Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 760
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 3 000
Аз пък го преполових сипаното.

Да ви кажа, период е. Но си има деца (малката ми), които много повече мрънкат от други. Когато бяха затворени в къщи, след това излизанията бяха голям зор.

# 3 001
То и им писва, да ги влачим насам -натам по наши задачи. Съдя по моето. Скучно му е в офиса, банката,магазина, докато работя  и в училище е скучно и не ще... Не знам за награди, действам с молби, лъжи и вина, натикана в ъгъла, поне през деня. И аз ужасно звуча, но толкоз си мога.

Попи, да оздравява детето!

# 3 002
  • София
Попи гадост, пише като излязат резултати.
Моят от 6 г. излиза сам около блока, изхвърля боклук той. Почти не ходи с нас вече в града.

# 3 003
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бонджорно бамбини.
някой рязко е скъсил денонощието и времето не ми стига за  ни-що!
допълнителна екстра е, че пак ме заболя коляното. Sad беше спряло за шестте месеца там, сега за три дена тук започна пак. Sad Sad Sad
и вратът ми се е схванал до степен да се обръщам като вълк, цяло тяло, не само врат-глава. нямам врем еза масажист, а имам въпиюща нужда.
мммррръъннн.
ще ме изтърпите още малко, нали?

# 3 004
Мане, каталясах 🤕 Готвих, готвих...Даже се и боядисах. Тепърва ще се суша и бля,бля...Спешно ще си налея, аз в отпуск ли съм, или кво?

# 3 005
  • София
Лоли, същото е и с Пантата. Тя е на 8 г. По принцип е тежка на излизане, освен когато излизането не е свързано с полза за нея. В редки случаи я примамвам с почерпка, защото си е подкуп и според мен ще доведе до меркантилност. Опитвам се с думи, обяснения, примери да я убедя, че е важно да излезем. Винаги й показвам, че разбирам и уважавам нежеланието й, но имам нужда от помощта й, за да свърша нещо ( съответно измислям някакъв дребен детайл около излизането, с който да я ангажирам, за да се почувства полезна. Това колкото повече расте, толкова по-малко действа.). Когато е възможно, й давам възможност да направи избор - например сутринта или следобед да излезем, преди да си ползва времето за лап топ или след него да излезем и т.н. Така не го чувства толкова много като нещо, наложено й насила. Понякога опитвам да съчетая излизането по работа с разходка, игра или друго приятно за нея.
Разбира се има случаи, в които изобщо не протича гладко, инати се, не иска да излезе, караме се понякога, колкото и да се опитвам да избегна подобни моменти.

Нормално е да не искат, защото вече се чувстват големи. Искат да са независими, да вземат сами решения. А и си им е скучно по нашите задачи.

Аз като дете си умирах да ме вземат с тях възрастните. Екстра ми беше. Ама туй моето детИ не е така.

Попи, класика - болно дете в почивните дни. Всеки път се чудя как все тогава им се случва. Дано попаднете на читав доктор и скоро да се оправи!

# 3 006
Хванат на местопрестъплението
🐱

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 21:05 от Сирос

# 3 007
  • София
Сладък престъпник. Heart

# 3 008
Сигурно ви звуча ужасно...
Идеално ми звучиш. Заповедите трябва да се излайват кратко и ясно, с нетърпящ възражение тон.

# 3 009
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Thirteen#, определено не искам да е навсякъде с мен. Но още ме е страх да го оставям сам, баща му ще се прибере късно, и не ми се експериментира точно сега.

# 3 010
  • Пловдив
Попи, да минава бързо!

# 3 011
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Попи, моя син се разболя точно преди Великден. В началото на Страстната седмица, две вечери температура, гадна кашлица и река от сополи. Вече е добре, той затова мрънка, де...
 Здравето в "Овча купел" имат дежурен педиатър, чувала съм, че в Пирогов имат педиатричен кабинет, вероятно и в самата Педиатрия ще има, Токуда, Вита...

# 3 012
Заповедите трябва да се излайват кратко и ясно, с нетърпящ възражение тон.

Абсолютно.
"Маррррш вед-на-га в банята, да не ти спра телефона за седмица!" - и малкото пали моторетката, щото знае, че "Ама тате, аз мислех, че мама само на шега го казвааа"

И извън темата - имам дрехи и обувки от баткото, малки са му вече, но още доста хляб имат в себе си. Има ли някакви фейсгрупи за подаряване, за даряване... не искам да ги продавам, а да ги подаря, обаче в контейнерите на БЧК не ми се слагат... лоши отзиви съм чувала за тях...

# 3 013
  • Euskal Herria
Малеее, няма ли да свършат тия гранули вече?!? Две кила са, ама ми се видят като 2 тона! Не знам кой е по-потресен от тях - аз или кучето. Ако трябва постоянно само с тях да го храня, то не знам дали ще отслабне, ама аз - със сигурност. Ми... няма такава воня... диетичните... пфу!  Гади ми се,  ръцете ми поне по два пъти със сапун мия и пак се усеща лек дъх. Ужасен ужасон.  Рошльо с голям зор изяжда (ама не всеки ден) 100-тина грама.

Панде, разсмя ме с чичото. Веднага те пренасям в смешките. Hug

# 3 014
Голям срам.Ядох чесън-три скилидки.Кажете ся как да махна миризмата?
Звери е добре,леко червено гърло,аз се разкихах и ми текна носа и понеже нямам лекарства,а МУ е на работа и бой на чесъна и лютите чушки.Тъъъй,ми ся?Много мразя миризма на чесън.Пих малко сметана,сок от лимон,ся ще спортувам истински спорт и ще се изпотя и къпя .Това ще помогне и зелен чай ще пия и дано не фунтя след това.
Дробсарма готвих за тях,за мен бекон на тиганя с гарнитура чесън 😂

Общи условия

Активация на акаунт