Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 784
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 985
Много смешно,едновременно обсъждаме готвене и излишни килограми Grinning

Има една в тема "Ежедневните ни кулинарни вдъхновения". Много я обичам и често взимам идеи от там. Yum

Инак,аз днес ще пека вратни пържоли на фурнЯ,салата ще направя.Вчера имаше печени крилца и спанак с ориз.

Естелка,много мила снимка на Бориса! Heart
Благодаря, че я сподели с нас!

# 2 986
Хич даже не е смешно! Едното е следствие на другото и пак чрез същото се решава второто!
Казах ли ви,че крема за къдрици ме изненада приятно в работата 🥰

# 2 987
Пхаха, Панде, срещани често са тези образи,мда.
Да ви кажа, моя килеш сигур ще е един от малкото мъже, които не ядат мусака. Или поне моята 🤣Знам, ля, снахата някой ден може ме надмине..Нека. Но иначе отказва. Не, че не я хапва, но за да не ме обиди най- вероятно. И не, че я правя лоша,даже хич. Просто не е неговото. Да му мисли и любовницата му някой ден 🤣🤣🤣🤣
Естел, ан тей. Ако не беше, всички щяха решат,  че може. А Бориса, зло да я забрави душичката лелина 😍...глей кво послушни дете. Пу, пу...

# 2 988
Трябва да правя обременяване след 2 седмици, преди такова се ядяха повече въглехидрати, нали?
Не, само ако си на кето, трябва да почнеш да ядеш нормално въглехидрати. Иначе, няма нужда.

# 2 989
Каката се обади, че е при нас на вечеря, а имаше само една базлама в магазина. Сега трябва да ходя до един друг, в който хич не ми е приятно да пазарувам. Ще го преживея някак си.
Като знам колко имам да свалям като килограми, май само ще се облизвам тази вечер. Ще си ям лападовата чорба, пък.

Сирос, същото е. Без виното. Реших, че малкото, което ми е останало в запас е по-добре да си го сипя в чашата.

# 2 990
Днес и аз минах обременяването с глюкоза. Бях се притеснила, че ще ми стане лошо от 'напитката', пък те ми дадоха някакво пликче с вкус на портокалово сокче. Услади ми се, даже още можех да си пийна. Grinning
Миналата година отслабнах едни 30кг, като първо започнах с кето. Удържах фронта няколко месеца, но ми сбъгяса хормоните на щитовидната, та спрях. Там отслабнах едни 10кг. После продължих с броене на калории. Страаашно се бях обсебила, но и беше много затормозяващо. Така свалих още 5кг.
После много се чудих на лечебния глад, който е пълна противоположност на кетото, но в крайна сметка се навих да го направя. За протокола с хипофункция съм и поликистоза. Направих един цикъл, после половин, с които свалих 15кг ииии взех, че забременях  Grinning
Не ми се готви изобще, оставила съм МУ да се оправя сам, а аз съм на вълна препечени филийки с масло, домат и чубрица. Мням.

# 2 991
Ние сме на леща,за мъжете ще има и някво мезе сигурно.
Много се радвам че и двата пъти ми се размина това обременяване с глюкоза,хич не издържам на глад 🤪.При мен 90дневната имаше най -голям и добър ефект след първата бременност,сега ще поизчакам заради кърменето и пак с нея ще връщам форма 😊.

# 2 992
Ние днес сме на спанак с ориз. Мусака съм намислила за някой от почивните дни. Снощи правих пържоли с кисело мляко, топено сирене и кашкавал.

Подразни ме близък роднина с коментари за наше решение, при това за нещо съвсем незначително, което изобщо не го касае. И на себе си се дразня, че винаги премълчавам тактично, вместо да отговоря както ми се иска.

# 2 993
Днес чаках нещо. Дойде друго. А нещото го отложиха за понеделник. Сигурно да не ми развалят почивните дни.

# 2 994
  • София
Добра среща🍸
Очакват ме дни на отпуск, та ще вляза в крак с Вас
За кг и храна нема да коментурвам😂😂😂

# 2 995
  • Пловдив
Попи, как е детето? Бобчи, а твоята принцеса?

# 2 996
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да питам нещо. Понеже отглеждам един екземпляр от мъжкото вероизповедание 😆, на седем навършени е, ама много почна да  мрънка това детенце.
 Иначе, май е прилично възпитан, не прави много пакости съзнателно, но мрънка до полуда. За всяко нещо е контра. Понеже аз си го гледам, и съответно е навсякъде с мен, като го поведа да пазар, да хвърлим боклука, или за някоя задачка, се почва "Ама защо сега, ама не може ли после, ама не ни трябва..." Пушек ми излиза от ушите и ноздрите да обяснявам!
 Не мисля, че е правилно да му давам малки награди за всеки път като излизаме, все едно е куче, или? Или да почна да го наказвам?
 Вашите така ли правят? Вие как процедирате?

# 2 997
Мисте, болна е. Поддържа си субфебрилна t, буха кофти, хрема като река. Домашният тест за грип и ковид e (-). Ще изчакам и утре и ще ходим до лаборатория за кръвни и ще видя къде ще търсим лекар през почивните дни.

# 2 998
Съншайнче, все едно за малката говориш... мрън мрън мрън Ама сега лииииии... След малкооооо... Послееее... Добре де, чууууух... Ама защо ааааааз... това за ежедневни дейности, не само и конкретно за излизане, тя си стои сама, ако не иска да идва.
Аз обаче обяснявам два пъти и на третия скръцвам /или изръмжавам, или викам  и други подобни дейности/
Наградки за излизане - не. Ше свикне и после... И наказването не върши много работа... наказване за мрънкане... ммне... просто или игнор или нареждане. "Ставаш и излизаш и изобщо не ме интересува, че точно сега не искаш."
Сигурно ви звуча ужасно... то и на мене си звуча така.
Наспорт, аз си сипах.

# 2 999
Уайлд, не ми харесва вашата работа. Направо ми идва на борнхит..поне. Виж утре кръвните и ще действаш.
Сънш, ясно че се гледате. Ама постоянно ли му искаш присъствието? Сигурно не, де...но питам. Всъщност в природата на мъжете е да мрънкат относно женски дейности. Хеле пък магазин 😜 Оставяла съм го вкъщи, знаейки, че му е досадно. Понякога съм изтъквала, че ще ми е мъжка помощ да носи торбата с пазар...Но в общи линии процедирам или като Мързелота, или не настоявам. Не може все да е с мен, и аз да съм, и аз ще мрънкам 😁

Общи условия

Активация на акаунт