Хипоспадия 9 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 59 199
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Докторът препоръчва операция след навършване на 2г възраст. Изпращате снимки, видео, за да види и определи вида хипоспадия и отговаря доста подробно за самия процес.

# 706
Здравейте, минавам и аз се похваля, че успяхме да се свържем с доктора и последните 2 дни комуникацията с него е изключително бърза. Имаме си дата и ние, която е доста нататък за края на юли, но аз съм от майките и хората, които обичат да планират и да се  презастраховат, та може ли да ми прелпоръчате алерголог, който може да назначи/напарви изследвания за прилаганите упойки и често използваният антибиотик. Детето ми към този етап няма установени алергии, но е с неустановен АД и ми се иска да се презастраховам. Благодаря много!
д-р Златко Димитров - болница Токуда, преглежда в частен кабинет Арт Клиник
д-р Албена Бъчварова - болница Здравето

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 10:32 от marychery

# 707
Здравейте, имаме момченце на годинка, като посетихме вече две мнения тук в България, с различни становище и на двамата специалисти. Предвид всичко изчетено тук в групите, с мъжа ми сме се насочили към Сърбия. Тези дни смятам да пиша на доктора, но преди това ми се искаше да ми помогнете с пощата му, все още адреса, който използва е същия, който споменавате тук. Същото така можете ли да ме насочите към сума са операцията към днешна дата, разбирам че случаите са индивидуални, но ми се иска да имам време,тъй като не говорим за малко средства. Благодаря 🙏🏻

# 708
Здравейте, имаме момченце на годинка, като посетихме вече две мнения тук в България, с различни становище и на двамата специалисти. Предвид всичко изчетено тук в групите, с мъжа ми сме се насочили към Сърбия. Тези дни смятам да пиша на доктора, но преди това ми се искаше да ми помогнете с пощата му, все още адреса, който използва е същия, който споменавате тук. Същото така можете ли да ме насочите към сума са операцията към днешна дата, разбирам че случаите са индивидуални, но ми се иска да имам време,тъй като не говорим за малко средства. Благодаря 🙏🏻

djinovic@gmail.com

Сумата се определя от вида Хипоспадия - напишете каква е при Вашето дете.

# 709

djinovic@gmail.com

Гландуларна хипоспадия.

# 710

djinovic@gmail.com

Гландуларна хипоспадия.
За коронарна в момента се плаща около 5000€, предполагам и тази ще е горе-долу в такъв диапазон.

# 711
Цитат
За коронарна в момента се плаща около 5000€, предполагам и тази ще е горе-долу в такъв диапазон.

На нас докторът в края на 2023 ни даде цена за пеноскротална хипоспадия 5500 евро, ако е една операция и 7500 евро, ако са две.
Сега при определянето на датата за 2025 не сме питали дали има промяна в цената, тъй като бях чела в групата, че това което е казал в началото, това остава като цена. Знаете ли дали все още е така, особено предвид че са минали две години от първата ни комуникация или направо да му пиша на него допълнителен мейл за потвърждение?

# 712
Здравейте, синът ми е с диагноза хипоспадия сан хипоспадия. Писах имейл на др. Джинович, като отговора му беше че детето има само козматичен дефект които трябва да се коригира на 5-6г възраст. На мен ми се струва че тогава детето ще бъде доста голямо и ме притеснява дали няма да е много травмиращо. Има ли мами на които децата са оперирани на тази възраст и има ли такива оперирани в България от този вид хипоспадия и по конкретно при доктор Емил Атанасов

# 713
При нас хипоспадията е субкоронарна, определена от д-р Джинович. Ето част от е-майла и цената от него е 5500евро.
Скрит текст:
HYPOSPADIAS Features 

Hypospadias is the most common anomaly in children that affects the whole penis, 
not not only of urethra, and has many varieties - every child has some specific features 
which require individualized approach. 
Hypospadias is treated surgically. Since it is mainly aesthetic and not functional problem 
in majority, there is no need or advantage to operate it very early. It is better 
to postpone treatment after 2 years of age, when the structures are more 
developed and surgery result is better. Also, anaesthesia is safer in this period. 
Regarding psychological trauma, there is no difference at which age is surgery done 
if they are treated gently and nicely.
These surgeries are superficial and minimally painful since the penis is peripheral organ, 
and the level of trauma is very small; on the other hand they are complex for surgeons 
due to small and delicate structures.

# 714
Здравейте, всички!
Имате ли информация за Богдан (не знам фамилия), който е работил рамо до рамо с Джинович и се е отделил в Букурещ. Събирам информация, защото сега разбирам, че някой от сръбския екип оперира вече сам. Предстои ни операция на хипоспадия. Изчетох всичко. Колебах се между Атанасов и Джинович. Избрах Джинович, но все пак ще съм благодарна на всякакви мнения и информация за Богдан. Оперирал ли е в Сърбия, защо се е отделил, в коя болница е, какви са способностите му?
Благодаря предварително!

# 715
  • София
До колкото разбрах Богдан вече опериран в Румъния,Букурещ -мисля в темата във фейсбук бяха дали координати. Вижте там.

# 716
Здравейте, всички!
Имате ли информация за Богдан (не знам фамилия), който е работил рамо до рамо с Джинович и се е отделил в Букурещ. Събирам информация, защото сега разбирам, че някой от сръбския екип оперира вече сам. Предстои ни операция на хипоспадия. Изчетох всичко. Колебах се между Атанасов и Джинович. Избрах Джинович, но все пак ще съм благодарна на всякакви мнения и информация за Богдан. Оперирал ли е в Сърбия, защо се е отделил, в коя болница е, какви са способностите му?
Благодаря предварително!

Това е информация свързана с доктор Богдан Спиридонеску. https://savamemorial.com/en/doctors/dr-bogdan-spiridonescu-2/
Доктора е оперирал с Джинович години наред, може да се информирате в какво точно е насочена неговата квалификация, не бих се замисляла да търся някой български лекар който да оперира хипоспадия имайки Джинович и Спиридонеску. Информирайте се не се доверявайте на тукашен лекар за нещо повече от лист за ТЕЛК, има достатъчно пострадали майки и деца!

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 20:13 от goodfeel

# 717
Качвам сайта и на Богдан.
Д-р Bogdan Spiridonescu   вече ще оперира в Букурещ. Той е от години асистент на д-р Джинович. В годините работа в Белград, той има много натрупан опит. Участвал е в опериращия екип с д-р Джинович на по-голяма част от децата, чиито операции са направени през последните 4-5 години. . За родителите от Северна България би били доста по удобно.
Засега страничката му е само на Румънски, тепърва ще я преведе и допълва. Но понеже имах запитвания, особено от родители на дечица оперирани в Белград, които познават Д-р Bogdan Spiridonescu, и чиито деца той е проследявал.
Ето и и имейла на който може да задавате въпроси : contact@drspiridonescu.ro
Клиниката се нарича :  Zetta
С Богдан може да контактуват на Имейл, директно през платформата или на Whats ap. Телефони:
+40765514933 Румънски номер
+381613044627 Сръбски номер

www.drspiridonescu.ro it’s the website
Ето снимка :

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&ur … YHXvhcIa4JQaN-t5V

# 718
Здравейте,
Имаме дата за операция при доктор Джинович на 25.03. Все още не съм намерила Андрактим гел. Може ли да ми кажете от къде да го закупя или ако някой има останал гел ще съм много благодарна?
Знам ,че във Франция го има, но онлайн не става.

# 719
Пиши в темите във фейсбук
Има две теми, ще ти предложат веднга, ако някой има останал.
Има ли родители които заминават за Белград в началото на предстоящата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт