Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 737
  • 975
  •   1
Отговори
# 810
Изписва,аз пия само б комплекс,изписан ми е от него. Витамините, които той иска да види по време на бременността поне при мен до момента не са много, каза ми да си пусна по моя преценка нещо ако искам допълнително. Останах с впечатление, че за него е най важно при самото забременяване нивата да са високи и знаейки,че съм ги качила с предписаниете от него витамини,просто всеки път ми казва да ги продължавам. До момента ми е пуснал само магнезий,желязо,калций.
Здравейте. Др Сигридов изписва ли Б-комплекс на бременни или само отделни витамини от Б групата? И колко често пускате изследване на витамини през бременността? Благодаря!

# 811
Имам изписан Изопринозин и Валтрекс от д-р Сигридов по повод активни вируси.
Валтрекс пих за 3 дена 2х1т.
Изопринозинът ми е за 5 дни 3х2т.
И за двата препарата пише за рискове при бременност в листовката.
Валтрекс вече изпих, но се колебая за изопринозин, защото се притесних от препоръките в листовката за забрана при бременност. В 22 г.с. съм.
Някой пил ли е този препарат и крие ли голям риск за бебето, защото все пак е имуностимулант?
Не знам ако се обадя в клиниката дали изобщо ще ми обърнат внимание на въпроса, а ако пиша имейл едва ли ще отговорят.

# 812
Имам изписан Изопринозин и Валтрекс от д-р Сигридов по повод активни вируси.
Валтрекс пих за 3 дена 2х1т.
Изопринозинът ми е за 5 дни 3х2т.
И за двата препарата пише за рискове при бременност в листовката.
Валтрекс вече изпих, но се колебая за изопринозин, защото се притесних от препоръките в листовката за забрана при бременност. В 22 г.с. съм.
Някой пил ли е този препарат и крие ли голям риск за бебето, защото все пак е имуностимулант?
Не знам ако се обадя в клиниката дали изобщо ще ми обърнат внимание на въпроса, а ако пиша имейл едва ли ще отговорят.

На много бременни ги изписва.И аз наскоро ги пих в 17гс.Няма как да получите коментар по имейл за съжаление нито пък по телефона.Ако сте в София остава да отидете на място ..

# 813
И аз в момента пия Валтрекс в 17г.с. При мен ми беше назначил страшно много изследвания , когато бях в 8г.с.

# 814
И на мен беше ги назначил

# 815
90% от нещата, които изписва пише, че не са подходящи за бременни. Ще видите и после живот и здраве като почнат да ви се разболяват децата, педиатрите също изписват лекарства, които почти във всички случай не са подходящи за бебета или деца под 6-8 г.

# 816
Здравейте! Какви изследвания и терапия изписва др Сигридов при високо ЦРП и левкоцити? е възможно причината да е прекаран наскоро вирус? В първи триместър съм и ми излязоха сега тези резултати които доста ме притесниха. Също хемоглобинът много ми е паднал за 3 седмици - от 135 на 119. Преди 3 седмици желязото ми беше добре. Не знам от лабораторията ли е или нещо се случва.. Благодаря!!!

# 817
Запишете си час при него и ще прецени за каква терапия сте. Това са сериозни неща, не може да се сравнявате по форума с други бременни

# 818
Запишете си час при него и ще прецени за каква терапия сте. Това са сериозни неща, не може да се сравнявате по форума с други бременни
Благодаря, Алисън, ще опитам. Опитвам да събера мнения а не да си предпиша лечения. Имам вече доста събран горчив опит и не бих направила нещо на своя глава. Просто знам че неговите терапии са нестандартни и ми беше интересно. Ходих при него не бременна, поради предишни проблеми, изпълних предписанията но не ми се срещаше пак с др Ковачев ( просто не беше моя лекар) и като забременях не посмях да отида пак при др Сигридов. Сега ако отида не знам в какво настроение ще го хвана, но ще опитам Simple Smile Просто исках да сравня и с терапията,  която очаквам да получа от следящия ме АГ.

# 819
Ако прочетеш малко по-нагоре или нязад в темата, ще видиш че изписва масово изопринозин и валтрекс, които са сериозни лекарства. Може да се консултираш и с друг АГ за тези резултати, които имаш

# 820
Да, виждам че сега са му в списъка тези. Видях , че преди е изписвал омега 3 и ресвератрол. Може би първо ще пусна изследвания за херпесни те вируси. И задължително ще е консултирам с моя АГ.  Благодаря Алисън.

# 821
  • София
Здравейте! Какви изследвания и терапия изписва др Сигридов при високо ЦРП и левкоцити?
Колко е ЦРП?
Не гледайте референтните за небременни,защото при бременни са различни и за ЦРП и за левкоцити.
Аз от болестите на детето ми научих,че вирусите не вдигат ЦРП,освен ако не са преминали в бактериална инфекция

# 822
13 ми е црп-то. Според докторът ми било ОК. Аз някак не съм сигурна, прочетох че е показател за усложнения по нататък - високо кръвно и т.н., което при мен се очаква . Ако има как да му повлияя, бих пробвала. днес ме заболя и зъб - не знам дали имат връзка. Ще пусна някои изследвания първо, въпреки че ми омръзна сама да си се изследвам.
Здравейте! Какви изследвания и терапия изписва др Сигридов при високо ЦРП и левкоцити?
Колко е ЦРП?
Не гледайте референтните за небременни,защото при бременни са различни и за ЦРП и за левкоцити.
Аз от болестите на детето ми научих,че вирусите не вдигат ЦРП,освен ако не са преминали в бактериална инфекция

# 823
Не бъркайте обикновеното CRP със hsCRP. Второто е свързано със сърдечни заболявания, предполагам и високо кръвно

# 824
13 ми е црп-то. Според докторът ми било ОК. Аз някак не съм сигурна, прочетох че е показател за усложнения по нататък - високо кръвно и т.н., което при мен се очаква . Ако има как да му повлияя, бих пробвала. днес ме заболя и зъб - не знам дали имат връзка. Ще пусна някои изследвания първо, въпреки че ми омръзна сама да си се изследвам.
Колко е ЦРП?

Коя седмица сте?На мен ми се струва,че не ви е толкова високо ЦРап-то,имам позната на която беше 15 и също й казаха,че е от бременността и не се откри причина за това,роди си живо и здраво бебе.

Общи условия

Активация на акаунт