Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 148
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Момичета, тази разфасовка на Chanel chance eau fraiche удобна ли е? Не съм имала тези малките...
https://www.parfumdreams.de/CHANEL/DAMENDUFT/CHANCE-EAU-FRAICHE/ … /index_35803.aspx

# 91
Toni_baraboni, имах преди такава на Шанс ЕДП, но я загубих...Имаше си пулверизатор, а тези не знам дали имат. За удобство си мисля, че са екстра- за чанта, за пътуване. Не знам кое би било недостатък при тях...

# 92
Dorry88, видях че вече си извадила Womanity pour Elles и ми е любопитно кое харесваш повече? Това или оригинала?

Вчера през деня бях с Carnal Flower и за еднопарти сложих LouLou - общата нотка и за двата е туберозата, но втория е приказно добър за нощни клубове, промъква се едва доловима миризма на изгорял целофан, узрели сливи, канела и е прелест, прелест. Либето не спря да се доближава до мен, за да усети повече от аромата. Попътувахме малко във времето Heart

И за следобяда, като приключа с домашните неща съм приготвила Womanity, това ветровито време е идеално за парфюма.

# 93
Dorry88, видях че вече си извадила Womanity pour Elles и ми е любопитно кое харесваш повече? Това или оригинала?

Вчера през деня бях с Carnal Flower и за еднопарти сложих LouLou - общата нотка и за двата е туберозата, но втория е приказно добър за нощни клубове, промъква се едва доловима миризма на изгорял целофан, узрели сливи, канела и е прелест, прелест. Либето не спря да се доближава до мен, за да усети повече от аромата. Попътувахме малко във времето Heart

И за следобяда, като приключа с домашните неща съм приготвила Womanity, това ветровито време е идеално за парфюма.
Ами и двата ги обичам много, зависи от настроението, pour Elles ми носи усещане за простор, не знам защо винаги се сещам за басейни, за открити пространства, усещам го позитивен и по-закачлив от womanity, предполагам заради ягодката, същевременно много ме кефи една нотка на прясна смола в него, макар да я няма официално в пирамидата, предполагам, че това ще да е от зелена смокиня:)

# 94
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!
Асоциацията ми като чуя пролетни парфюми е цветни парфюми Simple Smile А аз никак не ги харесвам. Затова и през пролетта ще продължа да си нося "топлите" аромати - Scarlet Poppy, Angels' Share ,Bonbon Viktor&Rolf , Café Tuberosa Atelier Cologne.

# 95
Фенките на туберозата, този знаете ли го? Аз май не съм по това цвете, но може би все пак ще го тествам, пък да видим.

# 96
Идея си нямам как ухае L'Amour Lalique, с парфюмите на тази марка не си пасвам и дори не съм поглеждала имат ли, нямат ли нещо с тубероза.
Ще се радвам някой да пише, има го на добра цена в момента на разни места
Но авторката на парфюма има няколко страхотни аромата - Eau Florale Christian Lacroix, Sicily Dolce&Gabbana, 6-те парфюма за Maison Violet

# 97
И като казахте Lalique, аз да питам за този парфюм

Поради хубавите коментари и ниската цена ми се иска да го взема на сляпо 🙂 какво ще кажете ?

# 98
Идея си нямам как ухае L'Amour Lalique, с парфюмите на тази марка не си пасвам и дори не съм поглеждала имат ли, нямат ли нещо с тубероза.
Ще се радвам някой да пише, има го на добра цена в момента на разни места
Но авторката на парфюма има няколко страхотни аромата - Eau Florale Christian Lacroix, Sicily Dolce&Gabbana, 6-те парфюма за Maison Violet
аз също съм на "вие" с марката, но обичам тубероза, този го имах за малко, лека ежедневна тубероза, офисен парфюм, хубав, но не ме грабна.

# 99
И като казахте Lalique, аз да питам за този парфюм

Поради хубавите коментари и ниската цена ми се иска да го взема на сляпо 🙂 какво ще кажете ?
Хубави коментари ау, ау?! Потърси тук в темите с търсачката.
Мен е ужас и безумие този парфюм, сега няма да пиша на какво ми мирише, обсъждан е многократно.

# 100
Леле, Денси, наистина ли Grinning
Ами във фрагрантика четох доста добри неща, даже го оприличават на Dior Midnight poison ии затова така ме заинтригува, ама ок, отивам да чета още. Изкушава ме и ниската му цена, но пък не искам да трупам парфюми, които няма да ползвам 😏

# 101
Аз много харесвам Перлите на Лалик. Много! При мен е сладък и елегантен, различен от всичко масово. Много траен и като мина по коридора, остава още час след мен аромата. Прекрасен ми е! Времето е идеално за него и утре ще го заведа на работа. Благодаря, че с въпроса за него ме подсети да го понося.

# 102
Камфорът в Перлите на Лалик е нотата на раздора. Развива се различно и капризно. Рисков аромат е.

# 103
Да, точно камфора и студенината на парфюма.

# 104
Много пачули, много ретро! Пробвай го първо.

Общи условия

Активация на акаунт