Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 98 616
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 555
Включвам се и аз с пояснение за приложението Tesserum тъй като играя от дълго време.След като се инсталира и направи регистрация, започват да се снимат касови бележки от настоящата година.Сините не стават при мен.Рядко съм печелила по 5 или 20 лева, а по- често по 1 и 2 лв.Спечелените пари отиват в едни жълти звезди.В срок от 2месеца могат да се съберат спечелените пари, или да се дарят- задава се въпрос, когато тръгнеш да ги заявяваш.
Когато съм по- редовна в участието съм имала по15- 18 или 20-26 лв. събрани през тези два месеца.Изпращат ги с Еконт.А за точките- никога не съм знаела за какво са...

Благодаря за пояснението. Регистрирах се от тогава и за сега ми дава само точки - по 1, 2, 10 и веднъж 100. Сините бележки ги приема, стига да няма смачкано на кю ар кода.

Днес ми пристигна единствената награда от първата седмица на Орео - сакобисквитката - децата са доволни.

# 556
В кОлата обещават нови награди от 2 май с регистрирани кодове на фанта.

# 557
  • Пловдив
На мен кодовете от капачките от Фанта си ми ги отчита при червените

# 558
  • София
Сигурно от 1 май ще отчита фантата отделно. Моите ги заделих за тогава.

# 559
Емека пак раздават мечета, но играта е само за определени магазини: https://www.spechelinagradi.com/2022/04/specheli-mecheta-emecho-emeka.html

Ще се пробвам, има обекти в нашия град.

# 560
Здравейте, някой има ли код за аптеки Гален ?

# 561
  • Пловдив
Сигурно от 1 май ще отчита фантата отделно. Моите ги заделих за тогава.
В апп-а друго пише Rolling Eyes

# 562
Попадна ми една игра за плейстейшън и се сетих,че е желана награда тук.Във фейсбук

# 563
  • Там...
Милка
Печеливши за периода 05.04. – 11.04.2022 г.

https://potursinejnostta.milka.bg/winners/products

# 564
Някой пази ли скрийншот на публикуваните кодове на Кока Кола?
Обмислям да засиля още една жалба към тях. Искрено се надявам да станат по-адекватни в провеждането на игри, защото сега са пълна трагедия.

# 565
  • софия
Не печеля в Милка, но пък във Кит КАТ съм наистина аз за PS5 , вече изпратих данни за доставка.

# 566
  • Тук и там
https://jamieson.bg/igra/igra-winners/  има печеливши

# 567
  • София
Честито на всички за наградите!
Много се радвам, когато някой от тук печели Simple Smile
Да се похваля и аз с две подложки от КК вчера от Аванти. Тегли се скреч карта за два бр. кола, фанта или спрайт.

# 568

Вчера пристигна

# 569
  • Тук и там
Включвам се и аз с пояснение за приложението Tesserum тъй като играя от дълго време.След като се инсталира и направи регистрация, започват да се снимат касови бележки от настоящата година.Сините не стават при мен.Рядко съм печелила по 5 или 20 лева, а по- често по 1 и 2 лв.Спечелените пари отиват в едни жълти звезди.В срок от 2месеца могат да се съберат спечелените пари, или да се дарят- задава се въпрос, когато тръгнеш да ги заявяваш.
Когато съм по- редовна в участието съм имала по15- 18 или 20-26 лв. събрани през тези два месеца.Изпращат ги с Еконт.А за точките- никога не съм знаела за какво са...

Благодаря за пояснението. Регистрирах се от тогава и за сега ми дава само точки - по 1, 2, 10 и веднъж 100. Сините бележки ги приема, стига да няма смачкано на кю ар кода.

Днес ми пристигна единствената награда от първата седмица на Орео - сакобисквитката - децата са доволни.

Само че се събират в срок от месец, когато наближи крайната дата, пращат имейл за напомняне. Точките са, за да се види къде стоите в класацията.

Общи условия

Активация на акаунт