Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 426
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Имам позната, която работи в производство. Не носи гел лак (нито обикновен, разбира се), ноктите и' са къси- това било условието, ако не искаш да носиш ръкавици. Тя казва, че не се чувства комфортно с ръкавици и не може да работи с тях, затова е избрала без лак и с къси нокти. Та явно има и такава възможност.

# 706
  • Варна
 От толкова години в Обществено хранене, и сервитьор, и готвач, нЕмам маникюр. Не растат повече от 0,3 мл.м. ( оф, тъй ли се пише ?)
 Първото, което забелязваха дамите от ХЕИ, влизащи с цивилно облекло и обувки, наметнати с наши бели манти/ само за тях ги пазихме/ бе ноктите ни. Пипат, отварят, косите им се веят...Мхм...А после - познахте ли? ..Черпня.
 Да приготвяш храна/порции за 700 души , а ? Еднакви, по ,,конец", иначе проблем. Голям проблем.

# 707
Кисело зеле и сурова туршия ММ одобрява само на фирмите Авис и  Дако. Най-често от Лидл купуваме зеле на Авис.

И аз се вързах на тези препоръки от съседната тема за лидл, но зелето е страшен киселяк!
Вкъщи изобщо не се хареса. Не знам на това какво са му слагали, но стандартното зеле+морска сол не е толкова кисело като това.
На всичкото отгоре, за да натикат зелката в кутията, са я "дялнали' и познайте колко цели листа има за сърми...

# 708
Кисело зеле взех днес вакумирано от Т-Маркет. Дано да е хубаво и да станат поне няколко сарми, ще споделя в последствие тук, ако някой се интересува да обменим опит. Simple Smile

Трябваше да купя понеже тази година домашно не сме слагали, защото няколко пъти вече не се получава ферментацията и според мен самите зелки нещо не са както трябва. Дали много ги наторяват с химикали или верно са пластмасови не знам, ама нещо са ми съмнителни та не се учудвам, че и магазинните не могат да ги докарат на вкус.

# 709
Взех от Кауфланд аз, едни прозрачни кофи. Имаше и непрозрачни, ама като не виждам, реших от другото. Та, производителите може да си вземат бележка, ако зелето им е в прозрачни кофи, ще върви повече. Вярно, че хората ще избират повече, ама ще купуват. Непрозрачните имаше доста, прозрачните се бяха поизкупили.

# 710
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Предни години съм купувала от Лидл зеле на "Авис", в бели кофи, непрозрачни, беше хубаво.

# 711
  • софия
Заради рекламата на това зеле "Авис" купих за първи път тази година. Отзивът на майка: "Ужасно неестествено кисело. Зелката е разрязана на четири." Четох и други подобни впечатления, но късно. Съжалявам, че не си купих от проверено място.

# 712
  • Буркина Фасо
не знам коментирано ли е преди, но за мен е ново. Билла публикуват всекидневно актуални цени за продукти в различните филиали. избираш си град и гледаш за конкретен магазин.
пп. може и да са еднакви актуалните цени в различните магазини. не съм ги разглеждал с подробност.

# 713
не знам коментирано ли е преди, но за мен е ново. Билла публикуват всекидневно актуални цени за продукти в различните филиали. избираш си град и гледаш за конкретен магазин.
пп. може и да са еднакви актуалните цени в различните магазини. не съм ги разглеждал с подробност.

Ново е до толкова, че е задължение на всички големи хранителни вериги и аптеки да имат такъв списък. Общо-взето, което качват в https://kolkostruva.bg/compare това и в собствените си сайтове. Не всички продукти.

# 714
  • Буркина Фасо
ново е за мен в сайта/приложението на Билла. Grinning

# 715
Всички магазини и аптеки са длъжни в края на деня да качват цените. Въпреки това не пречи цените да катерят нагоре.
Малките шоколадчета в Лидл са 1.59, а бяха 0.99.

# 716
Всички магазини и аптеки са длъжни в края на деня да качват цените. Въпреки това не пречи цените да катерят нагоре.
Малките шоколадчета в Лидл са 1.59, а бяха 0.99.
Искате да кажете да свалят цените? Защо това правят в края на деня. В късният следобед в Кауфланд имаше риба тон за 15лв. – през деня беше над 30лв.

# 717
deaf, да ги качват на сайта.

# 718
Качват имам предвид публикуват в края на деня в сайта.

# 719
Честита Коледа на всички!
Както обещах наминавам да ви споделя, че киселото зеле, което взех от Т-Маркета се оказа много хубаво и на вкус и на "форма". Половин зелка бяха отрязали, от която извадих чудни цели и здрави листа.
Не беше и много солено, направо чудно, много съм доволна!
Имайки предвид, че го взех само защото ми беше на път и нямах време да издирвам другаде, голям късмет.
Ако не беше този сняг навън и имах магазин по-наблизо щях да ходя за още.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт