Кралски работи и клюки - април 2022

• 54 975
  • 883
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
Това събитие по повод смъртта на Филип ли е?
Завидно добро настроение имат всички, ако това е поводът.

Това е Великденската служба и обяснява усмивките.

Тази рокля на Мери много я харесвам. И друг път я е носила. С Кейт имат много често еднакви рокли, еднакво поведение, еднакво отношение към мъжете им. Затова са ми любимките.

# 496
  • Някъде там
Ха ха ха Птица, трас прас 😉.
На мен пък коригираната рокля ми се струва че и подплатата е сменена  не ми се вижда толкова светла и стои много стилно с такава дължина. Ама въпрос на вкус все пак.
Много хубава тук Меган

Някаква фигура подарена за рождения и ден е открила Маргрете

# 497
Хубави снимки на Майк и деца

# 498
  • Някъде там
Да не са. Ето го. Много го харесвам и него. Много елегантно и стилно.

Не знам на мен ми е съвсем различна така роклята от дългата даже и с повече плат ми се струва.

Аааа Маргрете ми е любимка. Много е колоритна и весела винаги. А отношенията които се виждат публично между всички тях са много топли и приятни.
Вчера на балкона също много готини бяха.
Още една по широка снимка. Определено тази рокля няма общо с дългата.
Дамата отзад много вечерна за дневен прием.

А Мери обича комбинацията със жълти обувки.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 12:39 от daviz

# 499
Не ми харесва с бялата рокля Меган. Дали от ъгъла на снимката, дали самата рокля, но нещо не ми е ок.

# 500
  • Някъде там
Вчерашното сако. Просто е сменила бялото палто с това. Харесва ми.
Всичко друго е  същото.

# 501
Харесва ми роклята на Мери, а си признавам, че първоначално само палтото забелязах. Но за жълтите обувки в комбинация с тази рокля- не съм сигурна. С другата стоят по- добре.

Ама какво са подарили на Маргрете? Какво е това чудо Joy
А тя милата седи и се усмихва Joy

# 502
Много хубави Меган и Мери!
Мегината рокля ми иде чувалеста и малко семпла, не мога да реша дали ми харесва, но Мерината ми допада, особено в комплект с диадемата или по-скоро най-вече заради нея🥰
Двамата с Фреди са от толкова години заедно и все още толкова влюбени, че винаги им личи и от езика на тялото и от излъчването, когато са един до друг...ех😚 Не знам каква е рецептата за това, но двамата определено са я открили.
ПП: допълвам се, палтото не ми хареса особено, според мен разваля ефекта от роклята, може би в друг цвят (да речем бяло за контраст) би стояло много по-красиво.

# 503
  • Down south
Бялата рокля на Мегън е хубава, но не е в нейна полза. Прави тялото и да изглежда ръбато и правоъгълно.
Със сако и дънки е добре.

# 504
Принц Хари за ББС и отбора на Украйна

https://www.bbc.com/news/av/world-europe-61139107

Война в Украйна: Принц Хари приветства „изключителния“ отбор на Украйна Invictus
Война в Украйна: Принц Хари приветства „изключителния“ отбор на Украйна Invictus

Херцогът на Съсекс изрази подкрепата си за Украйна, заявявайки, че "целият свят стои зад тях".

Говорейки в Хага в Холандия, където се провеждат игрите Invictus, принц Хари оцени присъствието на украинския отбор като „изключително“ и призна трудностите, пред които страната им е изправена в момента.

Отборът е спечелил първите си медали, Зеленски ги поздравява:

Видях много, много интересни истории на различни участници от различни държави. Знам, че фокусът е в/у Украйна, но има удивителни истории по света. Може да споделя тук за тях Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 15:30 от Tiramisu29

# 505
Британският министър на отбраната Тобайъс Елууд е присъствал също на Инвиктус

# 506
Президентът на Параолимпийските игри също е присъствал:

А това е монета от президентската делегация на САЩ:

# 507
# 508
  • Някъде там

# 509
  • София
Ми няма как да не ми хареса Мери - много харесвам тази рокля, а и винаги съм за някой закачлив елемент при черните рокли/дрехи (когато поводът позволява).
Сравнение с Кейт не може да става - дрехите може да са сходни, дори еднакви, но начинът, по които се носят и съчетават с останалите аксесоари променят нещата. Дори походка, стойка и непринуденост са различни. А пък за отношения, видимите поне, с поливинката да не говорим.

От Мегините неща дотук най-много ми хареса с навитите дънки, с другите дънки 😂 и бялото сако/палто и вечерта на откриването.

Къде е Макси, домъчняло ми е? След серията бордо-червено се скри.

Общи условия

Активация на акаунт