Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 740
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Аз поседнах...минАх през Молът за на тийна панталони. Взех 2 да харесва и евент. 1 ще връщам. На мен пак ни-що Grin

Уиш, докараха от джин-тоник кенчето у Лидл, та отпивам веч Stuck Out Tongue Winking Eye Хареса ми.

# 526
Мълча, защото съм убедена, че няма нищо и грешката е в преценката на хирурга. Много е субективно, според мен. Утре ще разбера. При това ще повторя другия вторник, защото съм на годишен профилактичен преглед, но сега пуснах кръвен, за мое спокойствие. Нещо като най-бърз начин да мога отново да дишам.

# 527
Надежда, честит празник на дъщеря ти!
Кло! и аз не прочетох, но дано е грешка, от последният ти пост.
Моята нова поръчка закъса, клиента не дава материали, нещо шикалкави, май няма да стане тая работа, което е кофти.
Бих пила и аз един джин с тоник, но вместо това ще си намажа още една филия топъл хляб с масло и домат.

# 528
Кло, стискам палци всичко да е наред и само да те е уплашил.

# 529
  • France
Честита да е рожденичката.  Kissing Heart

Аз се чудя с какво да спортя тази вечер.

# 530
  • София
ВНЛ, много ми хареса историята ти, мога ли да ти казвам Дешка?  Ще го изтрия, ако не желаеш.

# 531
Кло, ще дишаш, де ще ходиш.
Вяра, честит празник!
Вайче, аз мога ли да донеса джина в замяна на филия,  масло и домат, м?
Догоних ви. Цял ден ми е ужасно уморено и недоспало. Сипах си. Надявам се, чавето да има милост и да легне рано.

# 532
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
юхууууу, прочетох ви.
имаме рожденици - честити да са и да се сбъдват всичките им желания.
кло, кристалната топка казва, че всичко е наред.
синеочка не видях.
и бонбоните не видях, и за пиенетео с Кротик нищо не съм чела.
ама да знете, че ще долетя и аз на варненското море и тогава....

Simple Smile нали ѝ пращате поздрави? аз нямам никава връзка с нея, а ми липсва. Simple Smile

# 533
  • София
Аз пък видях Синеочка. Фук-фук! Много е хубава, както винаги, но напред пропуснах да напиша!

# 534
И аз пропуснах да кажа, но я видях, такова изписано, лъчезарно и усмихнато дете, а за жълтата маца съм безмълвна. Най-по любими котки са ми рижаво тигровите.
Да ти е здрава, Ени, не се съмнявам, че много слуша.

# 535
Благодаря ви много! ❤Кротушанка е тя,чак се чудя как да я накарам да е малко по-отворена,нахакана... Уви,по това се е метнала на мен. Една свита,срамлива,свенлива. От личен опит знам,че в живота тези хора не са добре. 🙄
Оф от час и половина готвя зеле със свинско. 😰 Уморих сЪ! Надявам се да е последното до края на есента. 😂

# 536
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Благодаря ви много! ❤Кротушанка е тя,чак се чудя как да я накарам да е малко по-отворена,нахакана... Уви,по това се е метнала на мен. Една свита,срамлива,свенлива. От личен опит знам,че в живота тези хора не са добре. 🙄
Оф от час и половина готвя зеле със свинско. 😰 Уморих сЪ! Надявам се да е последното до края на есента. 😂
   Правя зеле със свинско е тенджера под налягане. За час е "мозък".
  Моето дете  пък е отворено като "манастирски порти", и често бера срам с него. 😆

# 537
Абе то до като стигна до готвенето е проблема. То рязане,то пържене,на два пъти,че не се побира цяла зелка нарязана. После месото... 😤 Много мразя! А МУ го яде само на фурната запечено,иначе му било сварено и не го харесва. 😤😤😤

# 538
233 непрочетени поста!!!!!
Не моа ви стигна, а само един ден не успях да вляза!
На рождениците -живи здрави и щастливи!
Пия вино за ваше здраве! За Лоли, Кло също - поливам ви предварително добрите резултати, щото ще са такива!
Адри, не се шашкай така и не търси под вола теле! Малката просто е ревличка. Аз съм била дзвер страшен. Нашите са счупили 3 коша от люлеене. Динозаврите от моето време със сигурност ще се сетят за какви бебешки кошове иде реч, младичките няма как да ги знаете. Гушкане,целувки повече спокойствие от твоя страна, музика /хем за успокоение, хем да свикне да спи на шум/и ден след ден и това ще мине. С първите деца сме шаш, паника и престараване. С вторите е по-лесно! Прегръдки от мен!

# 539
  • Пловдив
Аз само прясното правя в херметика...месото варя предварително.

Общи условия

Активация на акаунт