Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 97 557
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 120
Активни игри с бири, освен Пиринско и Бургаско? Че събота и неделя си вървят....да не ме е яд , че съм купила нещо без шанс за печалба ! 😂

# 121
  • Бургас
Активни игри с бири, освен Пиринско и Бургаско? Че събота и неделя си вървят....да не ме е яд , че съм купила нещо без шанс за печалба ! 😂
Бекс

# 122
  • София/Търново
Е, добре де. Дори нещо малко да е, че скоро не е било. А така искам кърпата на Бургаско. Малко, ама с желание ще се ползва.

# 123
Имам много касови бележки на Прингълс ,ако някой желае ,да пише.
На прингълс играта е с кодове от опаковките, а не с касови бележки.
Трябват и касовите бележки Анемония

# 124
  • Б
Досега един код на Пиринско не ми се паднал. От кои магазини купувате пиринско да има кодове? Приложението  „ Тесерум“ работи ли? На мен не ми дава да въведа име и парола.

# 125
Досега един код на Пиринско не ми се паднал. От кои магазини купувате пиринско да има кодове? Приложението  „ Тесерум“ работи ли? На мен не ми дава да въведа име и парола.

Всеки път в началото на месеца не работи приложението.
Аз също не мога да вляза. Изхвърлило ме е от профила.

# 126
  • Под Слънцето
Досега един код на Пиринско не ми се паднал. От кои магазини купувате пиринско да има кодове?

А дали купуваш в промо опаковка? Щото иначе би следвало да се хвалиш само с придобити кенчета, а май не е така.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 17:01 от TopsyG

# 127
Във Фантастико има реклама за игра с к.б.за поне 2лв на Жатецки, награди-7 барбекюта, 7 кошници, период 04.04-30.05
Скрит текст:

# 128
  • Б
Досега един код на Пиринско не ми се паднал. От кои магазини купувате пиринско да има кодове?

А дали купуваш в промо опаковка? Щото иначе би следвало да се хвалиш само с придобите кенчета, а май не е така.
Да, промоционални са  опаковките на кенчета. До сега нито код нито кенче.

# 129
Бекс
Може ли линк, не съм я виждала тази игра 😂

# 130
Скрит текст:
Бекс
Може ли линк, не съм я виждала тази игра 😂

https://mybecks.bg/

# 131
  • София
И аз съм с продукти за тест от ДМ. Simple Smile
Късметлийски месец на всички.

# 132
Да, промоционални са  опаковките на кенчета. До сега нито код нито кенче.
Това не го разбирам-хем са промоционални, хем нямат нито код, нито кен?

# 133
  • София
Една игра с абонамент на PRAKTIKER и свежи награди.

https://praktiker.bg/bg/lottery-subscribe-praktiker?id=Newslette … ery-8798288512048

# 134

Знаете ли коя куриерска фирма доставя тестерите от ДМ.Ще съм Ви благодарна за отговора,за първи път и аз печеля от тях,въпреки че се включвам във всяка игра до сега.Успех и късмет на всички и в бъдещите им игри!

Общи условия

Активация на акаунт