Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 875
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 925
Birds, честита да си! Здрава и щастлива!

Командировка съм и дребната се е кльофнала болна. Ей тъй кат’ стане…С ниска t е, подкашля, лека хрема, не звучи да е нещо страшно, но все пак можеше да ме изчака утре да се прибера.

# 2 926
  • София
Ти пък Попи,  дано до утре да и мине. Що се буташ. И баща и куче си има да я успокоят и обгрижат, че и кака и може да се размекне.

# 2 927
Бърди, жива и здрава бъди! Всяко зло да те забрави! Късмет, щастие, любов и пари за всичко останало!
Естелче Heart
Оф, отивам да готвя, че дзверя/тийна е гладен/, имам супа, ама ще пекна едни бланширани картофи и ще намятам една зелена салата. Какво да се прави, храната прави борбата.... и наспортването, ама за тийна само храница, спиртните за мен!

# 2 928
  • USA
Честит рожден ден, Бърди🎊🎉🎁
Надявам се, че си имала един прекрасен и незабравим празник🎂
Наспорт от нас🍹🍹
.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 22:53 от SkyBlue

# 2 929
  • sf
Не съм ви чела, но докладвам, че телефонът ми е ремонтиран след удавянето, дано няма трети път 😆

# 2 930
А дано. Явно има сервизи, в които работят магьосници. Heart

# 2 931

Бобчи, от де се запали за учене и работа в тая сфера? Любопитно ми е  Blush

Аз нищо не знаех за съня,мислих ,че бебето ляга и заспива .Е ,има такива ,но моето не беше.Започнах да чета и следих интервали на бодърстване,режим на ежедневието(режимът не е график,да не се бърка) и така постепенно научих доста неща от книги главно.И то ме увлече много.В България не се обръща все още толкова внимание на детския сън.Напр.лекарите имат една лекция за съня и учат парасомниите(сомнамбулизъм,бруксицизъм ,апнея).В Австралия консултантите по детски сън са част от детското здравеопазване и им се плаща от тяхната здравна каса ,или каквото е там.И като видях че има курс,се записах.Аз ще бъда много добър консултант,защото го правя с желание,а и уважавам границите,разликите в начина на живот и изобщо,това че всички семейства са индивидуални .
Стеле,браво на голямото момиче ❤️❤️❤️

# 2 932
  • Пловдив
Бобчи, мн.добре звучи...дано имаш успех...Все пак има прогледнали хора и стериотипите се разчупиха Simple Smile

Сиросче, Hug

Бърд, имаше ли свещичка и торта? Simple Smile

Аз одих на танци, добре че беше по-леко, че инак Head Band  Така хубаво ми беше по пътя с Wear Umbrella под дъжда...Такова приятно време..не ми се прибираше. Преди това си купих 2 ризи Simple Smile

# 2 933
За малко да пропусна рождения ден на Бърди. Жива и здрава да си! Само хубави неща да ти се случват!

# 2 934
А аз забравих да поздравя Стела за малката срамежливка. Това ми навява такива мили спомени. Heart

# 2 935
Благодаря на всички за милите пожелания! Heart

Мисте, как без торта?! Свещичката пропуснах, но тортата - за нищо на света Simple Smile

Много е свежо и приятно навън. Допих си виното на въздух на терасата.

# 2 936
Последно оплакване за днес и се трупясвам. Наложи се да си спра крема за лице, защото не съм сигурна дали очите ми се надуват и сърбят сутрин от него, или от полените. Но кожата ми е така опъната, много неприятно усещане за лека нощ. Дано не се събудя утре пак като китайка и антихистаминът подейства най-сетне.

# 2 937
За първи път се радвам,че тортата е само виртуална! Леле,хора, много съм дебела! От утре почвам да тичам!

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 22:25 от Sissy

# 2 938
  • Euskal Herria
Наспорт, общество!
Шантаво време - вчера слънце, народът се юрна да се пече, днес пак сме с якетата.

# 2 939
Сиси,аз от домашните тренировки съм доволна.20-25 мин ,засега правя 3 серии по 8повторения ,някои упражнения по 12.Обаче мускулна треска по г@за,бутчетата ,корема,абе всичко натоварено.С ластици .Много натоварва,а изглежда отстрани като да си почиваш.Само диета не става ,пот трябва да се лее.

Общи условия

Активация на акаунт