Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 58 540
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Колко време преди изтичането може да се поднови карта Благодаря? На майка ми картата изтича мисля към края на месеца (не помня 31.01.2015 г ли пишеше или просто 01.2025 г). На моята карта пък не пише никаква дата, как да разбера докога е валидна (със сигурност е издадена след тази на майка ми)?

# 736
  • София
Мисля, че са безсрочни няма нужда от подновяване
Моята карта е от стария вид и изтекла , но все още отчита отстъпките.

# 737
Дано да е така, ще трябва да попитам и в магазина (но не знам кога ще стигна дотам).

# 738
  • Бургас
Ха,че имат ли срок картите? 🤔Не съм обърнала внимание на моята.
Следобед ще пусна новата тема!

# 739
Моята карта Благодаря е откакто откриха магазина до нас (ако не се лъжа 2005 г. беше) и не съм я сменяла/подновявала, а си работи.

# 740
Колко време преди изтичането може да се поднови карта Благодаря? На майка ми картата изтича мисля към края на месеца (не помня 31.01.2015 г ли пишеше или просто 01.2025 г). На моята карта пък не пише никаква дата, как да разбера докога е валидна (със сигурност е издадена след тази на майка ми)?
Хм, това е интересен въпрос, не се бях замислял изобщо.
А преди седмица ми се наложи да купя нещо от ТМаркет, но портфейла си го бях оставил у нас. Плащам винаги с телефона (демек с карта), но пластиката "Благодаря" си беше в портфейла и питах на касата "нямате ли мобилно приложение, да показваме карта Благодаря от телефона"? И касиерчето каза "има, свалете си го". Има, ама няма. Прибрах се у нас. Прерових целия app store, а също и в сайта на T Market, няма! Има влизане през телефон в уеб версия, тоест отваряне на сайт, но няма приложение, както има на Кауфланд, Билла, Лидл и т.н.  Карта Благодаря е само на пластика.

# 741
Хм, това е интересен въпрос, не се бях замислял изобщо.
А преди седмица ми се наложи да купя нещо от ТМаркет, но портфейла си го бях оставил у нас. Плащам винаги с телефона (демек с карта), но пластиката "Благодаря" си беше в портфейла и питах на касата "нямате ли мобилно приложение, да показваме карта Благодаря от телефона"? И касиерчето каза "има, свалете си го". Има, ама няма. Прибрах се у нас. Прерових целия app store, а също и в сайта на T Market, няма! Има влизане през телефон в уеб версия, тоест отваряне на сайт, но няма приложение, както има на Кауфланд, Билла, Лидл и т.н.  Карта Благодаря е само на пластика.
Използват приложението Cardbox, където можеш да качиш и други карти лоялност.
https://tmarket.bg/article/karta-blagodarya-v-cardbox

# 742
  • Бургас
Хайде, местим се в новата тема!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1728315.new#new

Общи условия

Активация на акаунт