Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 564
  • 784
  •   1
Отговори
# 240
Естествено, не се чувствайте длъжни да го харесвате, всеки според собственото си светоусещане. Heart
Сега... може или не може да не го харесвам?! Rolling Eyes "Защото..." аз не виждам да съм обяснила. Ти, иначе, може да си го интерпретираш както ти харесва.

# 241
Естествено, не се чувствайте длъжни да го харесвате, всеки според собственото си светоусещане. Heart
Сега... може или не може да не го харесвам?! Rolling Eyes "Защото..." аз не виждам да съм обяснила. Ти, иначе, може да си го интерпретираш както ти харесва.
Естествено, че може да не го харесвате по безброй причини, но спасяването на хора от война не мислех, че може да е сред тях...
Вие си знаете...

# 242
  • Пловдив
Пак питам кво общо има с филма тоя...?
И да се върнем към темата, моля!

# 243
Е какво? Участвал е в новия епизод, който ще се излъчи утре вечер, а мнозина го гледат предварително в плейтюб.

# 244
Честно казано темата взе да става досадна с това гледане на сериите предварително и коментирането им... Май е най-добре да се разберем, ако повече хора гледат предварително да си коментирате, пък аз лично ще се отпиша. С най-добри чувства го казвам и не желая тука да се развихри някой скандал, но гледам 16 коментара и се оказва, че се коментират актьори, които още не са се появили в сериите по ТВ. И разни там реакции колко яка е серията, ама ще видите... така де, аз и сега мога да се отпиша като не ми харесва, ама все пак не е лошо да се внесе малко яснота, бих се съобразила с мнозинството.

# 245
  • addicted
Честно казано темата взе да става досадна с това гледане на сериите предварително и коментирането им... Май е най-добре да се разберем, ако повече хора гледат предварително да си коментирате, пък аз лично ще се отпиша. С най-добри чувства го казвам и не желая тука да се развихри някой скандал, но гледам 16 коментара и се оказва, че се коментират актьори, които още не са се появили в сериите по ТВ. И разни там реакции колко яка е серията, ама ще видите... така де, аз и сега мога да се отпиша като не ми харесва, ама все пак не е лошо да се внесе малко яснота, бих се съобразила с мнозинството.

Подкрепям. Неприятно е, наистина.

# 246
Аз веднъж бях си казала, че е неприятно коментирането на предварително изгледаните серии. Дори и мнения от типа на "яка серия". Аз също понякога ги гледам в плейтюб, но коментирам чак след като излезе по бтв.
Тъй че ще замоля отново ентусиастите малко да се сдържат. Нямам намерение да се отписвам от темата, искам да си я следя.

# 247
  • Галифрей
Добре,добре успокойте мир да има.  Какво нападнахте Алек? И без това в луди времена живеем, е Сашко не е най-добрият актьор, но пък има голямо сърце.
Вината не е моя,че ги качват преди излъчване. Извинявам се ако по някъв начин съм споделила спойлер, съм засегнала някой като написала ‘ хубав епизод’  но си пишете нета,че акьорите ще се появат.
Аз някой път забразям но ето обещам ще коментирам всичко в петък вечер.
Да няма повече раздразнени.

# 248
По тази причина спрях да коментирам, въпреки, че много харесвам сериала, персонажите, актьорите и т.н.

# 249
  • Галифрей
Съжалявам вината е моя, отворих си малко уста и…Приемете мойте извинения. Обещавам, че ще коментирам всичко в Петък вечер.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 16:47 от Диана Бишоп

# 250
Нека за да са доволни всички, да коментираме само по време на нов епизод и след излъпщчването им по бтв. Помолих плейтуб да не качват епизоди напред, но отговора, който получих беше, канала си е мой, мога да си качвам каквото искам, а и вината не била негова а бтв си го слагат.

# 251
  • София
Емиюправилен е бил отговорът. И във Войо ги има. Аз не коментирам неизлъчени, но предпочитам да ги гледам без реклами и когато имам време.

# 252
На мен пък изобщо не ми пречи ничий коментар, толкова сериозни проблеми има в живота, как пък заради сериал няма да взема да се нервя 🙂

# 253
  • София
Аз пък се нервирам, защото в работата не ми се отваря плейтюб. Хем се регистрирах само заради Марто и Яна.
Днес открих, че Бабинова и Зомбори играят в клипа на Графа - Драма куин. Досега не знаех

# 254
  • Mediterraneo
Не е нужно и специално да се разбираме, неписано правило по такива теми е да не се коментират неизлъчвани епизоди. Дори за сериалите, които гледаме от торенти, се дава реверанс от няколко дни след пускането на нов епизод. А тук по 2 епизода напред се коментират. Не е забавно.

Общи условия

Активация на акаунт