Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 28 409
  • 413
  •   1
Отговори
# 405
  • Буркина Фасо
Не се заяждам . Ето , че научих нещо ново, просто защото са пакетирани , затова попитах

Съгласно действащото законодателство за предоставянето на информация за храните на потребителите, стопанските субекти предоставят задължителна информация за храните, в това число и „срок на минимална трайност или срок на годност“.

Съвети към потребителите:

търсете информация за срок на годност
    запознавайте се с условията за съхранение на хранителните продукти и ги спазвайте стриктно, тъй като от това зависи запазването на техните качества и безопасност
    при липса на информация за срок на годност сезирайте специализирания контролен орган –  Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ)

пп. според мен касиери не са длъжни да знаят срока на годност. щом са пакетирани отговорност за надпис на срока на годност е на производителя.

# 406
Във Фантастико едни червени ябълки бяха щамповани с надпис "Преглеждайте се за здраве...",нещо подобно,с бежова боя! Много неадекватна идея са тия щампи.

# 407
# 408
Вероятно кампания, октомври е месец за превенция срещу рак на гърдата 🎗️

# 409
Ето ги
Скрит текст:
Много неадекватно... да се "щампова" точно на хранителен продукт, все едно на твоя отговорност ще го консумираш (като цигарите).

# 410
  • Буркина Фасо
в Билла имат разчистване на някои продукти и са с намаление 50% или 70%
campese грах и микс боб  за 75 ст, един Persil диск с 50%, Persil течен 88 пр.  с 25% , Траяна с ванилия - 50%  и др.

# 411
Киселото мляко Верея е на 50% на червен етикет, не съм видяла в брошурата на Била, но заредих доста мляко.
 Също на 50% взех тези гофрети. Много са хубави.
Като цяло на Била премиум не съм попадала на нещо лошо, всички неща са супер.

# 412
Здравейте, в Била продават ли от солетите на Хрус Хрус за деца без сол?

# 413
  • Варна
Да.

Общи условия

Активация на акаунт