Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 455
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
  • Галифрей
Дам и Марин и Яна бягат от чувствата си, шматки са, срамуват се ( няма да издавам днешният епизод, по късно ще коментирам) един за друг са. Просто трябва да поговорят.
Според мен Ася и Тома ще се вземат отново.
Май палавата Хелга ще се метне на Ицето, усетих в първите епизоди,че имат химия.

# 121
Дам и Марин и Яна бягат от чувствата си, шматки са, срамуват се ( няма да издавам днешният епизод, по късно ще коментирам) един за друг са. Просто трябва да поговорят.
Според мен Ася и Тома ще се вземат отново.
Май палавата Хелга ще се метне на Ицето, усетих в първите епизоди,че имат химия.
Голяма кръстоска ще стане тогава, едно голямо щастливо семейство - всички ще са си близки Joy

# 122
Още на първите епизоди бях писала, че Ицо и Хелга ще се вземат накрая Joy Шега, шега, ама що не?

# 123
Още на първите епизоди бях писала, че Ицо и Хелга ще се вземат накрая Joy Шега, шега, ама що не?

Напълно възможно, само тя ще го вкара в пътя Joy

# 124
Аз пък хич не ги виждам тези двамата зедно. В истинския живот, де. На филм всичко може.

# 125
Ицето и Хелга биха били жестока двойка, пример за противоположностите се привличат - никога няма да им е скучно, а и на нас с тях Grinning Той ми е любимец от първи епизод, тя също ми допада много(от последните епизоди и Ася бих добавила към тях) - образована, проницателна и леко кучка. Любимци са ми и самите Ирина и Юруков.

# 126
  • Велико Търново
Ами казаха, че сезона има повече от 14 епизода и ще продължи да си се излъчва, но не уточниха докога и колко ще са тези епизоди. Но не са 14, т.е. имаме поредна невярна информация в Уикипедия!
Така си и знаех. Вероятно някой разбрал-недоразбрал е чул, нещо за 14 епизода и го е изпляскал в Уикито. Само че то малко като онова, дето не било компютри, а компоти, та и тук - не било за "Мен не ме мислете", ами за "Съни бийч".

Малко страничен въпрос, но защо всичките наричат Ирина "стрина"?
Мен пък не ме интересува защо, но изобщо не го одобрявам, бацз значение каква е причината.

Дано наистина не го спират. Датата за съни бийч е 2 май, а това е понеделник
Да, защото ще го излъчват в понеделник, вторник и сряда от 21 ч.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 23:03 от DamaPika

# 127
  • Галифрей
Само на мен ли имаше усещането, че сякаш  епизодът започна нов сезон. Много на  бързо се развиха нещата. Ех Марто пред цялата зала “Любовта на живота ми”  само липсваше името й да каже. Обаче пред нея не. 
Ася с тази отмъстителна рокличка нарочно 😂
Братовчетката май си падна по Ицето, не я виня това е Иван Юруков, той е бълграският Дейвид Тенант. Но ей малката долу ръцете!

# 128
На мен Христо ми беше много двуполюсен в този епизод - хем иска да е приятел на Мартин, направи не един или два жеста към него, а междувременно в съда малко му трябваше да се провикне като чобанин.

# 129
  • Галифрей
Е да и ревнува от него и драматично се изнесе. Аз съм двигателят 😀  Сега се натресе у новият дом  на Марто.

# 130
Със смесени чувства съм за днешния епизод. Беше доста странен. Прекалено рязко развитие след катастрофата. Абе нищо не разбрах.. Какво стана с Павел, с жена му? Не повдигнаха ли обвинение за дето отвлече Яна. Той и да я изнасили беше тръгнал, блъсна Касимов, замалко да я премаже с колелото... и едно нищо в днешния епизод.

Защо Мартин си сменил апартамента. Сега бачкат в новия апартамент, защото е изгоряла инсталацията в кантората? И Захариев беше нелеп с тази филия с мармалад.. Братовчедката пък съвсем не разбрах каква й е ролята, каква е идеята... Наистина Христо доста шизофренично се държа. Общо взето всички ми бяха странни и въобще целия епизод. Пък за промото за другата седмица, съвсем се обърках кой какво казал, какво направил.

# 131
Със смесени чувства съм за днешния епизод. Беше доста странен. Прекалено рязко развитие след катастрофата. Абе нищо не разбрах.. Какво стана с Павел, с жена му? Не повдигнаха ли обвинение за дето отвлече Яна. Той и да я изнасили беше тръгнал, блъсна Касимов, замалко да я премаже с колелото... и едно нищо в днешния епизод.

Защо Мартин си сменил апартамента. Сега бачкат в новия апартамент, защото е изгоряла инсталацията в кантората? И Захариев беше нелеп с тази филия с мармалад.. Братовчедката пък съвсем не разбрах каква й е ролята, каква е идеята... Наистина Христо доста шизофренично се държа. Общо взето всички ми бяха странни и въобще целия епизод. Пък за промото за другата седмица, съвсем се обърках кой какво казал, какво направил.

И аз така, почуствах се като изтървала една серия. Много неща не разбрах.

# 132
Имам чувството, че историята от този епизод бе от нов сезон на оригинала и затова все едно липсва един епизод.
Христо порасна, намери си съквартирант, макар той да не знае 😀
Братовчедката чак в края на епизода зацепих къде съм я виждала преди.

# 133
  • София

Мен не ме мислете - епизод 14

# 134
Да, и на мен нещо не ми достигале

Общи условия

Активация на акаунт