Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 58 553
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Пак екшън в "любимия" Т-маркет днес.😆 Отидох дотам заради кашкавала, взех шоколадова фигурка Дядо Коледа за 69 ст. (даже няколко етикета с цена имаше поставени) и няколко мини глави целина (с размер на мандарини) за 2,79 лв/кг. На касата: всичко с цената на кашкавала беше наред. Предупредиха, че шоколадовата фигурка всъщност била на 99 ст., а на екрана видях как миниатюрните глави целина ми се маркираха на цена 2,79 лв за брой...🤣 Казах, че взимам само кашкавала.
Върнах се пак специално да погледна цената на целината- по етикет наистина си беше, както бях видяла, на килограм, не на брой. А на шоколадовата фигурка даже сложили подвеждаща цена с един едър шрифт, че и повече от един етикет имаше. На ръка да бяха поправили цената поне, представям си момичето на касата колко пъти е трябвало да предупреждава клиентите за разликата в цената...😅

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 12:16 от dolce miele

# 706
  • Бургас
Аз така и не съм посетила нашия Т Маркет. Не ми е удобен, трябва специално до него да ходя. Но като ви чета, нямам и желание.

Най-накрая в Билла намерих сушени червени чушки. В Л и К нямаше, а искам пак да направя за Нова година. Само цената не ми хареса - 5 лв. Ама, няма пълно щастие.

# 707
Въпросният дядо Коледа е с отвратителен вкус. И 69 ст. не струва.

# 708
Добре че беше сгрешена цената на етикета значи!😃
karzz, аз ходя до Т-маркет само за определени неща, иначе избягвам да си причинявам основно пазаруване точно от там.😊

# 709
Никога не съм влизала в кварталния т маркет, само слушам разкази на съседки, които разказват как са назначени неговорещи български език служителки. И съвсем не виждам причина дори един път да вляза.

# 710
В Т маркет работят по програми за заетост, да, почти никой и в нашия магазин не говори български.
Има много казахстанци, молдовци, узбеки.

# 711
В магазина в Несебър лятото на касите работеха предимно украинци, особено след 21-22 ч. Направи ми впечатление по време на почивката. В магазините в Пловдив не съм забелязала чужденци (поне на касите).

# 712
  • Буркина Фасо
в нашия Т-маркет няма чужденци, но пък има джипсита, говорещи добре БГ език, но пък са мързеливи Smiley
в други вериги из страната виждам чужденци, които са доста по-добри от нашите "чужденци".
трябва да свикваме. нашите бачкат същата работа на запад и вероятно са добре приети от местните.

# 713
Нямам против чужденците, особено когато си вършат добре работата. Иначе мързелът "ходи" по всички хора, не само по чужденците.🙂

# 714
  • Буркина Фасо
в случая съм доволен от чужденците. от наште - не.

# 715
  • София
В нашия Т-маркет има бар-код четец за цени.
Отивам проверявам цените на което ме интересува.
Изписва се цената без и с отстъпка с карта "Благодаря".
Ако ми харесва цената -вземам, ако не връщам на място.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 22:13 от lite16

# 716
И в магазина до нас има, но и това не гарантира, че няма да има проблем на касата. Намалените цени със стикерче често не се отразяват, на плод и зеленчук не знам как се проверява цената (ако изобщо може). При всички положения на касата гледам какво ми маркират.☺️

# 717
  • Буркина Фасо
и аз гледам на касата. не отговаря ли цената им го оставям да му се радват. Smiley

# 718
В моя град нямаме Т маркет, но винаги се удивлявам на цените и как не си ги сменят навреме. Нулева организация, явно не им пука.

# 719
  • у нас
То само да е там да не сменят цените. Сега по празниците в Кауфланд почти на нищо не беше сменен етикета. Нещата, които взех са от брошурата и все ходих на машината да проверявам цена. И търсих продукта в онлайн или в хартиената брошура. А и помощ от персонала исках.

Общи условия

Активация на акаунт