Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 58 547
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Честита Нова Година!

Проверете си имейлите! На някои профили Била са изпратили подарък 2 лв. при похарчени 5 лв. Няма ги приложението. Трябва да се използва бар кода от писмото.

# 721
Честита Нова Година!
 Да, и аз имам.
Тя Била работи, може и да отскоча след малко да го ползвам Hug

# 722
  • Бургас
Аз търсих такъв имейл, но нямам.

# 723
  • София
Аз търсих такъв имейл, но нямам.
Поглеждайте и в спам папките! Wink

Освен това на единия профил е дошъл вчера и е с валидност до 7.01, а на другия са ми го изпратили днес и е с валидност 8.01. Може би ще продължават да изпращат.

Марина, само някои магазини работят. Но ти сигурно си знаеш за близката до вас Била. Wink Нашата почива.

# 724
На мен ми изпратиха такъв преди около месец и беше не на пощата, а в профила при другите ваучери. Съвсем случайно го забелязах.

# 725
  • София
Явно действат по различни начини. Специално погледнах при ваучерите, но нямаше. Само на имейл.

# 726
В нашия Кауфланд нямаше проблеми с етикетите с цените по празниците (поне аз не попаднах на сгрешен етикет на това, което купувах).

# 727
Някой знае ли мога ли да върна в Метро кафе машина в гаранция за сервиз евентуално.  Не ми се обикаля да търся сервиз.

# 728
От вчера опаковките в магазините би трябвало да са по 0,30 лв. Всички малки найлонови торбички също трябва да се таксуват, но не навсякъде го правят.
Много добре спазват веригите и държавата ценовите указания на евродирективата, но изобщо не прилагат другата част  - да има възможност за използване на лични и многократни опаковки.

# 729
  • София
Честита Нова Година!

Проверете си имейлите! На някои профили Била са изпратили подарък 2 лв. при похарчени 5 лв. Няма ги приложението. Трябва да се използва бар кода от писмото.
Някой пробва ли да използва ваучера за 2 лв? Както писах вече, беше само на имейл, но не и в профила в приложението. Не го отчита. Опитах с два профила.

# 730
Вярно ли е,че във Фантастико може да си вземете месо и да ви го смелят на кайма? Има ли такава опция?

# 731
Вярно ли е,че във Фантастико може да си вземете месо и да ви го смелят на кайма? Има ли такава опция?

Абсолютно вярно!

п.п. Все пак не от всяко Ф си заслужава да се вземе месо.

# 732
  • София
В Т-маркет до 13 януари има гаражна разпродажба
Скрит текст:

# 733
  • София
Честита Нова Година!

Някой пробва ли да използва ваучера за 2 лв? Както писах вече, беше само на имейл, но не и в профила в приложението. Не го отчита. Опитах с два профила.
Отново да попитам дали някой използва двата лева? Утре им е последния срок. Не знам дали си струва да опитвам пак. Изпратили са ми подканящи имейли, че двата лева ме чакат. Joy Имам имейл и за пластмасовата карта, която не нося в себе си от години. Там дават 3 лв при похарчени 5 лв.

# 734
  • Бургас
Аз така и нямам такъв имейл.
Не ми е и нужен в момента.
Явно на някакъв принцип ги пускат.

Общи условия

Активация на акаунт