Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 567
  • 784
  •   1
Отговори
# 225
Епизод 17 е наличен в Playtube.

# 226
  • Галифрей
И мен някой сцени сцени ме ядосаха, ама гледах оригинала почти едно към едно. Да знам да не се ядосвам 😂 Бг версия е малко по- драматична, ако снимат нов сезон. пролет- лято ще е по свежо. Спокойна съм.
Ще гледам довечера епизод 18.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 14:51 от Диана Бишоп

# 227
Супер е епизод 17. Снежана грам не я харесвам, но пък Алек Алексиев ми е любимец. Heart Eyes

# 228
  • Галифрей
Аз имам голям респект към него ❤❤  Кланя му се!! За мен Алекс е герой. Да е жив и здрав и семейството му да се гордее с него 😭❤❤❤

# 229
Жена му и  дъщеря му направиха Татковци, той е тук, на Христо Пъдев жена му беше преди 2 3 серии , явно са с договори по семейно

# 230
Аз имам голям респект към него ❤❤  Кланя му се!! За мен Алекс е герой. Да е жив и здрав и семейството му да се гордее с него 😭❤❤❤
И за мен е така, абсолютен респект и шапки долу за него! Обичам го отдавна тоя човек, но сега вече виждам, че определено е имало защо. Heart
Изпуснала съм жената на Христо Пъдев, кога се е появявала? Rolling Eyes

# 231
  • Пловдив
Какво толкоз е направил, че чак поклони се раздават тук...?

# 232
С какво толкова ви е впечатлил този господин?! Много съм изненадана! Гледах го в Черешката, ами... неприятен тип.

# 233
И аз леко въртя очи в учудване... За актьора, който игра в Откраднат живот ли става дума?

# 234
  • София
Аз ли нещо не схващам, откъде се появи Алекс Алексиев? В някой епизод ли е бил?
В плейтюб не мога да гледам, трябва регистрация ли?

# 235
По време на цялата война ходи да Украйна безброй пъти, за да извозва бежанци (най-вече жени и деца), транспортира хуманитарна помощ, организира събиране на средства, настаняване на хора и прочие. Абсолютно уважение има от мен, защото е голям Човек! Heart
В Черешката го удари на лиготия и несериозно отношение, но това е само шоу, а той беше артист в роля. Сега, обаче, показа какво представлява наистина като личност. Hands Clap
Естествено, не се чувствайте длъжни да го харесвате, всеки според собственото си светоусещане. Heart

# 236
И за мен е така, абсолютен респект и шапки долу за него! Обичам го отдавна тоя човек, но сега вече виждам, че определено е имало защо. Heart
Изпуснала съм жената на Христо Пъдев, кога се е появявала? Rolling Eyes

Цветина е руса някъде 7 8 серия или към 10

# 237
# 238
Аха, значи още една причина да не го харесвам.

# 239
Аха, значи още една причина да не го харесвам.
Защото спасява хора от войната ли? Разбирам... Flushed

Общи условия

Активация на акаунт