Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 56 238
  • 742
  •   1
Отговори
  • Бургас
Заповядайте в новата тема!

Добре дошли в новата тема newsm71

Полезни страници с информация, относно продуктите и фирмите, които са на пазара
(благодарение на Mikkey   Hug ):

Българска агенция по безопасност на храните

Проверка на производителите на продукти с животински произход
- за повече информация, прочетете help секцията в страницата

Закон за защита на потребителите
- добре е да си знаем правата ...

Комисия за защита на потребителите

Моля, без "записче", "цоп", "троп", "хоп", "и аз тук" - букетчета, усмивки и целувки  и всички техни производни ...
За старата версия - просто използвайте бутона (точно до бутона , когато започвате нов коментар), така няма да изтървете нищо, ще получавате винаги известия при нов отговор и ще можете да се включите по всяко едно време в забавата
За новата версия - просто използвайте бутона (точно до бутона )
   bouquet  

старата тема

Тема 12

Тема 13

Тема 14

Тема 15

Тема 16

Тема 17

# 1
  • София
Благодаря за новата тема!

не виждам проблем да се оплачеш писмено като изпратиш и бележките.
за 3 лв ?
Не е заради 3-те лева, а за принципа.

# 2
Благодаря за новата тема. Искам да питам какво е "екструдери"? Уикенд намалението в Била е за чипсове, ядки, снаксове и екструдери 🙄 в Гугъл има някакви машини, като потърся 😁

# 3
Мисля, че това са като продуктите на Rice up например - имат оризовки, барчета, чипсове.

# 4
Благодаря за новата тема. Искам да питам какво е "екструдери"? Уикенд намалението в Била е за чипсове, ядки, снаксове и екструдери 🙄 в Гугъл има някакви машини, като потърся 😁

Те са намерили страшно подходяща дума….
Иначе това е как да ти кажа, раздуване и разпукване на хранителен продукт.
В случая това се прави най-вече с ориз.
Оризовките се правят по такъв начин.

# 5

Те са намерили страшно подходяща дума….
Иначе това е как да ти кажа, раздуване и разпукване на хранителен продукт.
В случая това се прави най-вече с ориз.
Оризовките се правят по такъв начин.

Ахаааа! Ясно! Много благодаря за разяснението. Наистина не е никак масова тази дума/понятие. Иначе аз лично тези "екструдери" си го броя като абсолютен снакс 🤷🏻‍♀️

# 6
  • София
При влизането на Била на бул.България си е написано, че трябва да се валидира билета на каса. Друг е въпросът, че и аз съм забравяла, в началото, но на касите не отказват.

# 7
  • Козлодуй
Не знаех на нас казаха да влезнем в магазина да си платим за да ни пусне бариерата - никой никъде не съобщава, че е необходимо да се покаже и билета на касата Simple Smile

# 8
  • Буркина Фасо
ами билета е важен. и при други бариери е така. той показва часа и номера на автомобила.
мушкаш билета в процепа и бариерата се вдига.

# 9
  • София
ами билета е важен. и при други бариери е така. той показва часа и номера на автомобила.
мушкаш билета в процепа и бариерата се вдига.

Не, в случая билета се валидира на касата на магазина, което удостоверява, че си ползвал паркинга, за да пазаруваш там. Затова когато плащаш на касата, даваш и билета за валидиране. По този начин дава безплатното време престой.
Както казах, при влизането, на апарата за теглене на билети е залепан лист А4, който уведомява за нуждата от валидиране на билета. Сигурна съм, че ако попитате някой пешеходец или пътник, ще Ви упъти да си платите престоя.

# 10
  • Буркина Фасо
в Билла има намаления на тенджери Брио - от 46 лв на 13 и нещо, ел.четка за зъби - на 37 лв.
има и нови етикети за намаление д QR код - 30 и 50 %.   лепят се в/у баркода на продукта и се сканира новият етикет за съответното намаление. удобно е, че може да се минава и на бърза каса без да е необходим служител.
намалението не важи за стоки с червен етикет (някакво промоционално намаление).

# 11
в Билла има намаления на тенджери Брио - от 46 лв на 13 и нещо, ел.четка за зъби - на 37 лв.
има и нови етикети за намаление д QR код - 30 и 50 %.   лепят се в/у баркода на продукта и се сканира новият етикет за съответното намаление. удобно е, че може да се минава и на бърза каса без да е необходим служител.
намалението не важи за стоки с червен етикет (някакво промоционално намаление).

А сегашните стикери важаха. Намаляват хем стикера, хем намалението по брошура.

# 12
  • Буркина Фасо
да, важеха. Smiley
неудобство е сега, че ако баркода е от долната страна на продукта там ще е залепен новия етикет с намалението.
ще трябва да се гледа и отдолу.

# 13
Здравейте! Къде във Варна мога да си купя кисело мляко Ситово? 😩😩😩

# 14

Общи условия

Активация на акаунт