Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 512
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 660
пъш ох пуф преядох с домати и сирене, а най преядох със сникърса, дет го наврях после... писна ми, искам да сваля тоя корем... малката се тръшка да излизаме, мене ме мързи... а като си помисля, че пак ше се уча да карам колело и ми се приплаква...

# 661
  • София
За съжаление чак такива рядко сънувам Grinning Повечето пъти е Мм, но някой път са колеги и само благославям, че сме хоум офис, инак нз как ще ги погледна.

# 662
  • Пловдив
пъш ох пуф преядох с домати и сирене, а най преядох със сникърса, дет го наврях после... писна ми, искам да сваля тоя корем... малката се тръшка да излизаме, мене ме мързи... а като си помисля, че пак ше се уча да карам колело и ми се приплаква...
и на мен баш тва ми се яде Grin От де намери хубав домат?

# 663
  • France
И аз сънувам твърде рядко такива. Confused бих искала да са по-често. Иначе нямам достатъчно дълбок сън да сънувам някакви логични неща, че и да ги помня.

# 664
  • София
Не сънувам еротични сънища аз, за разлика от други филми.
Аз сънувам, ставам, едно ве це, лягам и си до сънувам от преди това.

# 665
  • France
Имах един период, в който сънувах големи гадости. Много реални и с подробности  🤢 Бях се възмутила от себе си, защото беше наистина психопатско и садистко. Предпочитам да правя любов, а не война

# 666
Мистик, от пазарчето до Кючукския Кауфланд. А сиренцето е турско, прилича на прясно мммммммммм
Така... Пак сме в парка, аз пак пробвам да пазя баланс и седалката пак ме убива зверски, да не пояснявам къде... Добрата новина е, че ми се получава половин идея по-добре от вчера. Обаче много бива тая проклета седалка

# 667
Мързи, заради теб си купих домати. За справка, българските на 6 лв гръцките на 5 лв.
Не сънувам и аз еротични сънища. Всъщност рядко сънувам и винаги гадно - откачени неща, което води до събуждане с тревога, която ме държи цял ден.

# 668
Известно време сънувах непрекъснато, че съм на училище, изпити, класни стаи, ужасии Scream Снощи сънувах нещо лежерно, не го помня, но цял ден ми остана лежерното, нищо не свърших (。﹏。*)

Ние искаме на яхта в океана. 🌎

Аз пък искам салата от узрели домати, че напоследък все едни твърди чукундурчета, може подправки да се мелят с тях.

# 669
  • София
Кло, радвам се за резултатите! 🤗

Аз също рядко сънувам еротично. Но ми се случва.

За обяд правих качамак по рецепта от пакета с брашното. Вкусно стана.

# 670
  • София
Значи или ще съм в гимназията, не знам защо университета го прескачам, или ще спасявам света, или има някакво бедствие, тип цунами в Казанлък (от там съм). Еротиките са между другото. Имам си космически кораб Хермес в орбита около Земята, като дойдат и извънземните. Направо мога сериал с дължина Дързост и Красота да направя…

# 671
Кло, поливам ти резултатите! Все такива да са!
Много рядко сънувам, а и да го направя бързо забравям какво съм сънувала.
Нещо ми е изморено, но и аз съм в онова "прекрасно" време от месеца.
Овиках тийна и си налях малко вино. Направо ми иде да си полегна и да спя, но ако го направя ще се ококоря по никое време.

# 672
  • Пловдив
Сипах си и опнах краци. Преди това подарък за кумеца, огретен, бургер кюфтаци и пица за тийна...
Уинд и моя ме ядосва ...ритал с новия панталон и маратонки Head Band  Освен това казах да седне да чертае, че уикенда ни няма...е, сама си говоря...ама утре няма да излиза и готово.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 21:08 от mystic woman

# 673
# 674
Що така тихо?

Общи условия

Активация на акаунт