Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 440
  • 784
  •   1
Отговори
# 630
  • Галифрей
Ами полувин година си е есен, зима 6 месеца.
Петък е финала ох как ще ми лиспват 🥺

# 631
Така, изгледах "Снимка с Юки". Руши е завършен актьор, много ми хареса.
Достойно партнира на Господин холивудско величие (силно казано, но все пак) - Димитър Маринов. Филмът е простичък и същевременно много сложен с многото си послания. Тежък ми дойде, но прекрасна игра от всички. Дори и на д-р Огнянова от ОЖ. А Бабинова му е сестричка тук и е много сладка червенокоса, пак е малко бунтарка.
Не е истина как всичко живо свършва тази  или другата седмица. И ще ми липсват героите. Така за Татковци се изчакахме и вече забравям какво сме гледали.

# 632
  • Галифрей
Да всичко свършва реалита и сериалите без Сънни Бийч. Малко спокоиствие винаги като стане есен и след зимата набутват по всичко 😵💫
Ще ми лиспват героите ама ще се завърнат скоро ❤😘 Не искам да чакам до 2023.

# 633
И на мен ще ми липсва сералчето. И така и не ми доскуча, нито дрехите на Яна ме дразнят. Аз обожавам театъра и като съм гледала някои от актьорите в различни постановки и после ги гледам в даден сериал и играят толкова добре, макар и сюжета да не е много български, пак си ми харесва. А Руши е стрхаотно попадение наистина, също непременно ще гледам "Снимки с Юки", аз също съм му от едновремешния тийн фен-клуб. Нито една серия не ме е натоварила, а даже напротив, чаках ги, за да се разтоваря. С нетърпение ще чакам и втори сезон.

# 634
  • Пловдив
Аз не резбрах къде отидоха бащата и бременната булка?

# 635
Бабинова сега разбрах, че е на 32. Не знам дали заради гардероба, но ми изглеждаше на повече, давах й към 38-40.

# 636
Аз не резбрах къде отидоха бащата и бременната булка?
На меден месец.

# 637
  • Галифрей
Да малко я застаряват ама ето млада си е изглежда си на годините 😘

# 638
Изгледах последния епизод.
"Искаш ли да ти дам телефона на дядо ми?!" 😂😂😂 Голям смях.
Ще чакам новите серии на есен с нетърпение. 🥰

# 639
На мен не ми е странно облеклото на Яна, облекло на обикновена средностатистическа жена. Всички герои са адекватно облечени, съобразно положението и професиите им. Яна си е хигиенистка, как да ходи, с костюми и официални рокли ли?

# 640
Не,но поне още едно яке можеха да вмъкнат и да ги сменя. 😆 Дори обикновените жени имат по 2 зимни якета. С тая шубичка е направо смешно.

# 641
То и Мартин цяла зима е с едно и също синьо мантенце. Е, и?

# 642
Хайде, сега. Може и едно да има, но да не прилича като взето назаем от баба й. Плюс това тя работеше в офиси преди това, не е като да си е сменила гардероба специално за последната си месторабота.

# 643
Ами тъпо е просто. Коментираме си. Забранено ли е?

# 644
Така, изгледах "Снимка с Юки". Руши е завършен актьор, много ми хареса.
Достойно партнира на Господин холивудско величие (силно казано, но все пак) - Димитър Маринов. Филмът е простичък и същевременно много сложен с многото си послания. Тежък ми дойде, но прекрасна игра от всички. Дори и на д-р Огнянова от ОЖ. А Бабинова му е сестричка тук и е много сладка червенокоса, пак е малко бунтарка.

И на мен ми хареса филма, до края ми беше чудно какво ще се случи. Идеята е много трогваща  - как живота на човек може да се обърне от нищото, как дори и да си добър можеш да попаднеш във виновна ситуация, и че понякога няма правилно решение. Различен и  за мислене филм, нещата просто се случват, не можеш да контролираш всичко. Руши и японката много бяха добри.
Бабинова не съм я забелязала там ,срам Simple Smile,сега я гледам като за сефте . Тя е малко от тези физиономии, които не могат да се запомнят. Иначе ми харесва като актриса,естествено и се получава.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 09:40 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт