Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 58 550
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
...
има и нови етикети за намаление д QR код - 30 и 50 %.   лепят се в/у баркода на продукта и се сканира новият етикет за съответното намаление. удобно е, че може да се минава и на бърза каса без да е необходим служител.
намалението не важи за стоки с червен етикет (някакво промоционално намаление).

Да, да, само дето оня ден направих километрична опашка, щото на яйцата, които купих не искаше за се сканира кода. Касиерката ходи да търси същите без намаление, явно нямаше, та ходи на съседната каса и колежката и да пробва... накрая разлепи етикета, за да сканира оригиналния баркод и сложи 50% намаление.

# 16
  • Буркина Фасо
това е случка със старите лепенки за 50 % намаление.
при новите намалението е в баркода, в системата. ръчно не може да се намали.

# 17
  • Русе
това е случка със старите лепенки за 50 % намаление.
при новите намалението е в баркода, в системата. ръчно не може да се намали.

Не е със старите. С новите си е, тези с QR кода и цената.

# 18
Като ви чета, сякаш за друга верига пишете. Това само за обектите с каси на самообслужване ли важи? Нашият не е такъв, но в последно време ползват стикери -30, като тройката е поправена на ръка на 5 😁

# 19
  • Буркина Фасо
с новите етикети може да се минава и на бързите каси.
със старите не можеше защото трябваше ръчно да се въведе намалението.

# 20
Царевицата в Била от днес е страшно вкусна. Дано навсякъде е еднаква. Мисля да си отям тия дни.

# 21
Ще ида довечера да взема, дано да има Wink

# 22
В нашия филиал изчезнаха червените етикети, а последните седмици имаше доста неща намалени както всяко лято, може би не могат да ги внедрят бързо.

# 23
Мнение за тези яйцеварки? Никога не съм ги заглеждала, но цената им в момента ме примамва...
Скрит текст:

# 24
В нашия филиал изчезнаха червените етикети, а последните седмици имаше доста неща намалени както всяко лято, може би не могат да ги внедрят бързо.

При нас имат нова “визия”.
Там където има намаление по брошура - етикета е бял с червени линии.
Тези с била карта пък са много дребни - написана цената без била карта и с карта. Обаче трябва да се залепиш буквално до етикета или да гледаш с лупа цифрите. Много са дребни.

# 25
Много ми е странна и интересна новата политика на Т маркет найлоновите торбички да се заплащат, дори когато си взел плодове или зеленчуци?!! Е как да носиш 5 домата, 3 ябълки и т.н.
Мисля да им драсна един емейл с касова бележка от днес с плодове за 4лв и за 2 платени торбички, да ги питам дали е нормално. Не е въпроса за 10-20 ст, ами за тъпото им решение.

# 26
Ти поне си ги сложила в торбичка! Не взех торбички и пак ми я таксуваха - стана скандал за някакви стотинки… Тя нямало как да ми изтегли така зеленчуците без торбичка и ги набута в такава. Съответно я маркира и се почна разправията Joy Накрая стана на моето де, ама подозирам беше защото с управителя се познаваме от фитнеса…

# 27
В нашия си ползвах моя мрежичка за доматите и не са ми добавяли в сметката.

# 28
Дините на билла са зелени. Вкусът им е като трева.

# 29
  • оттам, откъдето започва България
Нашата беше червена, но не беше вкусна.

Общи условия

Активация на акаунт