Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 792
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 955
Морнинг!  Знам колко е часа, точно мий 🤣
Благодаря за думите, другарки 🤗 Сиросчето 🥰

Бърд, на маленка патерица... Честита да си! По - малко оплаквания, повече спОрт 🥳
Аз от днес съм отпуск 👌
Ще трябва обаче да стъкмя продоволствия за килеша, че миУтУ е предвидил четиридневен маршрут 🥳  Затова пия кафето и ...едно по едно. Обичам пътуванията, но ако имаше кой да ми оправя багажеца...ех!
Уиш 🤣🤣🤣🤣🤣 Нищо, да не се отпуска чиляка. Грижиш се за неговата бойна готовноС 😎 Кво?

# 2 956
Супер Кили, супер мацьо, супер художник, супер собственик...

Някой питаше кой дебел? Аз дебел!!!
Едната колежка напуска, требе търсим нова... пфффффффф...

# 2 957
Момичета, дайте идеи за шапка на майската тема. И да искам, Кили не може да се качи. Трябва да е с обратен размер, за да пасне. Тясна и дълга снимка, или гиф, както беше в настоящата.

Кой бил дебел, с мен не можете да се сравните. Хем висока, хем широка.

# 2 958
  • Euskal Herria
Ааа, Кло, не се бутай в А отбора, виждали сме те. Simple Smile
Добър ви ден, общество! Дано последният работен ден от седмицата да ви е лек и спокоен!

# 2 959
  • Somewhere in the World
А добър ден!
Кили е страхотен - Търти, шапка ти свалям, голям талант си!
Сиросче, честито.
Аз не можах да спя, крива съм, колежката ме дразни яко...добре,че съм в отпуска следващата седмица.

# 2 960
Добър обяд, талантливи спортистки! Пет минути се чудих що е то шапка с обратен размер и защо Кло търси такава, а съм изпила вече половин литър кафе, сигурно е било изветряло.

# 2 961
Обратен на размера на портрета на Киликандзер Сиросов.

Някоя от вас има ли фобия от насекоми?
Едно стършелче намерих, дето се заиграва в цветовете на къпина

# 2 962
Сис, браво! С времето ще свикнеш и ще ти бъде по-лесно.
Аз преди малко се светнах, че имаме крос тренажор, който зарязахме на долния етаж, а преди това служеше за закачалка. Сега остава да се захвана да го използвам.
13, приятна почивка, ще чакаме снимки.
Уиш, и на мен ми се е случвало. Точно когато много внимавам да не звънна, аз го правя, обикновено по грешка. После отнасям обвинения, че е нарочно. Ми, не, просто толкоз ми е акъла Joy

Вкарах се в кухненско приключение, сама съм си виновна. Изпразних шкафовете, избърсах, сега остава да ги наредя отново.

# 2 963
  • София
Кло, мен ме кефи стършелчето, щом е на снимка. Laughing

Гифчето на Ефи също го приемам като подходяща капела за темата.

Нагрухтях се на обяд с грах яхния, в която плуваха небрежно накълцани остатъците от печеното агнешко. Даже рима има - грУх с грАх. Но издутото тумбаче не ми пречи да обмислям вариантите за подслаждане в следобедните часове. Animal Pig2

Търти, пълноценна почивка ти пожелавам!
Килешът сам ли ще се стопанисва докато липсваш? Или му уреди надзирател?

# 2 964
Относно отслабването днес забелязах нещо страшно демотивиращо. През по-голямата част от живота си съм била по-скоро слаба към кльощава, въпреки лакомията ми. Изключение беше оня период от 5 години, когато инсулиновата резистенстност в съюз с щитовидната ми жлеза ми подариха 30 кила отгоре. Свалих ги с кето. Задържах ги пак с кето. Дойде ковид и за един месец 6 кила отгоре. С кански мъки ги свалих и айде пак ковид и всичко отначало. И днес, след двуседмично плюскане и злоупотреба, ама брутална злоупотреба с шоколад, козунаци и какво ли не, установих, че мерителните дънки, дето не смеех да ги погледна, са ми широки. Сетих се, че от 2-3 месеца ми смениха дозата на Л-тироксина. Какво излиза? Ако са ти наред хормоните, всичко е ток и жица. Ако не са, мъчѝ се, спортувай, диетувай - все тая. Пфффф!

# 2 965
Уиш, открила си топлата вода Grinning

# 2 966
Ъхъ, чукча умен, чукча албански реотан.

# 2 967
Бърд,нова закачалка ли ще имаш😁 Шегувам си се..Марш да лееш пот👍
Панде, и двете. Тук, срещу моя апартамент живее клюкарката на входа. И без да искам, пак ме осведомява 😜 Кака му е тук. Храната уреждам. Телефона ще му дам, обаче. Ще се гледаме на камера..за да няма неволни издънки🙃 Понеделника почиват. Мисля и се надявам, че всичко ще е на шеС.
Готвя,готвя 🤕

# 2 968
  • Euskal Herria
Уиш, много пъти съм заглеждала тая и оная диета. Обаче ако едната е подходяща за едно заболяване, е против друго. Та... ходя си дебела, красива и щастлива. Grinning  Мъкна си натрупаните + 20 кила. Гледам да са в норма хормоните, да нямам сериозни оплаквания от здравословен характер, това ми е важното засега.

# 2 969
  • София
То за ИР не трябва въглени, ама за Щитовидната не може без въглени… Таа явно хормоните са най-важни и да не се прекалява де. То и при мен ще стане така накрая, нищо, че не са ми зле хормоните… С диети не свалям, само със спорт и то не винаги… Ще видим сега как ще е…
Трябва да правя обременяване след 2 седмици, преди такова се ядяха повече въглехидрати, нали?

Общи условия

Активация на акаунт