Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 967
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 895
  • София
Здравейте!

Бърди, Ч.Р.Д.! От хубаво да не се отървеш! Flowers Hibiscus Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover Nature Rainbow Wine Glass

Аз вчера бях на първата присъствена родителска среща откакто щерката е станала ученичка. Ми повече ми харесваха онлайн родителските срещи. Изключвах камерата  и си вършех някаква работа докато слушам какво се коментира. Тъкмо никой не ми вижда физиономията когато се възмущавам от откачени родители, а снощи бая усилия трябваше да положа да не ми се изпишат на лицето мислите.

Бобчи, дано и мине вече на Звери! Лекцията звучи интересно и полезно.

Вайче, присъединявам се към хоровия глас да не бързаш с операцията. Майка ми избърза на времето. После до края на живота си  съжаляваше, че се е оперирала.

Мисте, радвам се, че при теб са ОК резултатите!

Карамелкова, стискам палци при ТМ да излезе друго и лесно поправимо!

Искам да направя едни маслени локумки, които правеше майка ми. Но в рецептата е писала изрично безсолна мас. А аз не намирам безсолна. Ако сложа солена, дали би прецакала нещата фатално? Thinking

# 2 896
Панди, как не намираш безсолна мас, аз май солена никога не съм виждала Relaxed иначе зависи колко е солена, може и да не се отрази, ама може и да е зле Simple Smile

# 2 897
  • София
На етикетите в състав пише сол. Не знам колко е реалното количество сол. Иначе когато мама правеше редовно тези локумки, намиреше безсолна мас. Аз до момента проверих в три квартални магазина и все пише, че съдържа сол. Ще продължа да търся. И без друго едва ли скоро ще имам времето да ги направя тези локумки.

# 2 898
Панди, на Маджаров маста е без сол.

# 2 899
  • Somewhere in the World
О, Бобчи, дано е добре  детето до довечера, то и с тези амплитуди може да са и се отразили на малката сладурка. И успех с лекциите и обучнието!
Верче и ти да нагласиш отпуската по най-добрия начин.
Значиии такъв глад ме гони от сутринта, ама няма - ще стискам до 13ч

# 2 900
Бърде,ЧРД!Много обичана и щастлива😘😘😘
Интересно е,а и ако искам да стана добра,трябва да се развивам постоянно .

# 2 901
  • Пловдив
Панде, бе, кво стана с тая декларация? Преведоха ли ти парите? Не спирам да те мисля Simple Smile

Бобчи, от де се запали за учене и работа в тая сфера? Любопитно ми е  Blush

Сиросче, дан почнахте ремонта?

# 2 902
Бърди, честит рожден ден! Здраве и много щастие ти желая!

Панде, не съм се разбързала, лекарката я притесни големината 3 см, и това, че има и много други. Започнах да чета всички теми за операция на щитовидната, ще направя и още поне две консултации и ще видим.

# 2 903
  • София
Мисте, благодаря за вниманието! Hug
Преведоха ми ги вчера! Tada
Скрит текст:
В деня, в който ми пратиха на мейл съобщението, че ще получа превод , но още преди да получа съобщението ( егати, как го обясних) си казах, че ако изобщо ми изплатят тези пари, ще пратя от тях за лечението на форумния герой Джони. Час след това получих съобщението, че ще ми ги изплатят. Казах си, че това е някакъв знак за доброто на Джони. 

# 2 904
Прекрасни момичета, благодаря ви за чудните пожелания! Да ви се връщат стократно HeartFlowers Hibiscus

Бях на кафе с приятелка, разходихме се напред-назад, разтъжихме се - тук е за малко и в събота си заминава. Довечера ще отбележим празника скромно в къщи с МУ и мама.

Колкото и да не ми се иска, трябва да поработя, бумагите чакат.
Навън се намръщи и заоблачи.

# 2 905
Тъкмо се постопли малко времето и от тази вечер пак дъждове, а утре евентуално градушка, вятър и студ. Искам си вече лятото.

# 2 906
  • София
О, Бърди, колко добре ви разбирам с приятелката ти! Моята приятелка от детинство живее зад граница. Много ми липсва. Не съм я виждала от години. Интернет помага да не губим връзка, но не е същото като срещата очи в очи.

Другата ми приятелка от детинство живее в съседно на моя град населено място, но и с нея не успявам често да се видя. И двете работим на график и смените ни се разминават брутално. Децата ни добре си играят заедно, но не могат да създадат истинско приятелство, защото се виждат рядко.

Трета много близка приятелка имам, която познавам от по-късен етап в живота си, но много се сближихме. Тя живее на другия край на България. И с нея рядко се виждам.

Като спомена на някого , че приятелите ми, доказали се като такива във времето все живеят някъде далеч от мен, никой не вярва. Гледат ме странно и се чудя само аз ли съм такъв карък, че приятелите ми да са далеч. Имам приятели на близко разстояние, но те са от типа да пием по кафе, да се забавляваме заедно, да поиграят децата заедно, не са ни толкова дълбоки отношенията като със споменатите горе три приятелки.

Простете за лиричното отклонение!

# 2 907
Аз пък много близка приятелка,на която да споделя лични неща нямам нито една! До скоро имах една,но се оказа от онези фалшивите, които си мислиш,че са ти близки и чак когато успееш да се откъснеш разбираш,че не е било никога така! И приятелка от детството имам,но животът ни раздели! Не се имам за карък, обаче,харесва ми да съм сама!

# 2 908
  • Mediterraneo
Бърдииии, здрава да си, зло да те забрави!

Аз правя... козунаци. Вали и е студено, пк два дни чиста загуба, ма квото, такова, нъл. И дремя да си чакам доставчиците и викам, чакай да забъркам една доза, че тази година пропуснах. Бебчетата се пекат. Сега всички изядохте вашите козунаци, можете да ми завиждате.

Приятели... Единици. Но от онези, с които не се виждаш от години, но когато сте заедно( или се чувате само), като че ли разговорът сме го прекъснали вчера. Времето и мястото са без значение за тези приятели. Имам 4-5 такива, другите са просто познати.

# 2 909
Аз не съм от най-сприятеляващите се, по-трудно допускам хора до себе си. Затова когато тази дружка замина, много страдах.
Другата ми по-близка приятелка също е в чужбина, с нея повечко се отдалечихме с времето и заради разстоянието, не се чуваме често.  По-скоро бих я определила като добра позната.
Третата е тук, в един град сме, но понякога не се виждаме месеци наред. Малко е префънтосана тя, има моменти, в които искрено ме ядосва (аз нея също, най-вероятно), но пък си знаем и кътните зъби.

Имам си и едно много близко другарче, което е душата на компанията ни. Знам, че мога да му звънна за всичко, по всяко време. В началото като се запознахме, МУ се дразнеше, ревнуваше чак, въпреки че другарчето е женено и никога не е имало причина за ревност. Сега двамата са много добри приятели, обърнаха се нещата и понякога аз ревнувам Joy

Общи условия

Активация на акаунт