Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 61 920
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • The Evergreen State
Като споменахте запаси, и аз съм на такава вълна от известно време насам. Радвам се че успях да взема няколко парфюма които харесвам много, но поради една или друга причина не купих когато ги имаше все още по магазините. Успях да ги намеря онлайн обаче, последната ми такава придобивка е Jour d'Hermes, може би най-изискания в колекцията ми.

# 661
Експериментът ми с мъжкия Скандал е успешен. В началото когато удари мандарината и мускатът бях "Абе какъв карамел, какво сладко бълнуват", но след 15 минути тази остра мъжка миризма изненадващо се превръща в нещо сладко. Не е чист карамел, но се виждам да го нося.

Toy 2 Bubble gum, е розов локум в бутилка, не усещам никаква Хуба-буба или подобно. От началото до почти края това си остана розов локум.

# 662
  • Пловдив
По въпроса за Кристалния LVEB - аз съм му голям фен. Дълги години признавах само първообраза и всички останали фланкъри ми се струваха бледи копия.
Но този е много интересен, с модерно звучене. Кокосът не го прави плажен, т.е няма евтиния вайб на плажното мляко, а напротив - много секси и красив аромат е.
Тази година ще го нося на морето, любопитно ми е как ще се развие на влажния и солен морски въздух.

# 663
Весика, Благодаря за споделеното. А аз купувам винаги 30 мл., Ако няма, тогава 50мл.,така че бързо свършва.Ще пробвам и този който си препоръчала, относно запасите и аз трупам като катерица като бройка, но никога не повтарям от един и същи парфюми втори път- така давам шанс на нови и нови аромати . Купувам ,пръскам до дъно и към следващия.

# 664
Четейки последните мнения, ми се приисква и аз да си взема LVEB Soleil Cristal. Всъщност го исках още когато излезе, но после нещо се разубедих. Може да го пробвам това лято.

SOTD: Idole l'Intense

# 665
Момичета, случайно някоя от вас да знае от къде мога да си купя на Estee Lauder Sensous. Знам, че е стар, никъде не го намирам Sad

# 666
Момичета, случайно някоя от вас да знае от къде мога да си купя на Estee Lauder Sensous. Знам, че е стар, никъде не го намирам Sad
Аз го открих тук https://www.deliriumexclusive.com/bg/aromati-damski-eau-de-parfum/sensuous-636689

# 667
Привет, дами!

Спряла съм се на Montale Intense Tiare и Mancera Holidays за топлите месеци, но нямам идея като трайност и проекция как са. Някоя от вас ако ги е пробвала ще се радвам да даде мнение кой от двата е по-сладък, по-свеж и като цяло кой си струва повече да закупя.
Благодаря!

# 668
Привет, дами!

Спряла съм се на Montale Intense Tiare и Mancera Holidays за топлите месеци, но нямам идея като трайност и проекция как са. Някоя от вас ако ги е пробвала ще се радвам да даде мнение кой от двата е по-сладък, по-свеж и като цяло кой си струва повече да закупя.
Благодаря!

Holidays е изключително траен, на мен ми държи над 8-9 часа и се усеща, между 8-12 часа става skin scent. Изобщо не бих го нарекла сладък, обаче.

# 669
В Делириум като пише “номер продукт” не може да се добави в количката, това е техният начин да кажат, че няма наличност.
Аз така си бях намерила едно съкровище, дето много го мислих и накрая разбрах, че не съществува там Simple Smile
(Това в отговор на офертата по-горе за Sensuous)

# 670
Носила съм го и понякога се замислям дали да не си го взема пак. За мен в него има нещо ретро, но в добрия смисъл.
Как бихте описали  Вие аромата? Дали става за покупка на сляпо?

# 671
Скрит текст:
Носила съм го и понякога се замислям дали да не си го взема пак. За мен в него има нещо ретро, но в добрия смисъл.
Как бихте описали  Вие аромата? Дали става за покупка на сляпо?
Зависи дали харесвате леко старомодни, но за сметка на това елегантни аромати. Белоцветен и алдехиден, за мен е в духа на парфюми като Coco EDP и MFK APOM.
За на сляпо според мен може и да рискувате, доколкото помня, не е особено скъп.

# 672
Момичета, усещат ли се отчетливо черешите в BDK Rouge Smoking?
Сърбят ме ръцете да думна едно мини насляпо Joy

# 673
# 674
Цитат
Как бихте описали  Вие аромата? Дали става за покупка на сляпо?
Аз си бях купила 10 мл от brasty.bg. Никак не е за насляпо, поболях се от него.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 19:56 от Джуд

Общи условия

Активация на акаунт