Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 41 421
  • 579
  •   2
Отговори
# 570
В BILLA приложението се пада в момента 3лв/30лв от коледната игра.
Ваучерът е за 3лв при покупка за минимум 30лв.

# 571
Това съм написал.

# 572
Не бях ходила в Метро може би към година - в потрес съм!
Много е намалял асортиментът на сладки изделия - бисквити и пр.; постно беше и откъм коледна украса; доста дупки по щандовете..

Eдинственият плюс е, че имаха машина за стотинки, на която разбира се имаше завидна опашка.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 00:50 от MTV

# 573
Предстоящата брошура на ФФ. Много евтини сирене и кашкавал на Ел Би.
https://issuu.com/promooferti/docs/fant_40ac4e4ee528a5

# 574
Да се оплача от Билла. Днес реших да ползвам купона от коледния им календар за киселото мляко. Познайте - не го отчете системата. Няколко пъти се опита служителката, кода се сканира, но отстъпка няма

# 575
На мен пък ми изчезна купонът и така и не го получих по мейл (проверих във всички папки). Значи да не съжалявам.

# 576
  • София
На мен пък ми изчезна купонът и така и не го получих по мейл (проверих във всички папки). Значи да не съжалявам.
Купонът е един и същ за всички. Ако искаш мога да ти го пратя. Но нямам представа защо не се е получило при Marmoleta.

# 577
  • Somewhere far away
Това за пощата какво значение има - нали се ползва пак с картата така или иначе, т.е. важното е да сканираш картата просто.

# 578
Сканираш картата и после бар кода на купона. А него го получаваш на пощата, с която си се регистрирал в приложението
Това за пощата какво значение има - нали се ползва пак с картата така или иначе, т.е. важното е да сканираш картата просто.

# 579
Това съм написал.
Ами както си го написал аз разбрах, че и 30лв могат да се спечелят.Joy

Общи условия

Активация на акаунт