Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 58 558
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Троян
И при мен сега всичко е наред. Кофти е само това, че ако човек има и физическа карта на Билла, се трупат различни суми и не се отчитат на едно..
ако физическата карта е и регистрираната в приложението  не се ли трупа всичко на тази карта?
имаш 2 баркода на една и съща карта.

Как мога да регистрирам физическата карта към приложението? Сега чувам, че може и така..

# 46
И при мен сега всичко е наред. Кофти е само това, че ако човек има и физическа карта на Билла, се трупат различни суми и не се отчитат на едно..
ако физическата карта е и регистрираната в приложението  не се ли трупа всичко на тази карта?
имаш 2 баркода на една и съща карта.

Как мога да регистрирам физическата карта към приложението? Сега чувам, че може и така..
https://www.billa.bg/registrirane

# 47
Последно по това, което пишете разбирам, че в Т-Маркета ръчно добавят таксуването на найлонова торбичка. Тоест, както си е редно, само ако си взел такава, нали?

Че се каня утре да ги посетя, като разбира се си нося своя торбичка, та да се подготвя за разправия, ако ще ме таксуват.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 48
  • Буркина Фасо
то хубаво ще си вземеш твоя торбичка, но  как ще закараш до касата една шепа фастъци ?
иначе е вярно, че вкарват ръчно цената на плика, но не винаги. Smiley

# 49
то хубаво ще си вземеш твоя торбичка, но  как ще закараш до касата една шепа фастъци ?
иначе е вярно, че вкарват ръчно цената на плика, но не винаги. Smiley

Бонго, няма фАстъци да купувам, но дори и така да беше, не знам защо реши, че първо трябва да се "закарват" продуктите до там в шепа... 😂😂😂
Моята найлонова торбичка нали за това ще я нося, достатъчно различима от техните, съответно неподлежаща на таксуване. А и за ядки става, заради теб ще взема да купя и от тях.😉

# 50
  • Буркина Фасо
така кажи де. помислих си, че твоята торба ще е от плат. Smiley
а трябва да се закарат до каса (фастъка) за да го измерят и таксуват.
все някога ще те хванат да платиш найлона Smiley

# 51
Те да се радват ако въобще ме хванат да пазарувам при тях. Изключително рядко събитие е това.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 52
Дините в Била от днес са доста добри за цената си. Крехки и средно дебелокори. Откъм сладост са ми 5/6. Със сигурност ще повторя.

# 53
Вчера в Била  попаднах на 2 картонени
 опаковки кашкавал с изтекъл срок преди 1 месец (!) - 25.06.2024.  Бяха на преден план в хладилната витрина и със стикери  -30%.      В крайна сметка ми дадоха безплатно 1  опаковка в срок, но трябваше да им напомня какво пише на една от табелите над количките за пазаруване.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 22:33 от bgladybg

# 54
  • Буркина Фасо
трябвало е да искаш 2 редовни стоки в замяна на 2 нередовни.
чест клиент за такива стоки съм им. Smiley

# 55
В BILLA от 01.08 до 14.08 при покупка за над 30лв. и маркиране на BILLA Card получавате код за отстъпка в размер на 70% за един брой сладолед Oreo 480мл, Milka ванилия и шоколад 480мл, Milka ягодов чийзкейк 480мл, Toblerone 480мл, Kit Kat 480мл. Кодът ще е видим на касовата бележка, както и в приложението и ще важи до 18.08, но не може да се ползва повече от веднъж. Могат обаче да се натрупват кодове(кодът е еднакъв, но може да се ползва толкова пъти, колкото пъти е имало покупки за над 30лв.).

# 56
трябвало е да искаш 2 редовни стоки в замяна на 2 нередовни.
чест клиент за такива стоки съм им. Smiley

Исках, дори бях приготвила 2 редовни и 2 нередовни стоки. Но не ми дадоха, казаха, че имам право само на една замяна.

# 57
  • Буркина Фасо
никъде не пише за това.
на мен ми даваха 8 парчета сирене Бри, но аз не ги исках. а по 2 бр. съм взимал други продукти.

# 58
Искате да кажете че Била те компенсират с безплатен продукт ако намериш нещо с изтекъл срок на годност в магазина ли?
Защото аз намирам такива продукти постоянно, ама никой не ме компенсира с нищо 😂😁😂

# 59
  • Буркина Фасо
Искате да кажете че Била те компенсират с безплатен продукт ако намериш нещо с изтекъл срок на годност в магазина ли?
това е от август миналата година.
Защото аз намирам такива продукти постоянно, ама никой не ме компенсира с нищо 😂😁😂
ти каза ли за това на управител или на който е най-старши в момента?

Общи условия

Активация на акаунт