Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 516
  • 784
  •   1
Отговори
# 450
Грозно беше да вика на детето, преди това викаше и на Яна,има си агресия в него. Колкото и да се извинява, пак ще го направи.

# 451
  • Галифрей
Келеш , майка му е дала 30 бона за да си види внучето за малко ( налълно нормално) и тия парички да за семейството. А той ги профукал по някаква измамница и се тръшка,че вече не може да има деца. Баси боклука много е тъп. Горката жена.  А той в миналото е лъгал и изневерявал Яна 🫥😑

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 20:46 от Диана Бишоп

# 452
  • София

Мен не ме мислете - епизод 21

# 453
Аз ги гледам епизодите като ги качват в плейтюб. Няма да коментирам,че да не развалям кефа на тези,които ги гледат по тв.
Кефи ме как Яна и Ева наричат русата ГабРрррровска. 😁😂 Много ми е здразнеща и на мен.

Да и мен ме кефят как имитират нейното Ррррр😁😁😁
Поне да го покажат на видео връзка този Петър 🤔

# 454
  • Бургас
А и Петър ще се появи,нали трябва да се вкарват нови сюжетни линии. Личи си,че не е български сценария,по-фин е някак си,по-интелигентен хумора. Сравнявам със Съни бийч.

# 455
  • Галифрей
Мхм да поне в оригинала се появава.

Когато тръгнат да правят нов сезон искам ей тая сцена. 😎❤❤
Скрит текст:

# 456
Утре ли свършва сезонът?

# 457
  • Галифрей
Не ще има още епизоди 😉

# 458
  • Ню Йорк
Изобщо не харесвам Яна, още по-малко като половинка на Мартин. Изобщо този образ на жена ми е непонятен и неприемлив. Самотна майка с 2 деца от 2ма различни мъже и тя излиза (опитва се) с трети. Пълна простотия е за мен. Нещо в БГ сериалите стана тенденция обаче.

# 459
  • Галифрей
Сямо където са го копирали 96% 😀 но пък бг акьорите са много добри.

Спойлер от оригинала, чети само ако искаш.
Скрит текст:
Добре,че с третият мъж се получи. Ама аз гледах по натам сезоните. Много тъпо убиха Ига ( Яна) може пък акрисата да е била заета. Хем  тъпо и гадно направо съм…. 😭 А горкият Мартин стана самотен татко на три деца. Изобщо не го искам това е бг версията!

# 460
  • София
Доста рано го забозиха.
Празен епизод снощи.
Само за Джон видяхме, че е лекенце, което и се очакваше.

# 461
  • София
На мен си ми харесва, първоначално бях против толкова епизоди, но всъщност това са си два сезона. Харесват ми персонажите и това, че нямаме някой идеализиран, всички са с позитивни и негативни черти.

# 462
  • Галифрей
Е дам ако всички са позитивни няма да е интерестно. ❤

# 463
  • Русе
Сямо където са го копирали 96% 😀 но пък бг акьорите са много добри.

Спойлер от оригинала, чети само ако искаш.
Скрит текст:
Добре,че с третият мъж се получи. Ама аз гледах по натам сезоните. Много тъпо убиха Ига ( Яна) може пък акрисата да е била заета. Хем  тъпо и гадно направо съм…. 😭 А горкият Мартин стана самотен татко на три деца. Изобщо не го искам това е бг версията!
Скрит текст:
а как я убиха? И Ася с кого завърши? С бармана, Тома или някой друг?

# 464
Леле леле, русата адвокатка много зле я бяха натъкмили снощи с червената рокла. Уж съблазнителна трябваше обаче пълен потрес - широк ханш и над него преливаха паласки някакви....Не бяха я облекли подходящо за фигурата ѝ. Не че има лошо в неидеалните пропорции. Иначе на мен не ми е чак толкова зле в играта, не ми е и антипатична. Например Ася ми е изключително зле в лице, а героинята ѝ ми е любимка.

Общи условия

Активация на акаунт