Кралски работи и клюки - април 2022

• 53 997
  • 883
  •   1
Отговори
# 735
На мен много ми харесва това на главата на Кейт.
И на мен. Цялата и визия ми харесва.

# 736
Рокля палто, каква изненада.

# 737
  • София
Кралица Елизабет днес:

И Уесекс пак днес на среща с Гастон Браун, министър-председател на Антигуа и Барбуда, в офиса му в Сейнт Джонс:

# 738
# 739
  • Някъде там
G&B и аз все си мислех, че за точно това специално турне в чест на този значим юбилей, можеше малко да се постараят повече. Но като чета с какво нежелание ги приемат навсякъде, може и това да е причината Софи да си ходи така неглиже.
Днес роклята не е лоша.Не и виси и е с хубави обувки.

Много ми елегантна Мери.Хубав първи избор за среща с премиера на Бангладеш.

# 740
Софи на последната снимка направо добре изглежда на фона на последните дни. Тяхното пътуване спокойно можеха да го отменят след мартенското на племенниците. Там хем повече бяха инвестирали и въпреки това не беше успешно.

# 741
В какъв смисъл не е било успешно? Какви са им били задачите и какво не е изпълнено според нас?
Софи и Мери днес са с хубави рокли.

# 742
  • София

Шапките от 2016/7 ми харесват най-много.
Скрит текст:

Седем години, три деца и все същият перфектен вид! Браво на херцогинята на Кеймбридж!

# 743
# 744
Катрин ми хареса, това и палто е по мой вкус, но бих намалила обема на диадемата. С по - малки ми допада повече.

Софи и Мери са с хубави рокли.

# 745
Принц Уилям, разговаря с гостите на благотворителната гала на Air Ambulance в Лондон в хотел The Londoner.

# 746
Катрин ми хареса, това и палто е по мой вкус, но бих намалила обема на диадемата. С по - малки ми допада повече.

Единствено  черната панделка отзад не ми допада. Диадемата е О.К.

# 747
  • Някъде там
Подписват нов договор за сътрудничество акцент върху зеленото и устойчивото развитие и среща с представители на датски компании, които по време на обяда разказват за многото възможности, които има в страната в момента, особено за датски зелени решения.
Много ми харесва това, че датчанките не се притесняват да поемат такива визити и инициативи в далечни страни като Камбоджа  и Бангладеш.
Фредерик през това време има друг работен ангажимент
Скрит текст:

Клипче
https://www.instagram.com/p/Ccx5dQVPssW/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Пълната информация
Скрит текст:

Бангладеш Като една от най-бедните и най-гъсто населени страни в света Бангладеш е мястото на планетата, където като цяло най-много хора са застрашени от изменението на климата. Затова решенията, основани на природата, и биоразнообразието ще бъдат в центъра на вниманието през следващите няколко дни, когато Нейно Кралско Височество престолонаследницата ще обикаля многолюдната страна заедно с министъра на сътрудничеството за развитие Флеминг Мьолер Мортенсен. Денят предложи всичко - от официален прием от Нейно Превъзходителство министър-председателя Шейх Хасина, церемония по подписване на ново споразумение за сътрудничество между Дания и Бангладеш с акцент върху зеленото и устойчивото развитие и среща с представители на датски компании, които по време на обяда можеха да разкажат за многото възможности, които са в страната в момента, особено за датски зелени решения.
Елизабет започва нов военен лагер .
Скрит текст:

София Шведска на специално организиран празник в църквата за бежанците за Великден и връчване на LGBTQ награди.
Много красива розова рокля само панделката ми е в повече.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 13:12 от Не се сърди, човече

# 748
  • Някъде там
Ясно, мерси. Аз помислих че за Софи говориш.

Една Вики от вчера в дневен център за деца на бежанци.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт