Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 58 564
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Ако някой търси малка хлебопекарна( не знам марката дали е читава)- в Билла на Линкълн в София
Скрит текст:

# 61
Казах, да. Точно на управителя попаднах, ама той си замълча. Ще знам за напред.

# 62
  • Буркина Фасо
с двата продукта отиваш на каса, казваш за ваходката си, оставяш този с изтеклия срок и с редовния без да го маркират напускаш.

# 63
Не го ли маркират продукта, който го дават безплатно?

# 64
  • Буркина Фасо
не.
маркират ли го трябва да се плати.

# 65
Интересно как го оправдават този продукт Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 66
  • Буркина Фасо
брак

# 67
Да пиша все пак продължение:
Минах през Т-Маркета с моя найлонова торбичка и не ме таксуваха, не са повдигали въпрос изобщо. Обаче точно в техен стил самия продукт ми маркираха на грешна (по-висока разбира се) цена, та трябваше за това да се разправям. Поправиха я, ама пак си затвърдиха реномето. JoyJoyJoy

# 68
  • 1st floor
Нашият Т маркет, дето толкова го хвалех, страшно западна. Месото изглежда зловещо старо, храната в топлата витрина и тя. Жалко! Онзи  ден бях в Т маркет в Самоков - всичко разкошно по тия витрини. При нас мисля, че е защото отвориха наблизо Кауфланд и голяма част от хората се насочиха натам.

# 69
  • София
В Т маркет изключително рядко пазарувам. Поне в нашия филиал, дето е месото мирише ужасно.

# 70
  • Буркина Фасо
Нашият Т маркет, дето толкова го хвалех, страшно западна. Месото изглежда зловещо старо, храната в топлата витрина и тя. Жалко! Онзи  ден бях в Т маркет в Самоков - всичко разкошно по тия витрини. При нас мисля, че е защото отвориха наблизо Кауфланд и голяма част от хората се насочиха натам.
причината месото да мирише и храната да е лоша  не е в клиентите.
мърлячите зад витрината и политиката на фирмата допринасят за това.

# 71
  • 1st floor
Ами, не знам дали нещо е вътрефирмено се е променило. Преди месото беше  супер. Винаги свежо и с кеф си пазарувах.Сега всичко е застояло...

# 72
Всеки обект е даден на франчайс. Така съм чела за т маркетите. Има някои читав, но повечето са мамма миа...

# 73
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В София, Люлин 5, в Т-Маркет съм влизала броени пъти. До магазина има общински блокове, в които живеят мургави българи. Много екзотично преживяване е... То миризми, то крясъци, липсата на етикети и цени е ясна,  и виеща се опашка, от четири каси, работи една.

# 74
T- маркетите не са на франчайз. Западнали са определено магазините в големите градове, там където има пряка конкуренция от други вериги. В малките градове са прилични магазините, и стоката е както трябва. Но ако се загледате навсякъде са със супер малко персонал. Последно в София, магазина в Надежда имаше общо 3ма души персонал, а момчето на касата едва говореше български. Явно си е проблем с персонала - и хигиената, и обслужването и стоката. Но и Билла имат мизерни магазини,  и стара, застояла стока. Че и ти се правят, като трябва да ти дадат нещо в годност по тяхната програма за замяна на намерени продукти с изтекъл срок. Билла Цветна Борса в св. Троица- покъртителна хигиена, всичко е и натрупано на палета, не може да се размине човек. Билла в МегаМол - там продукти във витрината с колбаси и сирена са вечно с изтекъл срок, плод и зеленчукът е почти винаги сплут и развален. Виждала съм повече от веднъж чери домати обвити в бяла мрежичка плесен и течащи банани. Абе... мърлячи има навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт