Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 793
  • 975
  •   1
Отговори
# 765
Да пусках  микоплазна уреоплазма хламидия всичко и стерилна урина всичко сега.

Това със зелените води си е чиста инфекция ,търсетв причинител,в такъв случай може би наистина проблема не е в шийката и серклаж само би влошил ситуацията.
Следете и ЦРП,пускала ли си микоплазма ,уреоплазма и хламидии?

# 766
Здравейте! Може ли да споделите името на течния колаген?

# 767
Здравейте! Може ли да споделите името на течния колаген?
Аз приемам течен колаген на бестиглекс 12, но аз нв съм пациент на док. Сигридов. Предписан ми е от друг АГ

# 768
Здравейте! В 27г.с съм и Понякога имам не точно болка, а по-скоро като бодежи ниско долу или в ляво или в дясно. От около месец ми се и втвърдява понякога корема по 1-2 пъти на ден,но за кратко и минава.Преди месец когато бях на преглед при др Сигридов той ми каза че е нормално да ми се втвърдява и да не пия Но-шпа. Но сега ме притесняват тези бодежи. Вие имали ли сте и какво правихте? Благодаря 😊

# 769
Здравейте! В 27г.с съм и Понякога имам не точно болка, а по-скоро като бодежи ниско долу или в ляво или в дясно. От около месец ми се и втвърдява понякога корема по 1-2 пъти на ден,но за кратко и минава.Преди месец когато бях на преглед при др Сигридов той ми каза че е нормално да ми се втвърдява и да не пия Но-шпа. Но сега ме притесняват тези бодежи. Вие имали ли сте и какво правихте? Благодаря 😊
Здравейте, аз съм в 28г.с. и имам същите оплаквания като вас, даже миналата седмица лежах в болница понеже започна много да ми се втвърдява корема. А вие като станвте твърд ли ви е корема? Аз като стана го чувствам твърд и пак лягам. От седмица имам билки в срамната част, чак и към влагалището, не са постоянни, но ги има. Аз започнах магнезий и но-шпа, защото стяганията зачестиха и много съм притеснена

# 770
Здравейте, аз съм в 28г.с. и имам същите оплаквания като вас, даже миналата седмица лежах в болница понеже започна много да ми се втвърдява корема. А вие като станвте твърд ли ви е корема? Аз като стана го чувствам твърд и пак лягам. От седмица имам билки в срамната част, чак и към влагалището, не са постоянни, но ги има. Аз започнах магнезий и но-шпа, защото стяганията зачестиха и много съм притеснена

Като стана не, имам само бодежи. Др Сигридов ли ви каза да пиете тези лекарства?

# 771

Като стана не, имам само бодежи. Др Сигридов ли ви каза да пиете тези лекарства?
Не! Аз не се следя при него!

# 772
Привет! Аз също имам болки ниско долу (вляво и вдясно) но те се дължат според мен на констипацията. Имате ли проблеми с ходенето до тоалетна?
А иначе е нормално да се втвърдява корема по няколко пъти на ден след 6тия месец нататък - Сигридов и следящия ми лекар в ЖК са ми го казвали така че не би трябвало да е нещо притеснително Blush

# 773
  • София
Момичета, някой правил ли е ембрионална морфология при Сигрдиов? Изобщо какво се вижда толкова рано, освен плоден сак и пулс? В сайта пише, че се прави от 4 до 10 г.с., заслужава ли си според вас?

# 774
Да, аз съм правила в 8 седмица. Каза, че бебето няма спина бифида, тоест това е, което видя тогава. В листа виждам, че е правен и доплер (на маточните артерии?🙄) мисля че другите лекари избягват да го правят толкова рано. Но той още тогава мисля ми каза, че с тази бременност няма да се наложи да приемам кръворазреждащи (имам някакви нискорискови мутации) Другото което се случва на прегледа е, че ми пусна всевъзможни изследвания

# 775
  • София
Alison, мерси за споделения опит!
Разбирам, че не си очарована... аз съм ходила при доктора миналата година като небременна, сега съм с + тест, но още тихичко се радвам, защото не сме видели сак и пулс дори, след ин витро съм. Високорискова бременност по много параграфи и направо съм шашната при кого ще ходя... то е ясно, че няма да е само Сигридов, като човек не може да се свърже с него ако ще и да мре, но хем малко ме е шубе да ходя при него, понеже на първия преглед ми се накара яко за някакви неща и излязох разплакана от кабинета. Бях и доста лабилна тогава, но от друга страна си казвам, че неговия поглед на над нещата също е хубаво да се знае...
На мен също тогава ми пусна изследвания за сигурно 4-5 хил, като смятам че нищо не беше излишно, защото се откриха много неща, дефицити, неусвояване на витамини, проблеми с червата и т.н. като смятам, че голяма част съм закрепила след терапията при него преди бременноста, но ще видим на контролните.

# 776
Marsala тихо честито, нека всичко е наред този път 🍀🍀🍀 Ами отиди, разбира се, виж какво ще ти каже. Може би в твоя случай ембрионалната морфология е силно препоръчителна, но все пак си имай едно на ум

# 777
Привет момичета!
Един може би глупав въпрос… може ли да се спука околоплодния мехур от продължително издухване на носа или силна кашлица? И какви са симптомите? Постепенно ли изтичат водите или може и постепенно..?

# 778
Можеш да се напишкаш при кихане и духане на носа, особено в по-напреднала бременност, по-скоро е това. Водите изтичат постепенно, при спонтанно раждане си изтичат много време. Ако имаш съмнение за изтичане на води, направи тест.

# 779
Момичета, някой правил ли е ембрионална морфология при Сигрдиов? Изобщо какво се вижда толкова рано, освен плоден сак и пулс? В сайта пише, че се прави от 4 до 10 г.с., заслужава ли си според вас?
И а съм правила и е доста подробен преглед,като и ми каза пола,но каза,че ще го потвърди на 100 процента на следващия и както каза си остана така

Общи условия

Активация на акаунт