Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 97 555
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 170
Получих си двете награди от Zewa от последната седмица. До офис на Спиди, обединени в 1 пратка. Касови бележки не са ми искали. Сапунът е супер ароматен, кърпата е с размери 80х130 и ще влезе в употреба, чантата ми харесва, защото е с цип, а държача за влажната тоалетна хартия е компактен и ще му намерим място в банята. Доволна!

# 1 171
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Пристигна ми наградата от Престиж.Страшно бързи са и съм много доволна.Детето още повече 😁

# 1 172
SadМомичета и момчета, реших да се включа в Magic Quiz Show ! И взех, че си спечелих много хубава книга !

Обаче има един проблем - аз съм бременна, и макар, че съм на 60 км, вече ми е много трудно да пътувам. А от радиото не могат да ми изпратят наградата. Казаха,че ще направят компромис , и може да не я вземам лично, но трябва да е до 9-ти Май ! Та въпроса ми е... има ли случайно някой от София, който да живее около ул. Сребърна..... и би бил толкова добър,че да отиде да я вземе и да ми я изпрати ? Защото просто ми е невъзможно.....

Ако има някой, на който няма да му е проблем, нека пише на лично ! Благодаря предварително ! Disappointed

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 16:38 от Shu34

# 1 173
Някой качвал ли е снимка на КБ в Хайнекен? Преди празниците опитвах, от три дни насам пак и не става. От две устройства пробвах. Някой с подобен проблем, че играта май беше до утре 😌

# 1 174
Само за Велико Търново

♻От 1.05 предавайте разделно събрани пластмасови бутилки от напитки до 3 л. на площадката и в мобилния пункт във Велико Търново и всеки месец участвате в игра за спечелване на Gift Card на стойност 50 лв. 🤩
Всеки месец до края на годината, на томболен принцип, ще теглим по един късметлия, измежду всички жители на община Велико Търново, които през изминалия месец са предавали поне веднъж повече от 1 кг. разделно събрани пластмасови бутилки от напитки до 3 л. на което и да е от двете места. И, разбира се, колкото повече разделно събрани отпадъци предавате, толкова по-голям е шансът ви да спечелите 😊 Толкова по-чиста ще бъде и околната ни среда!
Чакаме ви на посочените места с наградите, които ви очакват! Да направим заедно Велико Търново още по-чиста и красива община!

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 16:53 от marinadp

# 1 175
  • Под Слънцето
Ехааа! Страхотна кампания! Дано пуснат и за Варна, а и навсякъде в страната, за да имаме стимул.  Нашите бутилки си ги мятам в контейнера за пластмаса,  но ето, че могат да ме накарат да понатрупам количества и да ги предам срещу свеж кеш. Така печели не само природата, но и аз. Както е по белите държави.  25 цента са си 25 цента за бутилка на автомата за рециклиране..

# 1 176
Една награда на месец от 50 лева едва ли ще мотивира особено хората да участват.

# 1 177
Новите награди от Staropramen от 2 май
С 1 код - Моментна награда

С 11 кода - Седмица награда

Едно обаче ме притеснява:

И нека "редовните печеливши" да почнат да печелят всички награди за пореден път

# 1 178
Една игра и на магазин H&M съвместно с кино Cinema City

Награди:
-ваучер за 500 лв за пазаруване в H&M
-ваучер за 300 лв за пазаруване в H&M
-ваучер за 150 лв за пазаруване в H&M

За да участвате е необходимо да сте регистрирани в лоялната програма на H&M и да имате билет от Cinema City за някое от следните заглавия: - Соник филмът 2 - Фантастични животни – тайните на Дъмбълдор - Лошите момчета - Оглитата: Добре дошли в Смърделград - Пинокио – истинската история - Доктор Стрейндж и мултивселената на лудостта Играта е активна от 28ми април 2022 г. до 12ти май 2022 г.

# 1 179
  • Под Слънцето
Ани, ти пък вечно искаш от всички игри да спечелиш и пада яко мрънкане, като те няма в списъка. Еми не става вече, не е като едно време 20 човека да сме в темата и да печелим отвсякъде. Има ужасно много хора, които се включиха, както и такива ,които само четат и чакат наготово линкове. Но все пак дори и една награда си е стимул. Като тръгнат нещата, вярвам, че и наградите ще се увеличат. А и много фирми фалираха покрай пандемията, сега ги доубиват който още  крета, с цената на електричество и липса на газ..

# 1 180
0886151111 този номер дали е познат на някой? Върнах обаждане, но не вдигат. Може ли да е на шоколадите Киндер?

# 1 181
Те са, Киндер ми звъняха за Нутела тостер мисля от този номер!

# 1 182
TopsyG  ти пък откъде извади това умно заключение..нито съм от Търново нито рева,че няма да спечеля големия им  50 левов ваучер.
Естествено ,че всички ние очакваме да спечелим щом участваме в игра,а особено ако си похарчил и повече пари за не особено нужни неща ядосването си е повече от нормално.
И никога не съм печелила от всякъде,но поне една награда на 30 игри примерно би било приятно но вече и това няма.
Радвай се на розовата чанта и гледай по оптимистично на писанията ми и без това рядко "досаждам" тук.

# 1 183
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/product-test-1452298

50 от Вас ще имат възможността да тестват wet n wild Big Poppa Спирала за мигли
В периода 29.04.-02.05.2022 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 50 участника от регистриралите се ще получат за безплатeн тест wet n wild Big Poppa Спирала за мигли. Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се.

# 1 184
  • Под Слънцето
Ани, не съм аз човекът, който да ти казва какво кога къде да пишеш. Радвай се на себе си и бъди щастлива, без значение от диагнозата.  А за чантичката ми , розовата, не се тревожи- успях да зарадвам с нея девойче 2-ри клас. Не я сваля от кръстчето си вече няколко часа и ми праща постоянно снимки по вайбър колко е доволна от скромният ми подарък.

Някой с инфо за това дали изобщо теглиха Вебер-а? Уж запомних   дата 20-ти април, пък никой не се похвали къв спец кулинар е..

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 20:50 от TopsyG

Общи условия

Активация на акаунт