Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 753
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 3 015
  • Пловдив
Само така гол бекон? Simple Smile
Сдъвчи малко магданоз...заради чесъна това.

# 3 016
Магданоз, сурови орехи?

# 3 017
Нямам магданоз и орехи.
Как гол ма ,Мисте?С чесън,казАх вече 😂😂
Ми излязох да си купя Аулин гел ,спрей за гърло на Звери,Спиронолактон и Бизор на МУ и оставих 60 лв в аптеката.За магазина имах пари само за цигари,моркови и джоджен.Даже едно кафе нямах пари да си взема .От де да знам ,че така ще ме одерат,та за салата лев не ми остана,а не ми се връщаше до нас.Имах един ваучер Содексо за 50 стинки,за половин марулка можеше да преговарям.😂

# 3 018
И аз тази вечер съм на чесън - пресен, вече почнал да образува скилидки. Начи, много обичам. И за капак, да не стават зян перата, ги мариновах. Сложих и един буркан сирене със зехтин, розмарин, мащерка, пипер и, разбира се, чесън. Сега остава да се снабдя с хубаво бяло вино.

# 3 019
И аз тази вечер съм на чесън - пресен, вече почнал да образува скилидки. Начи, много обичам. И за капак, да не стават зян перата, ги мариновах. Сложих и един буркан сирене със зехтин, розмарин, мащерка, пипер и, разбира се, чесън. Сега остава да се снабдя с хубаво бяло вино.
виното е налично. ПристигВам.

# 3 020
Сирос,въртиш,струваш,все към нашия край те влече 🤪

# 3 021
  • Пловдив
Такова мариновано сирене не съм правила нивгаж...ама ми се прияде Yum  пресни или сухи тряя са подправките?

П.п кат ден петък и щот татко му си доде, тийна излезе. Казах да е тук е 21ч..Е, още го няма. МУ искал спокойствие, че инак херпеси му излизали Grin  т.е нямало да ку се кара Angry

# 3 022
Сирос,въртиш,струваш,все към нашия край те влече 🤪
чи кЪ? Това не е случаенОст.

# 3 023
Пристигвай, Сиросче, пристигвай.
Мисте, сега сложих пресен розмарин и сушена мащерка, щото моята е много мижава тази година. Мисля, че няма да е проблем. Слагала съм риган, босилек - каквото имам налично.

# 3 024
Боже, заря правят някъде наблизо. Уж сме с алуминиева дограма, а стъклопакетите се тресат, все едно има бомбардировка. Ужас.

# 3 025
Сиросчо и към нас да завие, няма да я върнем... че у вашио край ногу студено... миналото лято водих баткото на плуване там вечер и все зъзззззнех...

# 3 026
  • Euskal Herria
Вижте какво, лятото правим една сбирка, та поне да дегустираме приготвеното Wink. Че то иначе големи обиколки и завои ще паднат.

# 3 027
  • София
Аз ви харесвам като родители. Приятни сте. Но понякога решавате да правите неща, с които не съм съгласна.
15 годишната, скорпион.

Да се смея ли, да плача ли.

Аз много обичам чесън, ама после съм антисоциална.

# 3 028
  • София
Ох, Бър ... 😂😂😂

# 3 029
Няма да са съгласни я.

Като например да ги лишаваме от електронни устройства, до края на месеца. И като се случи на трето или четвърто число, след това рязко им идва мерак и ищах за учене. Поне за половин година напред.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 07:33 от 🧡 Clo 🧡

Общи условия

Активация на акаунт