Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 811
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 940
Казвала съм ви,че живея точно до плажа. Всяка сутрин виждам хора да тичат,а мен ме мързи. За бой съм направо!

# 2 941
  • USA
Кой дебел??
Четири дни закусвам, обядвам и вечерям с козунак. А аз го правя с много богата плънка, само така го обичаме.
Тази сутрин прибрах последния във фризера, защото така набухнах, че нямам думи. Нормалните хора изяждат по едно парченце, а аз цял козунак, по един на ден, 4 дотук.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 22:56 от SkyBlue

# 2 942
Скай,ти можеш да си го позволиш😁Много добре изглеждаш от това,което съм виждала.

# 2 943
  • Euskal Herria
Спокойно, Скай! Аз довършвам втория... сама. Още един ме чака Wink. Ама пък дънките от миналата година все още ми стават, това ми е успокоението Grinning.
Имам и два чифта ластични, смъкват ми се и съм баш като рапърите - все едно лееко си напълнил гащите Stuck Out Tongue Winking Eye. Ще трябва да търся колан, че не си е работа все да ги вдигам.

# 2 944
# 2 945
Морнинг,дружки!
Пия кафе и ще ходим на лекар със Звери.Тук е мрачно,дано не ни завали, болницата е на няма 10 мин.

# 2 946
Добро утро.
Мисте,мерси за кафето.
На Звери да и минава вируса бързо.
Много болни деца.Моят клас е половината сополив,1/ 4 кашлящ,а едно се изпусна,че го боли гърло и пие АБ.Аааа,и конюнктивит имаме...Абе,цирка е пълен.
Кво се случва с мен ,не знам.Два дни ми играеше окото и от вчера ме боли,но някъде отзад,като при грип.Вде едно мускул или нерв някакъв...Странна работа и много неприятна.Не ми се ходи до личния,а и докато се вредя до очен...Ще изчакам вторник.Надявам се да мине.
П.п.Отново забравих да си пия хормона за щитовидната.Голям съм заплес Начи.

# 2 947
Бобче, да оздравява бързо малкото Звери!

Минавам за бързо, да се похваля

Търти, благодаря!!! Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 13:21 от Сирос

# 2 948
Сиросче, вече си имаш два Киликандзера, мисли му как ще оправяш с тях Simple Smile
Бързо да се оправя Звери.
Все забравям да кажа на Карамелчик, че съм стиснала всички налични палци.

Цял час водя преговори със себе си да скокна набързо по баира в опит да изгоря снощната торта. Обаче си намирам безброй оправдания да не го направя. От себе си се оплаквам.

# 2 949
  • София
Супер е Кили. 13, невероятна си.

# 2 950
Увековеченият Кили е пре-кра-сен!
Да знаете, че аз не съм тъпа, а съм направо вдлъбната. Уишмастъров се прибра снощи от командировка жив умрял от умора. Преди малко трябваше да проведа един телефонен разговор. Познайте чий номер набрах без да искам. Да, неговия. Вдълбната съм, мнооооого вдлъбната.

# 2 951

Добро утро ! Офф скапах се вчера - косих градината . Кръст , г..з . А  съм на бач следобед Frowning1

Килито е прекрасен ! Sparkling Heart

# 2 952
Не съм ви чела, но докладвам, че телефонът ми е ремонтиран след удавянето, дано няма трети път 😆
Браво на момчетата!

# 2 953
Тичах! Телесата се тресяха,заболя ме крака,задъхах се след 50 метра,кръста ме заболя... Пак съм без маникюр, няма време за нов. Крема за къдрици още го няма,ще ходя чорлава.
 Леле, колко са перфектни другите майки в социалните мрежи 😱...

# 2 954
  • София
Здравейте!

В офиса съм, пия чай и ви чета мързеливо. Но тези постове , които цитирам ме задавиха. Така се изхилих с пълна с чай уста  и двата пъти, че се наложи да бърша в диаметър 80 см. Laughing

Сиросче, вече си имаш два Киликандзера, мисли му как ще оправяш с тях Simple Smile

Да знаете, че аз не съм тъпа, а съм направо вдлъбната. Уишмастъров се прибра снощи от командировка жив умрял от умора. Преди малко трябваше да проведа един телефонен разговор. Познайте чий номер набрах без да искам. Да, неговия. Вдълбната съм, мнооооого вдлъбната.

Портретът на Принц Киликандзер е наистина професионален! Поздравления на Търти и честито на Сиросче! Heart Exl

Сис, поне си се наканила да потичаш, било то и 50 метра. Аз се каня от години и не започвам, а имам парк на 5 минути от къщи.

Донси, браво за телефона! Може пък да има 9 живота като котките ...  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт