Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 009
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
В четвъртък и петък обикновено успявам да намеря промоционалните продукти в Билла. В следващите дни понякога не зареждат, това което се е изчерпило.

# 736
  • Варна
Именно, в четвъртък на обяд проверих и питах къде стои.Отг.- май не е дошла стоката, ами при лютениците. Петък -същото.  Не видях дори етикет, а имаше празни места. Вторник обрисах целия магазин -няма. Вчера (нова брошура) пак липсва, то и кашкавал ,,Рикас"нямаше, но етикет ът му си стоеше.

# 737
Вчера съм с две кутийки Бурата от Гаранция свежо😉
В интерес на истината ги бяха дръпнали от мястото им, ама да си ги бяха прибрали в склада.
Хубаво, че беше в Била, в която не ходя, по случайност се озовах там и скоро няма да повторя. В основната ми Била ще ми е неудобно вече, всичките касиерки ги  знам от години.

# 738
Абсолютно е от мениджмънта. И нашата е с микро размери, но е много добре заредена, даже има неща, които в голямата нямат.

Нашата Била е от малките и е трагично със зареждането. Каквото и да търсиш често е изчерпано и впоследствие не се зарежда. Понякога дори промоционални стоки не се зареждат. Мисля проблемът е в мениджмънта.

# 739
  • София
На мен веднъж ми отговориха, че не зареждат нова стока, докато не приключи промоцията. Което е изключително нелепо... Почти всичко, което е намалено все не е налично. Голяма прИмоция - няма що Simple Smile

# 740
  • Буркина Фасо
в голям град е възможно да не зареждат от всичко и по много. там имате избор както от Билла, така и от другите вериги.

# 741
  • Бургас
Заповядайте в новата ни темичка!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1780951.new#new

Общи условия

Активация на акаунт