Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 426
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
В КАМ маркет има хубаво кисело зеле- вече 2 години само от тях купувам- не е солено, приятно кисело е, зелките са цели и листата са тънки и без дебели жилки( няма какво да махам). Във вакумни опаковки е в охладената витрина.

# 721
И аз съм доволна от зелето от Кауфланд в прозрачната кофа. Сега погеднах на Veggie Terra е фирмата. Цяла зелка, плюс половин. Стегнато зеле с хубави листа за сърми, доволна съм.

# 722
  • софия
И аз взимам от много години все зеле във вакуум. Основно от КАМ.  Никога не съм удряла греда. На КАМ трябва да похваля и киселите краставички СЪНИ ,разкошни крехки и хрупкави

# 723
Здравейте, искам да Ви попитам, дали знаете Метро дали продават отделно същите торбички, които са на щанд плод и зеленчук, понеже са ни идеални на дебелина и размер и искаме да си закупим подобен размер и  дебелина за домашни цели. Търсихме в интернет за подобно, но не успяваме да намерим.

# 724
  • 1st floor
И аз влизам с въпрос. Видях, че ризотото на Билла Премиум е намалено. Хубаво ли е? Има различни видове - с шфран, с гъби... Заринали сме се с ядене у нас и тия дни няма да му дойде ред да го пробвам. А бих си купила още, ако е ок.

# 725
  • Sofia
От време на време пазарувам онлайн от Т-маркет, Е-баг и Количка. Количка я спряха. Метро ми спрях картата, защото не пазарувам често, може би последно преди две години Simple Smile. В Билла не съм влизала откак внучката беше на ясла.Имаше една близо до яслата.  От две години е в градина и не ми е близо Биллата

# 726
  • София
Здравейте, искам да Ви попитам, дали знаете Метро дали продават отделно същите торбички, които са на щанд плод и зеленчук, понеже са ни идеални на дебелина и размер и искаме да си закупим подобен размер и  дебелина за домашни цели. Търсихме в интернет за подобно, но не успяваме да намерим.
Ако кажеш и за кой град, можем да помогнем.
Аз купувам от две места, в София 2 Хаджи Димитър има борса, от там купувам торбички и чували за смет. Мойте с ана ролка от по 200 броя бяха 7 лева, скоро не съм взимала. И погледни в магазините за левче и домашни потреби.

# 727
  • София
Аз от Метро купувам ролка с торбички, но не са толкова дебели като тези при плодовете и зеленчуците.

# 728
От време на време пазарувам онлайн от Т-маркет, Е-баг и Количка. Количка я спряха. Метро ми спрях картата, защото не пазарувам често, може би последно преди две години Simple Smile. В Билла не съм влизала откак внучката беше на ясла.Имаше една близо до яслата.  От две години е в градина и не ми е близо Биллата

Как са Ви спрели картата Метро? На баща ми не беше ползвана 15 години сигурно и си е активна.

# 729
Скрит текст:

Как са Ви спрели картата Метро? На баща ми не беше ползвана 15 години сигурно и си е активна.
Не знам за коя година говорите, че картата е била активна без да се ползва, но от няколко години Метро деактивират картите ако не са ползвани 6 месеца, без да ги закриват. На информация се проверява още на входа и я активират веднага. Ако ползва преференции също искат да покажеш, че все още си част от преференциалната група.

# 730
Аз наскоро получих съобщение от Метро, че след два месеца картата ми ще бъде активирана и да мина междувременно през магазина, за да не се случи това. Не съм сигурна дали трябва да я използвам при пазаруване или да минавам през Информация с нея, но първо да стигна дотам и после ще видя. Мисля, че картата ми не е използвана от повече от 6 месеца, защото последните пъти сме пазарували все с картите на други от семейството.
Тези карти, издадени преди 15 години, може да са някакви специални.🤔

# 731
Ако кажеш и за кой град, можем да помогнем.
Аз купувам от две места, в София 2 Хаджи Димитър има борса, от там купувам торбички и чували за смет. Мойте с ана ролка от по 200 броя бяха 7 лева, скоро не съм взимала. И погледни в магазините за левче и домашни потреби.

гр. Велико Търново. Жените от Плод и зеленчук в Метро ни казаха, че не може да си ги закупим.

# 732
Може да пишете един любезен мейл на Метро, да кажат, кой им е доставчик.

Торбичките наистина са мнооого добри, като купувам нещо от щанда с плодове и зеленчуци си отмотавам по 1-2 екстра😀

# 733
  • In transit
И аз влизам с въпрос. Видях, че ризотото на Билла Премиум е намалено. Хубаво ли е? Има различни видове - с шфран, с гъби... Заринали сме се с ядене у нас и тия дни няма да му дойде ред да го пробвам. А бих си купила още, ако е ок.
Специално тези овкусени те не съм пробвала, но оризът, тип за ризото, черен, червен и бланширан пълнозърнест от премиум серията са много хубави.

# 734
beki8, предвид че я ползвам през последната, преди това сигурно не е ползвана от 2010. Като навлязоха останалите вериги и вече не виждах смисъл да пазарувам толкова на едро. Не са ми правили проблем на касата и не са ме карали да ходя на "Информация".

Общи условия

Активация на акаунт