Кралски работи и клюки - април 2022

• 53 944
  • 883
  •   1
Отговори
# 795
Давиз, коментирах по- горната снимка и обяснението под нея с какъв воал е, рози, мирта и т.н. Нищо не се споменава за тиара, за това попитах.

# 796
Никак не ми харесва как им правят веждите. Защо са ги почернили толкова много на Мери? Ужасно я състарява, прилича на подпухнала лелка, а е още млада и е хубава жена. И при други забелязвам, че черните подчертани вежди състаряват.
Козленцето е голямо сладурче, толкова мъничко.
На Софи роклята много ми харесва, доколкото може да ми хареса рокля от подобен стил, но в последните година-две всички роялки се изредиха да ги носят, свикваме.
Обувките са ужасно удобни, имала съм подобни и си страшно стабилен с тях, но не изглеждат добре. Започвам да се чудя дали няма проблем с краката и да се затруднява да е на токове? Не им правят достатъчно снимки обаче.

# 797
Давиз, коментирах по- горната снимка и обяснението под нея с какъв воал е, рози, мирта и т.н. Нищо не се споменава за тиара, за това попитах.
Ами в текста пише, че избрала да закрепи воала с някаква лента и две рози, а не с диадема.

# 798
  • Някъде там

# 799
Максимини са облечени много добре.

Софи откакто е почнала обиколката носи един и същ модел рокли, но в различни десени. На мен повечето ми харесват, а останалите са приемливи. Еспадрилите, както винаги са ми ужасни. 😂

# 800
  • Някъде там
Максима е уауу днес. Страхотна рокля и цялостна визия.

Момичетата също.

# 801
Моцини са в Швеция по повод Световната асамблея на дислексията:

# 802
  • в сърцето на един мъж...
Еха, Беа колко добре изглежда!

# 803
Така е, разхубави се покрай майчинството и Моцко 👍
Макар че и сега има още какво да се иска 🙂 Прическата някаква странна, роклята виси. Не знам дали така е замислено.

# 804
Много хубави Кейт и Ан днес:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 20:36 от bubanka

# 805
  • Някъде там
Беа изглежда добре в лице и тяло.
Много хубава снимка на Южени.

Днес Мери ми харесва повече с този панталон.Посетила е  района Сундарбан, най-голямата екосистема на мангрови гори в света.

Максима грее днес.

# 806
Кейт е със страхотно сако. Аз бих го комбинирала с права и по-къса пола.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 20:41 от EsmeWeatherwax

# 807
Кейт има какво да покаже и аз съм твърдо за" по-късно поли.

Обувките са страхотни

# 808
И Летисия днес:

# 809
Камила пристига в Националния театър, на който стана патрон след Маркъл:

Общи условия

Активация на акаунт