Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 58 582
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
В Била в Mега мола почти никой не пазарува, затова стоката се разваля.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 19:27 от Medeaa

# 76
днес Т-маркет ме разби с тяхните 5 ст опаковка.Не съм за тези 5 ст ,обаче....купих си петрохан ,във витрината имаше една опаковка,аз исках три.Служителката донесе кашон отвори го и ми подаде три опаковки.Те така си го получават опакован.На касова бележка имам маркиран найлонов плик - 3 бр.то по тази логика и на кренвиршите вакуумирани по няколко броя и там ли це слагат 5 ст за опаковка?

# 77
Управителят в Света Троица Цветна борса е покърт. Едно момче с вид на квартален хулиган, а и с поведение на такъв. Неведнъж съм го виждала да обижда клиенти, които по някаква причина му държат тон. И става въпрос за наистина грозно поведение, думи, закани, махленска история. Но всички останали служители са ми много на сърце.
Била в Мега мол последно, миналата седмица, беше в ремонт.

# 78
# 79
Tази последната идея много ми допадна!😂

# 80
  • Буркина Фасо
днес Т-маркет ме разби с тяхните 5 ст опаковка.Не съм за тези 5 ст ,обаче....купих си петрохан ,във витрината имаше една опаковка,аз исках три.Служителката донесе кашон отвори го и ми подаде три опаковки.Те така си го получават опакован.На касова бележка имам маркиран найлонов плик - 3 бр.то по тази логика и на кренвиршите вакуумирани по няколко броя и там ли це слагат 5 ст за опаковка?
таксуват допълнителните пликове, в които си слагаш  стоката. фабричните опаковки влизат в цената.
разправям се отвсякъде за тези 3 бр.  Simple Smile

# 81
Само че тия брошури са доста тежички, т. че не само петстят, но плащат повече с тях.

# 82
# 83
  • София
таксуват допълнителните пликове, в които си слагаш  стоката. фабричните опаковки влизат в цената.

И в Била ми бяха таксували кутия за сарми, които за Коледа продаваха във фабрично вакуумирани пакети по 1 кг. Обаче се бяха изхитрили и върху оригиналния бар код бяха сложили етикет от топлата витрина, че е измерен 1 кг. Щом е такъв етикетът, системата автоматично слага и кутията. Опитах се да се разправям, но нямаше резултат.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 16:25 от Таня67

# 84

Точно фабрична опаковка ми таксуваха ,никъкви пликове не съм взимала.

# 85
Днес посетих Т-маркет. На стойката с рулата прозрачни пликчета имаше табелка с текст:
"ЗАЕДНО ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА
 найлонова торбичка 0,05 лева/бр."
 Наистина си измиват ръцете  с ЕС и екологията. Аман от псевдоеколози и глупостите им.
Къде ли отиват тези пари?

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 19:04 от bgladybg

# 86
  • 1st floor
Аз да се оплача от промоцията на Билла с купони за -70% отстъпка за сладоледите на Тублерон, Милка, Орео и пр. С първия нямах проблеми, вторият обаче не минава през каса. Казват, че бил ползван или е взет с друга карта Билла.  Еми с тази карта си е и не е ползван...Писах във ФБ, отговориха само за кои сладоледи важи. Обясних, че знам и че за тях става въпрос...никакъв отговор повече...

# 87
  • София
А тази отстъпка само за 1бр сладолед ли е?

# 88
  • 1st floor
А тази отстъпка само за 1бр сладолед ли е?
Да

# 89
Тогава как да мине отстъпка за втори сладолед?

Общи условия

Активация на акаунт