Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 560
  • 784
  •   1
Отговори
# 255
Алекс Алексиев го харесвам, от Възвишение, там ме грабна

# 256
  • Велико Търново
На мен пък изобщо не ми пречи ничий коментар,
И аз така, но пък уважавам желанията на пишещите в темата и точно заради това досега, колкото и пъти да съм гледала епизоди напред, не съм коментирала. Все пак болшинството тук разчитат на телевизионното излъчване и се включват по време на или след него.

Аз пък се нервирам, защото в работата не ми се отваря плейтюб. Хем се регистрирах само заради Марто и Яна.
Регистрация за гледане на клипове в playtube не е необходима. Явно има някакви локални ограничения на мрежата там, където работиш. При нас на работа например има ограничение на достъпа до фейсбук.

# 257
И кво сега Алекалексиев, макавеева, и аз съм чао.
То без друго стана един скок във времето, ако не знаех, че е по друг сериал и започват веднага втори сезон щях да се чудя същия ли сериал гледам. Появи се някаква племенница.
Аз и малко гледам през куп за грош, де..
Ама то от утре не започва ли другият сериал на Иван и Андрей.
Да, съни бийч?

# 258
Аз за тая племенница нищо не разбрах. КОя е, от къде се взе, на кого дете е? Къде са майка ѝ и баща ѝ в момента? Цопнаха я от някъде и сега върви та гледай полско да си доизясняваш.

# 259
  • Велико Търново
*Биле омайно, от 2 май започва втори сезон на Съни бийч.

# 260
Да, бе, ще се напрягам заради сериал.
Или пък ще си губя времето да гледам първия за да разбера нашия..
Нито време, нито нерви имам.
Вече гледам кино, сериали, изобщо тв, за разторване, а не за допълнително натоварване.
Пп
DAMAPIKA, благодаря.
Значи след празниците.
Не знам защо съм решила, че сега.

# 261
Така е, но малко от малко поне трябва да сме наясно кой какъв е, от къде е т.н. щом продължаваме да следим. А иначе ще ги отсвиря скоро, щом нямат намерение да го приключват поради същата причина, че време за губене нямам. Всяко нещо е интересно до време, преди да е минало границата.

# 262
  • Велико Търново
Е те много от героите се появат като участници в някакъв казус и после изчезват. Така че по този начин може да се възприема и братовчедката. Аз не страдам кой знае колко от внезапната ѝ поява. Реално нейното влизане в сериала си беше заради адвокатски казус, само че вместо да напусне след това, тя остана. Вероятно именно заради това е в роднинска връзка с адвоката - за да има някаква причина да остане. Сега засега показват докъде може да доведе безразличието на родителите към едно 16-годишно дете. Все си мисля, че по някое време Мартин ще я върне при майка ѝ и баща ѝ.

# 263
Нещо сте пропуснали. Мартин вече я изпрати да си ходи.

# 264
  • Галифрей
Те обедениха два сезона. Гледам оригиналният и те следват сюжетната линия. Някой сцени махат и променят. Сериала е доста свеж и светъл. Радвам му се. Но ако трябва да избирам бг версията ми харесва повече. Дано да направят повече сезони,защото става купон 😘

# 265
  • София
Те обясниха каква е и откъде се появи. Явно сте пропуснали, но това така или иначе се подробности и нямат значение.

Роднини са, тя избяга от техните и дойде с автобус да се види с гаджето, като остана при Мартин да живее, защото той е най-близкият ѝ в София. Тийн история, беше си повярвала, че ще се женят с гаджето, че техните не я обичат.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 01:12 от Niya-

# 266
Според мен, племенницата донякъде беше и катализатор за Христо и Яна най-накрая да се усетят, че не е редно да продължават да живеят заедно, защото в отделни разговори с двамата Каролина обясняваше как майка ѝ и баща ѝ били разведени, но още съжителстват.

# 267
  • София
Снощи започнах единия от епизодите вкъщи, там нямам проблеми. Да сте живи и здрави, че ми казахте, сега ще ги гледам по 2 сама, без да превъртам реклами през 10 минути.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 13:23 от Cuckoo

# 268
  • София
Къде мога да гледам полския?

# 269
  • Галифрей
Къде мога да гледам полския?
Всички сезони са тук https://vod.tvp.pl/video/o-mnie-sie-nie-martw,odc-1i,16619745

Общи условия

Активация на акаунт