Кралски работи и клюки - април 2022

• 53 978
  • 883
  •   1
Отговори
# 750
  • София
И едно почетно посрещане:

И едно сравнение между рокли на Кейт и Шарлот:

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 13:04 от Не се сърди, човече

# 751
# 752
Как не пада това нещо от главата на Кейт се чудя. Имам чувството, че на магия се държи.

Нищо общо не виждам между роклите на Шарлът и майка й, освен, че са нюанси на синьото.

Добре, че почетно посрещащите са с маски.

# 753
Приказна е Кейт. Белият цвят й седи много добре. Аксесоарите също ми харесват, изцяло променят визията й.

# 754
Нещо нацупен ми се вижда Уили на тези гифчета.

# 755
Да, нещо недоволен. Жена му сякаш се опитва нещо да му обясни да му оправи настроението, ама не успява май.

# 756
  • София
Повод за появата на херцозите на Кеймбридж беше Anzac Day - дали на някой може да му бъде смешно и приповдигнато в такъв ден?!

"Денят на Анзак се отбелязва на 25 април.
Датата отбелязва годишнината от десанта на австралийски и новозеландски войници – анзаките – на полуостров Галиполи през 1915 г. Целта е да се превземат Дарданелите и да се открие морски път към Босфора и Черно море. В края на боевете Галиполи все още е държан от османските турски защитници.

Хиляди загубват живота си по време на тези боеве на Галиполи : 87 000 османски турци, 44 000 мъже от Франция и Британската империя, включително 8500 австралийци. И до днес Австралия отбелязва и събитията от 25 април. Сред загиналите са 2779 новозеландци, това е всеки шести от тези, които са служили на Галиполи."

# 757
На Кейт й е като гледам множеството публикувани снимки от вчера. Че и Уилям изглежда в настроение на някои от тях.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 16:15 от Ули

# 758
  • Някъде там
Ден 2 в Бангладеш. Много готина с шапката. Само това бежово ми омръзна.

# 759
А Мери днес е топ. Вчера с тази рокля не ми допадна много.

# 760
Вчера и на мен не ми допадна много роклята- принтът и цветът бяха хубави, но нещо плисето с ръкавите ми дойде в повече. Днес е супер и на място Simple Smile

# 761
Уилям снощи на парти на London's Air Ambulance Charity:

# 762
Що ми се струва, че малко неестествено широко крачи Кейт?

# 763
  • Някъде там
Аз единствено бежовото не харесвам. Ако беше зелено още повече щеше да ми хареса. Вчера беше при министърката. На мен ми хареса роклята но както казваш Тирамису ако ги нямаше плисетата щеше да е по хубава. Поне беше в тон с министърката и не изглеждаше в неподходящо  официално облекло на фона на останалите.
Работни срещи и ангажименти, добре си подбира тоалетите до тук.
Нищо не казахте за София или не успяхте да я видите ?

# 764
На мен бежов панталон и синя риза ми е много любима комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт