Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 779
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 3 120
Много се паля на тая тема и не мога да остана безразлична.Жените сами се вкарват в ролята на готвачки,домакини,детегледачки и т.н.,а всъщност всичко това е работа на двамата партньори.
Точно това щях да кажа. Не парцалите ще връча, а бебето.
И ще му взема сто кинта и ще ми види гърба без никакви обяснения.Егоизъм трябва,егоизъм.Детето и къщата са общи.Нали тъй?Ама един опъва каиша,другия пей сърце фърчи г@з.

# 3 121
Да бе,аз на теория зная какво да правя,ама на практика се оказа друго...
Но сте прави, няма спор.

# 3 122
Нищо,и утре е ден
Не да чистиш де,да се изнижеш и да оставиш детето и таткото да си прекарат един ден заедно.А ти да си развееш перчема.

# 3 123
Не бих си оставила детето с човек, който нехае за за него,дори това да е собствения му баща ! Ще си го разхождам/гушкам , докато ми чистят. Времето с детето ми е най-ценното, най-приятното за мен, колкото и да ме ядосва понякога Беболина ❤️. За разлика от това пък мразя да чистя,готвя,гладя,пера...

# 3 124
Намерил е на хляба мекото. Докато не станат децата в по-комуникативна възраст, много мъже считат, че са ангажимент на майката.

# 3 125
  • USA
Ха, добрутро Hug
Аз естествено, докато ви чета сутрин с кафето и се наканя да пиша по някоя тема, вие сте започнали 100 нови, но...
По темата мъжки тоалетни и рулетките, се сетих за един кораб, на който бяхме преди 3 г.
МУ(бавец) ми вика "Знайш ли кви са готини тоалетните?" Обаче на молбите ми да снима, категорично отказа да се излага. И кака ви, виден фотолюбител, обиколи ФсичкУто мъжка тоалетна и прави снимки, тук таме казах няк'во "упс, сори", ама и окото ми не мигна. Аз какво съм виновна, че женските тоалетни бяха супер скучни и нормални.
Енджой Joy

Скрит текст:

# 3 126
Мид, виж и този сайт за якета. Поръчвала съм разни неща от него. https://www.gooutdoors.co.uk/childrens/clothing/coats-and-jackets/

# 3 127
Хехе, Скай, много готино Simple Smile

За пет стотинки работа не свърших днес, но увеличих колекцията от бодливковци. Снимката е смотана, но да се похваля
Скрит текст:
Flowers Cactus
И до Филибето стигнах, доволна съм.
Отивам да режа салата и мезе.
С МУ дружно решихме от понеделник да започваме 90-дневната диета, да видим какви ще ги сътворим.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 00:21 от Birdflower

# 3 128
  • Пловдив
Лейла, съгласна с идеите на момичетата, ама...с един, два дни оставяне на детето няма да се оправи проблема. Да, проблем е.
А що не го остави на баба му и ти да офейкаш?

# 3 129
Уу, Лейла, чак и аз се изнервих на ТМ. Съгласна съм с Бобчи за егоизма. Гуш!

МУ вчера говори с баща си за първи път от месеци. Защо стоял с мен вече толкова време (7г), да не би да не е имал опции. Защо с българка, а не с румънка? Да не би случайно да ме обичал?!?! (о, ужас, как изобщо е възможно да е с мен от обич) Трябвало да кръстим детето възможно най - скоро след раждането, трябвало да сключим брак...
И какви ли не още простотии. Принципно ич ми не е и съм заявила на МУ, че с този човек аз няма да контактувам, но ми остави горчив привкус.
Видях днес малкия юнак. Расте си идеално и даже склони за кратко да покаже личицето си. Какво да ви кажа, бузанче с камба (носа). На майка си ще прилича Grinning
Скрит текст:

# 3 130
Хубавец ще бъде, къде я видя таз камба?!

Противно на това, което трябва, се натъпках тази вечер. Едвам дишам. Наспорт от мен, аз ще пропусна.

Бърди, да не си минала през оранжерията в Марково?

# 3 131
Лаватера, Лайла, гуш и за двете Hug
Кло, да. Предната партида се развиват много добре, пу-пу, преживяха зимата и вече растат. Дано и тези оживеят.

Наспорт, общество! Аз си бях нагласила вино, но направих една голяма салата,  рязко смених концепцията и си налях от ракията на МУ.

# 3 132
Прибра се,изведе го,Аз се навиках,а отсреща Е защо ми се караш сега ?!
Много е тегаво с него,много..Само,ако сам си реши може да свърши нещо.
На мен не ми пречи да чистя,да готвя..Такава съм.Ама поне някой да го гледа докато аз върша друго.
Бабата я няма.Тя е на спа.
Майната му,мина ми.Както винаги..

Лаватера , Heart !

# 3 133
  • Пловдив
Лейла, м не...не трябваше да ти минава.
Бабата знае най-добре как се прай Wink
Блазе и...

Май няма да спортя аз...Моите решават задачи. В сряда МК има класна. Не очаквам чудеса, де...само 3ка, ако може.
Как мислите? При 5ца първи срок и евент. втория 2,2,3 колко ще има годишна?

# 3 134
Вярвате или не,но понякога чета и ме хваща бяс.За съжаление имам силно изразено чувство за справедливост .
Айде и бабата на спа🤦🤦🤦🤦.Лейла,намери време за теб.Знам ,че постоянно го повтарям,но е ужасно важно човек да си обърне внимание.Иначе ще му избият чивиите,кой знае как.Просто седни с мъжа си и му кажи как се чувстваш и какво искаш.После му благодари ,че те е изслушал и го питай той как се чувства.И така някъде посредата ще се срещнете .

Общи условия

Активация на акаунт