше ясно, че ще махнат и нея….
Ха, Сигридов ги уволнява, после вменява вина на пациентките,че уж заради тях Ковачев бил напуснал.

# 707
А може би не му харесва, че Ковачев стана толкова любим на пациентите и трябва да делят славата...

# 708
А може би не му харесва, че Ковачев стана толкова любим на пациентите и трябва да делят славата...

И аз смятам, че това е в основата на всичко, да не кажа, че съм сигурна… Ама то все тая, тези, които искат да си ходят при Ковачев, ще ходят… Дали ще е при Сигридов или не… Така че май не е вложена много мисъл 🤣

# 709
Момичета, защо се пълни темата с толкова много безсмислени коментари? Какъв е смисъла от целия този непрекъснат хейт и какво въобще правите в тази тема, щом отдавна не сте ок със Сигридов и медицинския център? Наистина много ме човърка този въпрос и все се каня да го задам. Не ме разбирайте погрешно, доста критики съм отправяла и аз и съм далеч от мисълта, че съм съгласна с много от нещата, които се случват там, но някои от вас очевидно имат адски много свободно време ли не знам и бълват някаква стаена злоба едно след друго. Ок, пострадали сте по някакъв начин - емоционално или не, споделили сте го тук, ами продължете си живота и спрете да следите тази група,това не е адекватно Simple Smile
И само искам още нещо да вметна - никой ли не забеляза, че д-р Ковачев спря да бъде част от екипа само 2 седмици след анкетната карта, която беше отворена за попълване от нас? Никой не знае какво се крие зад това решение и каква е истинската история, нека да не гадаем и да не набеждаваме безпредметно...

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 12:14 от cplay

# 710
Смятам,че е редно и аз да споделя мнение за д-р Ковачев. Аз лично не съм доволна. Така и не разбрах защо не ме оперира и да ми махне миомите,а трябваше да мина куп други изследвания и офис хистероскопия. Миомите обаче и до днес си седят. Според други двама,по-известни от Ковачев доктори, точно това е разковничето аз да не забременявам. Миомите са субмукозни. След хилядите левове дадени,направена офис хистероскопия ме прати за опити у нас. Направих биохична. Всеки знае,че шансът да забременееш със субмукозни миоми намалява с до 70%,а дори и да се получи шансът за аборт се увеличава с до 200 пъти. Тази информация я има не само в научни трудове,има я дори като информация в интернет пространството.

Сега ми кажете как да имам вече позитивно мнение? Изгубени 6 месеца, хиляди левове хвърлени за безсмислени изследвания (освен биопсията и фемофлор), потвърдено от още двама доктора, тъй като имам родено дете на 9.

# 711
Момичета,
Какво ви е препоръчвал доктор Сигридов при кашлица? Знам, че за всеки е индивидуално, но ако може да споделите…
Благодаря!

# 712
От днес системата за онлайн коментар на резултати не работи. Честито на онези от нас, които чакаме за коментари от дни насам... Обадих се и ми казаха, че ще ми запишат час да отида до там и доктора да ми даде коментар. Това е защото съм в София за останалите момичета не знам.
Дано да не е чакане от умрял писмо. На въпроса дали не може онлайн да ми пратят коментар, не можело. Е такава система на работа никъде няма...

# 713
От днес системата за онлайн коментар на резултати не работи. Честито на онези от нас, които чакаме за коментари от дни насам... Обадих се и ми казаха, че ще ми запишат час да отида до там и доктора да ми даде коментар. Това е защото съм в София за останалите момичета не знам.
Дано да не е чакане от умрял писмо. На въпроса дали не може онлайн да ми пратят коментар, не можело. Е такава система на работа никъде няма...

Страхотно просто... и аз чакам коментар от 07.11...а казаха ли нещо повече, вече няма да работи тази система за онлайн коментари така ли?

# 714

Страхотно просто... и аз чакам коментар от 07.11...а казаха ли нещо повече, вече няма да работи тази система за онлайн коментари така ли?

Ще работи, но не казаха откога..в момента се оптимизира. Като виждаме темповете с които се случват нещата сигурно няма да е скоро.

# 715
Аз мисля, че тази тема не е само за възхваляване на Сигридов и сие, и че всеки останал доволен или не има право да си каже мнението. Ето на мен например ми беше много полезен коментара за пропуснатата от него малформация на сърчицето и ако не беше групата нямаше да отида на фетална ехокардиография. Истината е, че много рядко някой изчита всички теми назад и не виждам нищо лошо, когато се пита или коментира дадена тема, всеки да се включи. Най-малкото хората ще имат едно наум. Ако искаме тема, в която се пишат само положителни неща, в групата във фейсбук има достатъчно голяма цензура, там такива неща не можете да прочетете. И не е въпрос на свободно време,  въпрос е да бъдем информирани!

# 716
До, точно така е, както казва Еленчето! Аз също ако бях прочела някои коментари тук по- рано, нямаше да пия някои лекарства изписани от Сигридов. Просто коментарите се появиха след,като ги цех вече изпила( за което много се чудех,и сега много съжалявам), но тези коментари ке са полезни за жени оттук нататък, изпаднали в моята ситуация. И тук нека включим и критичното мислене и информирания избор, кое ДА, кое НЕ. Според мен да се доверяваш сляпо на лекар, не е най- доброто, което можеш да направиш. Казвам го от дългогодишния ми опит с какви ли не лекари, които в повечето случаи са грешали

# 717
До, точно така е, както казва Еленчето! Аз също ако бях прочела някои коментари тук по- рано, нямаше да пия някои лекарства изписани от Сигридов. Просто коментарите се появиха след,като ги цех вече изпила( за което много се чудех,и сега много съжалявам), но тези коментари ке са полезни за жени оттук нататък, изпаднали в моята ситуация. И тук нека включим и критичното мислене и информирания избор, кое ДА, кое НЕ. Според мен да се доверяваш сляпо на лекар, не е най- доброто, което можеш да направиш. Казвам го от дългогодишния ми опит с какви ли не лекари, които в повечето случаи са грешали

Извинявай за какви лекарства става дума?

# 718

Извинявай за какви лекарства става дума?
Валтрекс и изопринозин.

# 719
Момичета, защо се пълни темата с толкова много безсмислени коментари? Какъв е смисъла от целия този непрекъснат хейт и какво въобще правите в тази тема, щом отдавна не сте ок със Сигридов и медицинския център? Наистина много ме човърка този въпрос и все се каня да го задам. Не ме разбирайте погрешно, доста критики съм отправяла и аз и съм далеч от мисълта, че съм съгласна с много от нещата, които се случват там, но някои от вас очевидно имат адски много свободно време ли не знам и бълват някаква стаена злоба едно след друго. Ок, пострадали сте по някакъв начин - емоционално или не, споделили сте го тук, ами продължете си живота и спрете да следите тази група,това не е адекватно Simple Smile
И само искам още нещо да вметна - никой ли не забеляза, че д-р Ковачев спря да бъде част от екипа само 2 седмици след анкетната карта, която беше отворена за попълване от нас? Никой не знае какво се крие зад това решение и каква е истинската история, нека да не гадаем и да не набеждаваме безпредметно...
Бебето ми е на 6 м., но обидата от този доктор остава. Ако имаше къде да прочета повече информация, освен в измислената му ФБ група, не бих си го причинила този човек, а с парите, бих завела семейството си на почивка и то каква. Да, ще следя групата, защото ми писна лекари, зъболекари и т.н. да се държат безобразно и откровенно неморално с пациентите си. Днес е Сигридов, утре ще е педиатърът на детето, после хирург и пр.

Общи условия

Активация на акаунт