Отговори
# 540
Златен глобус може и да е дискредитиран, но в последните години изборът им е по-добър и точен от този на Академията. Предполагам, че и тази ще бъде така. Много ми хареса как забутаха "Грешници" в шеста глуха Simple Smile

Решаваща е наградата на актьорската гилдия, там са най-много гласове, които натежават и за Best Picture.

# 541
На мен също последно време сякаш мнението ми по-скоро се припокрива с Глобусите отколкото с Оскарите. Тази година почти нищо не съм гледала, де. Гледах Sentimental Value, Hamnet, Sinners. Sinners не беше зле, готина идея, но за мен Майкъл Б Джордан няма никакво излъчване. Всеки път като го гледам във филм и имам чувството, че гледам Майкъл Б Джордан Grinning никога не успява наистина да се слее с персонажа до степен, в която забравям, че гледам актьор, който играе, а Холивуд толкова са си го харесали, че все едно няма друг чернокож актьор в неговия възрастов диапазон. Като Юлиан Вергов в българското кино Joy

Иначе смятам да гледам One Battle After Another и вероятно ще хвърля поглед върху филмите на актьорите, които са фаворити да спечелят наградите за актьорско майсторство. Особено Marty Supreme, защото няма по-отчаян за Оскар последните пет години от ТимотЕ и искам да видя дали си го заслужава Grinning май само Лео му е някаква конкуренция, което е забавно, имайки предвид, че той беше последният актьор преди Тими с мега отчаяна кампания година след година за заветния Оскар.

# 542
Oliboo,
в духа на поста ти, една актуална препоръка от мен за актьор, който напълно потъва в образа - това е Итън Хоук в Blue Moon на Ричард Линклейтър, впрочем номиниран за "Оскар" за Best Actor. Тотално потапяне в героя, то има и физическа трансформация, изобщо не можеш да видиш Итън Хоук.
Но, естествено, ще получи Тимъти, което няма лошо, де. "Марти" е добър филм и ролята му е силна.

# 543
Лео е силен актьор, но не ме кефи като визия, а Тимотето не знам колко е силен, но ми се види надут пуяк.

Общи условия

Активация на акаунт