Кралски работи и клюки - април 2022

• 53 966
  • 883
  •   1
Отговори
# 765
О, София много ми харесва.

# 766
София е сладка, както винаги.
Колкото и да е ни харесват дрехите на представителите на КС, те са съобразени с изискванията на мероприятието и съпоставени с отсрещната страна.

В роклите на двете дами например се повтаря един и същ цвят. Явно нещо специално значи за тях, не съм търсила какво.

# 767
О, много е сладка София, потънала е и хич не съм я видяла. Малко воалите на полата на роклята можели да спестят, ама тя компенсира.

# 768
И на мен са ми в повече воалите, но много хубав цвят. Отива й на София.

Хубаво, цветът е специален, но Софи определено можеше да избере по- хубава рокля с този цвят. Като на дамата до нея.

# 769
на дамата до нея е далеч от красива роклята. Само преди две седмици се коментираше как Софи не трябва да носи рокли без ръкави, защото не са й достатъчно стегнати ръцете.
Изглежда, че нямат правилен ход от КС

# 770
Кейт изглежда много добре

# 771
Че и усмихната, Уили и той даже.

# 772
  • Някъде там
Утре ще е интересно за тези които следят и харесват и другите КС освен акс.
Деня на краля в Холандия е.
Малко инфо и снимки които не са слагани.
Анри и Мария Тереза на изложба. Много елегантна и стилна дама.

Максима в онлайн среща на световната банка.

Още една снимка на София от празника за бежанците.
А тази рокля и прическа не ми харесва. С розовата беше много хубава като изключим панделката.

# 773
Мария Тереза просто цъфти. Много, много ми харесва

# 774
# 775
  • Някъде там
Мария Тереза просто цъфти. Много, много ми харесва
Нали ? Нито е висока и стройна, нито слаба и със съразмерна фигура но добре си подбира дрехите, прическите и грима и изглежда страхотно в повечето случаи.
Много я харесвам и аз.

# 776
Принц Хари и Алекси от BetterUp в нов подкаст за Спотифай:
Преди да можете да помогнете на другите да растат, трябва да сте подготвени да се грижите за себе си. Това далеч не е нова концепция за Алекси Робишо, съосновател и главен изпълнителен директор на BetterUp, и принц Хари, главен директор по въздействието на коучинг платформата. И двамата споделят истории – от собствения си живот и от живота на другите – които илюстрират стойността на възприемането на правилния начин на мислене за растеж. Мащабното пътуване на Robichaux произтича от един треньорски съвет, който промени живота му. Наблюдавайки отблизо и следвайки поведението на своите потребители, компанията бавно се оформя като корпоративен инструмент, който промени живота на хиляди хора към по-добро. Целта на компанията е да промени общественото мислене около психичното благополучие. Но преди да можете да промените начина на мислене на света, трябва да промените своето собствено

https://open.spotify.com/episode/7zJs27PmhL8QFCeJuICfin?si=n9osF7oIQbGWloBGhWIOPA

# 777
# 778
Е сме,
От днес ли е снимката?

# 779
  • Някъде там
Мери в най-голямото селище за бежанци в света, като патрон на Датския съвет за бежанците.
Повечето жилища са изградени от бамбукови стълбове и брезенти, ДРК работи с местните сили за създаване на екологични и издръжливи бамбукови стълбове.

Страхотно клипче.
https://www.instagram.com/tv/Cc0i3ytlzmV/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Подробно инфо за посещенията днес.

Скрит текст:

Бангладеш е една от най-гъсто населените страни в света и същевременно е домакин на все по-голям брой бежанци. В най-южната част на Бангладеш се намира районът Кокс'с Базар, където се намира най-голямото бежанско селище в света. Повече от 700 000 бежанци рохинджа от Мианмар са потърсили убежище в над 30 лагера тук. Нейно кралско височество престолонаследницата, която е председател на Датския съвет за бежанците DRC, посети днес бежанското селище, за да се запознае с работата на DRC в района. Нуждата от възстановяване на биоразнообразието е голяма, а изменението на климата е особено предизвикателство в лагерите, където както сушата, така и мусонните дъждове представляват риск за безопасността на хората - и тъй като повечето жилища са изградени от бамбукови стълбове и брезенти, ДРК работи с местните сили за създаване на екологични и издръжливи бамбукови стълбове. Датският съвет за бежанците работи в Бангладеш от 2013 г. и има седалище в Кокс Базар.
Летисия тази вечер на наградите за детско-юношеска литература.
Страхотен сет.

Общи условия

Активация на акаунт