Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 98 612
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 480
Да, кода е на опаковката, но като няма лента как са знаем за коя кампания е този код. Може просто да искат да си пробутат старите опаковки 🤷♀

# 481
Чио не са ми искали опаковките при получаване на награда.

# 482
В предишната игра на Чио.Куриера ми донесе наградата взех я и забравих да му дам опаковките,а и той не ми ги е искал.1 час по-късно ми звънна да му ги дам и се върна.Спомням си преди години в Чиото имаше пари, тогава колко отворени опаковки видях в Кауфланд и по регалите чипс навсякъде.

# 483
Промо кодовете на Чио са отпечатани върху опаковката, а не върху промолентата, даже да е окъсната това няма значение.

# 484
В предната игра на Чио намерих опаковките в Кауфланд - бяха наредени по средата на пътеката (промоция) върху кашони с чипс. Кашоните бяха отворени и за всеки случай си взех направо от тях толкова, колкото ми трябваха (а не тези отгоре).

# 485
Здравейте. Някой знае ли дали доставката до автомат на Спиди още е 2 лв. или беше промоционално само за миналия месец?

# 486
  • Пловдив
Точно  заради липсващите промоленти не можеш да разбереш, дали не са от предната игра опаковките Rolling Eyes
А предният път спорихме с куриера, да вземе опаковките, но така и не ги погледна дори Rage

# 487

Може ли помощ? Къде е тази карта Кауфланд? Нещо тези дни четенето с разбиране не ми се получава 😂

# 488
Правилата на Chio са излезнали. В тях пише , че ще раздават 560 ваучера за Ozone и 560 ваучера за Sport Depot ( вместо за Decathlon както пишеше по-рано) Също така пише , че при спечелване на награда ще изискват по имейл снимка на опаковката и след като видят  , че всичко е наред ще изпратят кода на печалбата  по същия имейл от регистрацията.

# 489
Правилата на Chio са излезнали. В тях пише , че ще раздават 560 ваучера за Ozone и 560 ваучера за Sport Depot ( вместо за Decathlon както пишеше по-рано) Също така пише , че при спечелване на награда ще изискват по имейл снимка на опаковката и след като видят  , че всичко е наред ще изпратят кода на печалбата  по същия имейл от регистрацията.
Много тъпо са го измислили! Сега няма да знам, дали като купувам чипс, някой преди мен не е снимал и регистрирал кода. Щом няма да искат опаковка, а само снимка, очаквам всичко вече да е наснимано и регистрирано! Предлагам всяка агенция да се допитва до нас при писане на правила. За да е честно...

# 490
Колко удобно за мошениците, жалко за хората, които наистина ще купят чипсове и ще се окаже, че кодовете им вече са регистрирани.

# 491
Сега няма да знам, дали като купувам чипс, някой преди мен не е снимал и регистрирал кода.
И да искат и да не искат опаковките, пак няма как да знаеш дали някой не е регистрирал кода.
В предишната игра регистрирах кода на място, докато съм в магазина, за да се убедя, че не е регистриран и чак тогава го плащах(не случих на регистриран).

# 492
# 493
Като искат опаковката много лесно хората, които са откраднали лентичките ще си купят една опаковка, след като знаят, че са спечелили и ще прикрепят печелившата лентичка към опаковката. Няма никакъв смисъл да се играе в такава недоизмислена игра.

# 494
Като искат опаковката много лесно хората, които са откраднали лентичките ще си купят една опаковка, след като знаят, че са спечелили и ще прикрепят печелившата лентичка към опаковката. Няма никакъв смисъл да се играе в такава недоизмислена игра.

Кодът не е на лентичката, а на самата опаковка. Няма смисъл от "краденето" на лентите според мен. Условията на играта трябва да ги има и на друго място по опаковката, лентата е само за привличане на вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт