Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 97 679
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 065
Получих е-мейл от Либрес и веднага пиша тук. Сега остава да разгледам сайта... И аз се интересувам какво сте избрали и кои продукти са за предпочитане?

# 1 066
Днес ме зарадваха от Чио, с ваучер за Озон. Три кода съм регистрирала. Simple Smile

# 1 067
4 кода имам в Чио , но за сега нищо. Миналата година бях с над 30 и пак нищо. От тях единствено клавиатура и Настолна игра имам от предишната им промоция. В Кубети и на мен ми изписва , че кода е регистриран 😃

# 1 068
Здравейте извинявам се за въпроса сигурно е говорени,но Своге как се свързат с печелившите, че има номер като моя до xxx.Та нз аз ли съм не съм ли???

# 1 069
Здравейте извинявам се за въпроса сигурно е говорени,но Своге как се свързат с печелившите, че има номер като моя до xxx.Та нз аз ли съм не съм ли???
От правилата:
XIV. Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888422896 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

# 1 070
Благодаря, СМС нямам така, че не съм аз

# 1 071
Тази игра не знам дали е пускана. Срокът е до 15.05. Във Фантастико ще са намалени от утре.

# 1 072
  • Под Слънцето
Имаме смс-и за утре  с доставка от спиди на ваучерите от Куинс. Много са бързи тези от Хексагон, адмирации! Само дано не се спънат по пътя от спиди  като вчера с пратката ми, че похабих сума ти нервни клетки докато се намери. А човекът просто забравил да я зареди в автомата...И не се водеше никъде.

Чакам си и таблета от Х § Ш. И е време да обновя списъка с награди за получаване . А, и онази чантичка с розови пайети от Розали.

# 1 073
  • sofia
ГФК приложението работи след сканиране на QR кода от компютър.

# 1 074
Има нови печеливши в Либрес - дано някой се похвали.
Новата игра на Милка първоначално не ми хареса, но днес я разгледах и ваучерите взеха та ми харесаха и купих яйца на децата Simple Smile
Лео експрес ми донесе чадъра, а кърпите ги спечелих първи, а ги няма още.
Кой носи кошниците на Своге? Все ми се струва, че беше Лео, ама човека ми каза, че не е карал още такива Simple Smile

# 1 075
  • Пловдив
Няма ме в Либрес.
И аз се включих в новата игра на Милка.
Но за изтеклата-нещо пропускат сроковете....
"Тегленето и обявяването на печелившите за големите награди се извършва до 48 часа след края на Промоцията."
Промоцията свърши на 25.4. Т.е. трябваше до края на вчерашния ден да изкарат  печелившите за големите награди. Не че много се надявам. Те за малките -100 броя не ме изтеглиха, та сега за 10 големи... Но човек все се надява Wink

# 1 076
  • Там...

Но за изтеклата-нещо пропускат сроковете....

В срок са. Ваучерите ги теглиха на 26.04.

# 1 077
Пробвах се два пъти за чадъра в Загорка, ама не стана, така ми се искаше да ми се падне!
В Либрес ме няма, надявам се на двата Киндера. В София мел също сме с доста участия аз, мъжо и майка, дано там някой го изтеглят.
Месец и половина вече чакам кафеварката от Коста, много се мотаят, чак ме ядосват вече!

# 1 078
  • sofia
Явно още не е активен сайтът.И аз пробвах,но не стана.В ГФК панела не мога да вляза.Нямам компютър и не знам как ще се оправя.Емам 1100т,но исках да събера 1500.
Обади се на телефона им, ако успееш да се свържеш, ще ти помогнат.

# 1 079
  • Под Слънцето
SatisfiedSatisfiedОле-то, ти си по-отвеяна и от мен Wink Какъв чадър в Загорка? Rolling Eyes

За Милка нещо много писане искат, пък ме мързи. Но този сайт , от който ще са наградите, е по-добрият! С изключение на полученият счупен шоколад на метър, който върнах и не успях да пробвам. Но те от Спиди бяха виновни. Та ще я пробвам играта 1-2 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт