Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 506
  • 784
  •   1
Отговори
# 480
И Джулиана Гани се жени с всеки с който спи, но това не е норма. Поне не в БГ.

# 481
  • Русе
Сямо където са го копирали 96% 😀 но пък бг акьорите са много добри.

Спойлер от оригинала, чети само ако искаш.
Скрит текст:
Добре,че с третият мъж се получи. Ама аз гледах по натам сезоните. Много тъпо убиха Ига ( Яна) може пък акрисата да е била заета. Хем  тъпо и гадно направо съм…. 😭 А горкият Мартин стана самотен татко на три деца. Изобщо не го искам това е бг версията!
Скрит текст:
а как я убиха? И Ася с кого завърши? С бармана, Тома или някой друг?

Скрит текст:
Тя краше кола и си пееше началната песен. Намираше някъде извън градът, между зелените дървета имаше катастрофирала кола жена с малко дете и тя тръгна да им помага. Обаче идваше някъв камион и шофиорът не гледаше пътя защото искаше да вдигне храната си и я отнесе. После не дадоха нищо. Черно и тъжна мелодия. Ася завърши с тоя от бара, забравих как се казваше ама е голям пич и голяма любов. Тома не помня акво стана с него. Ицето беше със секретарката.Мартин беше много разбит, нямаше сили да ходи на работа. Когато тръгна отново беше с обикновени дрехи и се грижише за децата. Имаше една сцена където му стана лошо на улицата,защото му липсва Яна. 😔😭
Благодаря.

# 482
  • София
Доста свеж епизод, имаше много забавни моменти. Секретарката, Джон и Христо бяха звездите на епизода. Искам повече такива моменти, а не излишните и досадни драми.

Simple Smile

# 483
  • София
С Ицо баш са се намерили - много принципни и силно любят и мразят, но само докато не стане дума за пари или безплатна услуга.
А мислите ли, че Джони наистина е измамен или играе поредния театър?

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 15:47 от Cuckoo

# 484
  • Ню Йорк
И Джулиана Гани се жени с всеки с който спи, но това не е норма. Поне не в БГ.

Точно това имах предвид, че не е норма, а вече в няколко сериала се опитват да го наложат. Едва ли не всяка втора българка така се жени и развежда на по 3-4 години и на всеки и дете му ражда.

# 485
Много се смях на Яна към Джон "аз ще ти помогна... дай да видим с какво можеш да се самоубиеш" 😂.

# 486
Днес не трябва ли 23 епизод да го има в тв тюб?

# 487
Има го, а след 4 чàса и 24 ще е там.

# 488

Току що в парк Заимов.

# 489
Лелееее, това е супер находка! Благородно завиждам Innocent

# 490
Ася ли е това?
Аз на нея завиждам Joy

# 491
Ася ли е това?
Аз на нея завиждам Joy
Бабинова.Направих и клип.Не мога да го кача.Скараха ми се.

# 492
  • Галифрей

Току що в парк Заимов.

Ааааа снимат новият сезон!!! 🎉😘🌳❤❤❤
Завиждам,че си видяла Весела и Руши на снимачната площатка. Ще е пълно със смях и сега още по-готино, защото го снимат сега когато е зелено и красиво и няма да го има този гаден фон.

# 493
Направих и клип.Не мога да го кача.Скараха ми се.

От къде на къде, това е обществено място.

# 494
  • Галифрей
Да обществено място а и най-вече голям спойлер, ако качиш клипчето.  Иначе се радвам,че снимат новият сезон ❤

Общи условия

Активация на акаунт