Кралски работи и клюки - април 2022

• 53 941
  • 883
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там
А пък според мен Мари много по-органично се вписва в средата и съответства на целта на посещението си.
Но скандинавците са друга "бира".

Много шевове, много нещо в роклята на Максима 🙄 иначе е нейният цвят и много я разхубавява!
  Не е рокля. Блуза и панталон, Натан. Носени са.От светлината изглежда различно цвета.

# 121

масата от шведският прием тази вечер
 в Кралския дворец в Стокхолм

# 122
Шведите много ми харесаха:

# 123
А пък според мен Мари много по-органично се вписва в средата и съответства на целта на посещението си.
Но скандинавците са друга "бира"

Много точно казано. Мари се вписва идеално в средата и си личи, че се облича, за да й е удобно и да може да върши спокойно това, за което е отишла.

Максима е зашеметяваща тази вечер. Страхотен цвят, страхотна блуза.
 Гостенката отново е в хубав цвят също. Харесва ми как гостите се обличат според собствените си традиции и стил.

И шведите са хубави, изобщо чудесно разнообразие тези дни.

# 124
  • Някъде там
Както и предполагах ще виждаме и Рания често. Много нежна и красива роба. Ще сложа още  снимки, като пуснат.

Клипче от приема в Швеция.
https://www.instagram.com/reel/CcBkReTqdAE/?utm_medium=copy_link

# 125
  • София
Великолепна Максима! Ей такива са нейните цветове, обеците също изглеждат красиви. Зеленото на индийката също е много красиво.
Това на Софчето също, но роклята не ми харесва, торбеста някак - само в гръб що годе бива .
Но пък Виктория изглежда чудесно!

От предната вечер ми хареса десенът на Беатрикс, в комбинацията с шала особено.

Рания наистина е с най-интересните дрехи, не винаги ми харесват, но пък са оригинални.

# 126
Убийствена Максима в червения Натан. Heart Eyes
Роклята и от онзи ден всъщност е с много дискретни цветни блокове и е красива:

Мари ми допада с практичното си облекло, явно залага на удобството.
Шведите всички ми харесаха, на София много и отива зелено.

# 127
  • Някъде там
Лана страхотни са да. Долната част се сваля и стават и по къси.

Между другото и когато са били в Индия Максима е изглеждала страхотно.

Обаче ми направи впечатление че индийката е някаква дръпната и надута на някои клипчета от снощи.
Мари е на посещение при бедните хора в Камбоджа заради работата по проеките на Датската католическа фондация и посети редица проекти на фондацията за помощ при намаляване на бедността, устойчиво развитие и укрепване на правата в страната. Предвид местата които посещава и хората с които се среща е облечена чудесно,съгласна съм с вас.

Мете от вчера.

# 128
О, обиците на Максима наистина са много красиви.
Индийката и на снимките изглежда дръпната, но може да е притеснена.

Шведите всичките изглеждат чудесно, само Силвия с бял чорапогащник ли е?
За какво е приемът там не разбрах?

# 129
  • Някъде там
О, обиците на Максима наистина са много красиви.
Индийката и на снимките изглежда дръпната, но може да е притеснена.
Шведите всичките изглеждат чудесно, само Силвия с бял чорапогащник ли е?
За какво е приемът там не разбрах?
Ето инфото :
Скрит текст:
Тази вечер кралската двойка даде представителна вечеря. Поканени бяха представители на дипломатическия корпус, парламента, правителството, органите, науката, спорта, бизнеса и културата, както и хора, с които кралското семейство се срещна по време на пътуванията си в страната.
Всяка година я правят. Заради пандемията нямаше две години.

Ули не ми се стори притеснена. Чакай сега ще намеря клипчето да ти пусна да видиш.
Ето
https://www.instagram.com/tv/CcBX7VGjTrN/?utm_medium=copy_link
Рания от близо.

Летисия днес

Максима днес отново страхотна.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 15:17 от daviz

# 130
На мен индиецът ми изглежда много намръщен на снимките, но на клипчето и двамата с дамата изглеждат усмихнати и приветливи.

# 131
  • Някъде там
Мари днес и вчера като водещ на радио.

Скрит текст:
Демокрацията и правата на човека не могат да се приемат за даденост. Датската католическа служба за помощ работи в Камбоджа за повишаване на осведомеността относно правата и равното третиране на всички хора. Това е особено вярно за най-маргинализираните и бедни групи в обществото Днес се срещнах с група жени от проекта "Гласове за равенство между половете", който работи за насърчаване на правата на жените, които са били подложени на насилие или са били лишени от земята си, на коренното население, на ЛГБТ и др. Беше едновременно трогателно и безкрайно тъжно да чуя техните истории. В Камбоджанския център за независими медии се срещнах с група млади стажанти журналисти, които се обучават на задълбочена журналистика в редакция в Пном Пен. По време на посещението си в редакцията направих своя дебют като радиоводещ, когато изпратих поздрав до слушателите на програмата в Камбоджа! Вдъхновяващо беше да се срещна с много смели камбоджанци, които се борят за правото си да бъдат видени и чути.
Много красива рокля. Оскар де ла Рента

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 16:34 от daviz

# 132
Признавам, че не харесвам роклите на Мари, но изглеждат удобни и на място.
Обаче, от Максима не мога да се оплача. Сетът на Натан и роклята днес са страхотни.
Хареса ми и роклята на Вики от снощи, хубав цвят, хубава фигура

# 133
Удобни са роклите наистина, но стоят изхулени. А чехлите са си направо грозни, като от битака.
Максима е много хубава както винаги в официални рокли.
Летисия е като кукла с тези къдрици.

# 134
  • Някъде там
Много хубаво клипче с от целия тур на Мари. С какво внимание се отнася към всичко и колко е мила с дечицата и всички останали хора.
https://www.instagram.com/reel/CcDW72VjXGG/?utm_medium=copy_link 
И на Рания от вчерашната вечеря.
https://www.instagram.com/tv/CcDPXIiM097/?utm_medium=copy_link

Виктория и Даниел днес на поклонение за жертвите на атентата на улица Drottninggatan в Стокхолм преди 5 години.

Общи условия

Активация на акаунт